Затъмняване на стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520I

Затъмняване на стъкла

Мнение от koki_e34 » 08 Дек 2010, 23:17

Привет колеги,
търся някой от форума,който да му се отдава да затъмнява стъкла !
Искам да ми се затъмнат всички без челното !
Попринцип за колата,която карам всекидневно отидох в фирма която поставя професионално фолио,но и олекнах с почти 400лв.
Аз ще си купя фолиото и разбира се ще се разплатя за услугата (в рамките на нормалното)
Ако има някой от София,който може да свърши въпросната работа,нека да ми драсне един ЛС или да пише в темата :yes:

Поздрави,
:bchug:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316 м43
Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор

Re: Затъмняване на стъкла

Мнение от BYRZIQ69 » 09 Дек 2010, 1:06

колега напиши после колко пара са ти взели да се знае, а иначе мисля, че няма да е никак зле да се направи един подфорум нещо като подтема като купува ,но за услуги

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 09 Дек 2010, 1:29

BYRZIQ69 написа:...няма да е никак зле да се направи един подфорум нещо като подтема като купува ,но за услуги

Ей, колега много добра идея. Така горе долу ще са ясни цените за услугите на майсторите, и няма да се налага за всяко нещо да пишеш ЛСта или да трепериш, колко щи струва ремонта. С две ръце, ЗА!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 09 Дек 2010, 3:35

И аз съм за!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 09 Дек 2010, 5:10

:yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 09 Дек 2010, 8:22

много го хвалят този на автокъща кончето, взимал тънко и добре бачкал, иначе има и по тежки случаи от тебе споко, на мен затъмняването ми излезе 480лв :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Дек 2010, 10:16

Доста хора от форума сме със затъмнени коли от колегата Бозуков. Аз лично съм изключително доволен и когато пак ми се наложи да затъмнявам отново ще използвам услугите му.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 09 Дек 2010, 12:55

Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 09 Дек 2010, 13:55

За лятото е много хубаво - не се напича толкова салона, на седящите отзад не им блести слънцето, има си предимства определено.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 09 Дек 2010, 14:03

Не знам дали въобще да пиша ама. Аз знам едно момче от Дупница, което затъмнява сравнително евтино и доста хора са ми го препоръчвали. Виждал съм как става и ми се стори супер. Цената за седан е 60 лева за задното и странични с американско фолио за touring 80лв. Какви 400 500 лева :shock:

Иначе аз за сега нямам фолио, но скоро ще сложа. Лятото е задължително ако има кожен салон :).

Потребител
Аватар
Кара: BMW 520I

Мнение от koki_e34 » 09 Дек 2010, 17:01

weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите :driving:

на Аудито съм сложил фолио,заради дългия ми престой по морето...предпазва от изгаряне салона и таблото :)
А на Бавареца искам да сложа само и единствено от "гъзария" :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 09 Дек 2010, 20:20

weedminer написа:Оф: Винаги ми е било интересно какви са причините хората да си затъмняват стъклата? Надявам се вие, които сте точно така да споделите :driving:

лятото по малко напича, мога да си метна някой работи на задната седалка без много да се набиват на очите на мангасарите които бродят наоколо
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 09 Дек 2010, 20:26

benzin написа: мога да си метна някой работи на задната седалка без много да се набиват на очите на мангасарите които бродят наоколо

Ето това е една от най-готините екстри на тъмните стъкла.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Виенското метро
Мечтае да кара: BMW E46 coupe

Мнение от ves_v8 » 09 Дек 2010, 21:28

kriso85 написа:
benzin написа: мога да си метна някой работи на задната седалка без много да се набиват на очите на мангасарите които бродят наоколо

Ето това е една от най-готините екстри на тъмните стъкла.

:OT: Съгласен съм с тази причина. Старата си кола я бях затамнил отзад (задните стъкла и задното) с фолио 80% и беше много приятно. Вечер като караш е супер, не ти блестят нерегулираните фарове, а и си е красиво. Не се ли притеснявате да затъмнявате и предните стъкла имам предив на вратите? Кукерите много се заяждат за това... и все пак с колко процента фолио затъмнявате предните стъкла, защото мисля и аз да ги правя...просто ми харесва как стои, а и на черна кола е супер :mhihi:
По темата съжалявам Моята сам я затъмних и се справих добре. Колегата, който мисли да затъмнява, защо не пробваш. Американското фолио се лепи много лесно, а и не е лигаво като китайското. Мисля че ще успееш :bchug:
BMW E39 530D... ein Flugzeug

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 10 Дек 2010, 1:10

Оф:Виж според мен недей да си затъмняваш предните прозорци на вратите,защото ще си имаш ядове с кукерите няма значение колко % ще е фолиото,просто един приятелски съвет.
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата