Затъмняване на стъкла
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
Затъмняване на стъкла
Привет колеги,
търся някой от форума,който да му се отдава да затъмнява стъкла !
Искам да ми се затъмнат всички без челното !
Попринцип за колата,която карам всекидневно отидох в фирма която поставя професионално фолио,но и олекнах с почти 400лв.
Аз ще си купя фолиото и разбира се ще се разплатя за услугата (в рамките на нормалното)
Ако има някой от София,който може да свърши въпросната работа,нека да ми драсне един ЛС или да пише в темата
Поздрави,
търся някой от форума,който да му се отдава да затъмнява стъкла !
Искам да ми се затъмнат всички без челното !
Попринцип за колата,която карам всекидневно отидох в фирма която поставя професионално фолио,но и олекнах с почти 400лв.
Аз ще си купя фолиото и разбира се ще се разплатя за услугата (в рамките на нормалното)
Ако има някой от София,който може да свърши въпросната работа,нека да ми драсне един ЛС или да пише в темата

Поздрави,

- BYRZIQ69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 м43
- Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
- Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор
Re: Затъмняване на стъкла
колега напиши после колко пара са ти взели да се знае, а иначе мисля, че няма да е никак зле да се направи един подфорум нещо като подтема като купува ,но за услуги
BYRZIQ69 написа:...няма да е никак зле да се направи един подфорум нещо като подтема като купува ,но за услуги
Ей, колега много добра идея. Така горе долу ще са ясни цените за услугите на майсторите, и няма да се налага за всяко нещо да пишеш ЛСта или да трепериш, колко щи струва ремонта. С две ръце, ЗА!
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
И аз съм за!
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
много го хвалят този на автокъща кончето, взимал тънко и добре бачкал, иначе има и по тежки случаи от тебе споко, на мен затъмняването ми излезе 480лв 

www.bmwпрофесори-bg.net
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Доста хора от форума сме със затъмнени коли от колегата Бозуков. Аз лично съм изключително доволен и когато пак ми се наложи да затъмнявам отново ще използвам услугите му.

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите 

За лятото е много хубаво - не се напича толкова салона, на седящите отзад не им блести слънцето, има си предимства определено.
Не знам дали въобще да пиша ама. Аз знам едно момче от Дупница, което затъмнява сравнително евтино и доста хора са ми го препоръчвали. Виждал съм как става и ми се стори супер. Цената за седан е 60 лева за задното и странични с американско фолио за touring 80лв. Какви 400 500 лева
Иначе аз за сега нямам фолио, но скоро ще сложа. Лятото е задължително ако има кожен салон
.

Иначе аз за сега нямам фолио, но скоро ще сложа. Лятото е задължително ако има кожен салон

- koki_e34
- Потребител
-
- Кара: BMW 520I
weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите
на Аудито съм сложил фолио,заради дългия ми престой по морето...предпазва от изгаряне салона и таблото

А на Бавареца искам да сложа само и единствено от "гъзария"

weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите
лятото по малко напича, мога да си метна някой работи на задната седалка без много да се набиват на очите на мангасарите които бродят наоколо
www.bmwпрофесори-bg.net
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
benzin написа: мога да си метна някой работи на задната седалка без много да се набиват на очите на мангасарите които бродят наоколо
Ето това е една от най-готините екстри на тъмните стъкла.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ves_v8
- Потребител
-
- Кара: Виенското метро
- Мечтае да кара: BMW E46 coupe
kriso85 написа:benzin написа: мога да си метна някой работи на задната седалка без много да се набиват на очите на мангасарите които бродят наоколо
Ето това е една от най-готините екстри на тъмните стъкла.

По темата съжалявам Моята сам я затъмних и се справих добре. Колегата, който мисли да затъмнява, защо не пробваш. Американското фолио се лепи много лесно, а и не е лигаво като китайското. Мисля че ще успееш

BMW E39 530D... ein Flugzeug
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Оф:Виж според мен недей да си затъмняваш предните прозорци на вратите,защото ще си имаш ядове с кукерите няма значение колко % ще е фолиото,просто един приятелски съвет.
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5