Неплащането на данъка е на път да свърши!
Модератор: Общи модератори
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Неплащането на данъка е на път да свърши!
Имам информация от първа ръка че община "Надежда" в гр.София започва да изпраща "честитки" на всички хора които не са си зачислили автомобила в общината като ги връща с задна датаот датата на регистрация в КАТ, лихви +глоба.Това ще става от 01.01.2011г. Тоест може да се каже че са изградили връзка с КАТ. Това е информация , която е 100% вярна, не ме питайте откъде я знам. Пиша тази тема за да са осведомени повче хора и за да се подготвят психически за това. Лошото е че щом става с тази община , ще стане и с другите и карането на "бързите 20-ки" ще стане направо лукс, още повче като ти се изсипат на главата данъците за няколко години 

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Re: Неплащането на данъка е на път да свърши!
[quote="///vlado"]и
[/qu
Иска ми се да си прав, но човека от който знам тази информация е баш в нещата и съм сигурен че не си измисля. Може би избързах да напиша тази тема, и като гледам колко сте oстроумни и знаещи, май ще е по добре да се изтрие темата. То нали всеки знае и е разбирач, май дискусията ще е трудна.

Иска ми се да си прав, но човека от който знам тази информация е баш в нещата и съм сигурен че не си измисля. Може би избързах да напиша тази тема, и като гледам колко сте oстроумни и знаещи, май ще е по добре да се изтрие темата. То нали всеки знае и е разбирач, май дискусията ще е трудна.
Последна промяна vankatagsi на 16 Дек 2010, 0:03, променена общо 1 път
защо си мислите, че не трябва да се плаща този данък?
ако имате нещо против него, обърнете се към НС където приемат законите, хората които вие сте избрали
ако имате нещо против него, обърнете се към НС където приемат законите, хората които вие сте избрали
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
не , че не трябва да се плаща , но поне да има някакъв резултат , не да даваш сума си пари и да ти падат пломбите от дупки и за окачване пари допълнително да даваш 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Mи като се събудя и видя почистени улиците пред блока, а не само основните булеварди, тогава ще повярвам.
За момента дори не искам да си изкарам колата, защото навън има ЛЕД, а за лед се ползват гуми със шипове, а не просто зимни гуми
ПС пред блока ми по цяла зима слънце НЕ ОГРЯВА и е само ЛЕД
За момента дори не искам да си изкарам колата, защото навън има ЛЕД, а за лед се ползват гуми със шипове, а не просто зимни гуми

ПС пред блока ми по цяла зима слънце НЕ ОГРЯВА и е само ЛЕД

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Все ми е тая аз винаги съм си плащал данъците на колите колкото и големи да са били, даже тия дни ще ходя да си впиша новата кола там 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
vankatagsi написа:///vlado написа:и[/qu
Не се занимавай, след години като му запорират заплатата и тропне съдя изпълнителя на вратата, ше му е баш до тая картинка.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Това с неплащането на данъците и недеклариране на колите, четейки по форума май става само в София, поне аз оставам с такова впечатление. А ако някой сериозно е мислел, че данъците ще му се разминат не знам на какво се е надявал. Един приятел преди доста години бе *забравил* 5-6 години да си плати данъка на ладата, който беше 15-тина лева. В един щастлив ден това забравяне му струваше 300 лева с лихвите и глобите.
only rear wheel drive
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
michev написа:Това с неплащането на данъците и недеклариране на колите, четейки по форума май става само в София, поне аз оставам с такова впечатление. А ако някой сериозно е мислел, че данъците ще му се разминат не знам на какво се е надявал. Един приятел преди доста години бе *забравил* 5-6 години да си плати данъка на ладата, който беше 15-тина лева. В един щастлив ден това забравяне му струваше 300 лева с лихвите и глобите.
И пак добре, а ако беше някоя 525-ца примерно колко ли щяха да го одрусат?

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Ами ако това наистина е вярно, и върнат назад от дата първа регистрация, то ще има хора дължащи на данъчното суми по-големи от стойността на колите им.
only rear wheel drive
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Ако сте пропуснали двумесечния срок за регистрация по - добре изчакайте още две години и тогава регистрирайте защото в противен случай има акт от 20 - 200 лв.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
За мойто Е30 320 ме сайдисаха със 120 лева данък-това само информативно, вяно данъка е различен за различните градове.
Никой не мое ма връне на селу!