Дезертьор :)
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Дезертьор :)
Ми така де, кумих се, маях се, мислех, смЕтах, гледах 320iS за продан в Италия и най-накрая аз и приятелката ми си купихме :
VW GOLF Mk II GTI 16V KR
Приятелката ми иска да се научи да кара кола, пък на мен ми трябваше проект за Нюрбургринг, че да си се занимавам през зимата
Жестока кола - прекланям се пред гения на инженерите от Голфсбург.
Проста като маймунски гъз за подръжка, удобна за тунинг, дуракоустойчива и евтина.
Засега планът е:
Corbeau седалки
OMP разпорни щанги
Jamex окачване
Scroth / Sabelt колани
Safety Devices Рол Бар
BBS / ATS 15" джанти
Toyo R1 195/50/15 гуми
Dubsport Short Shift
Моторът си остава сток, KR е добър
Без интериор, с тегло под 1 тон и с Уекия тунинг на шасито, би трябвало да видя спокойно под 8:50 на Ринга догодина...
Та така, станах Голфаджия... Ще се опитам да направя фоторазказ, когато правя различните ъпгрейдс...
VW GOLF Mk II GTI 16V KR

Приятелката ми иска да се научи да кара кола, пък на мен ми трябваше проект за Нюрбургринг, че да си се занимавам през зимата

Жестока кола - прекланям се пред гения на инженерите от Голфсбург.

Засега планът е:
Corbeau седалки
OMP разпорни щанги
Jamex окачване
Scroth / Sabelt колани
Safety Devices Рол Бар
BBS / ATS 15" джанти
Toyo R1 195/50/15 гуми
Dubsport Short Shift
Моторът си остава сток, KR е добър

Без интериор, с тегло под 1 тон и с Уекия тунинг на шасито, би трябвало да видя спокойно под 8:50 на Ринга догодина...
Та така, станах Голфаджия... Ще се опитам да направя фоторазказ, когато правя различните ъпгрейдс...
Power is Nothing Without Insanity
- Новини
-
Alex
EeeeEEEeeeEEEEeeeee ...Ти нямаш сърце .....как можа .... как ти даде сърце .... защо .защо Голф ......защоооооо
Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Къш, птицо граблива, голфолюбителска
Не дразни лъва в собствената му клетка - тука не обичаме да се хвали нещо различно от БМВ - пази тишина относно Голф
Достатъчен удар е голфопридобиването на Алекс 
EeeeEEEeeeEEEEeeeee ...Ти нямаш сърце .....как можа .... как ти даде сърце .... защо .защо Голф ......защоооооо

Southside написа:GOLF![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Къш, птицо граблива, голфолюбителска

Последна промяна Новини на 12 Сеп 2005, 21:58, променена общо 1 път
Ама аз веднъж писах за такъв голф и вий ме изядохте
Като съкратената басня
Седи си гарвана на дървото със сиренце в устата и лисицата го жидяла,взела едно ПАВЕ ,свалила го от дървото му зела сирнцето
Ама бива ли такива работи бе!Ма то шегуваш ли се?Жената иска кола не ЖВ
Нали знаеш че само на москвич и ЖВ са им от дясно аупусите

Като съкратената басня
Седи си гарвана на дървото със сиренце в устата и лисицата го жидяла,взела едно ПАВЕ ,свалила го от дървото му зела сирнцето

Ама бива ли такива работи бе!Ма то шегуваш ли се?Жената иска кола не ЖВ

Нали знаеш че само на москвич и ЖВ са им от дясно аупусите

Live it like you Love it
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ба нали не превърте да си бастисаш ИСто...........дано го пазиш щото пред съда може да послужи като смекчаващо вината обстоятелство

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Споко...Споко
сърцето иска 320iS, но главата казва Голф КР...
Проблемът с БМВ е, че когато се кара на Ринга разходите стават доста големи. За съжаление резултатите, като времена, не са чак пък толкова по-добри от тези на Голф 16в КР, че да оправдаят повишените разходи...
За съжаление притежанието на 3 -коли ме прави малко циник по отношение на финансите... Имам нужда една от тях да е що годе нормална кола, която търпи всекидневно каране, но и Ринга. За съжаление 320iS не е такава....
Иначе, като вървеж, сток, просто няма място за сравнение... КР върви добре, но 320iS бие наред... Астри-мастри, вектри-шмектри...
Алекс
П.П. Аз от много време си търкалям Голфа на брат ми
П.П. 1. Имам нужда от нов проект, след 2-те Поршета
П.П. 2. Ис-ката нали я откраднаха...

Проблемът с БМВ е, че когато се кара на Ринга разходите стават доста големи. За съжаление резултатите, като времена, не са чак пък толкова по-добри от тези на Голф 16в КР, че да оправдаят повишените разходи...

За съжаление притежанието на 3 -коли ме прави малко циник по отношение на финансите... Имам нужда една от тях да е що годе нормална кола, която търпи всекидневно каране, но и Ринга. За съжаление 320iS не е такава....

Иначе, като вървеж, сток, просто няма място за сравнение... КР върви добре, но 320iS бие наред... Астри-мастри, вектри-шмектри...

Алекс
П.П. Аз от много време си търкалям Голфа на брат ми

П.П. 1. Имам нужда от нов проект, след 2-те Поршета
П.П. 2. Ис-ката нали я откраднаха...

- Новини
-
Re: Споко...Споко
Alex 320i Cabrio написа:320iS бие наред... Астри-мастри, вектри-шмектри...![]()
Говори ми, говори ми

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Виждам че и за момчетата в този форум има светлина в тунела, първо Туртурело а сега и Алекс се оборудват с автомобили от правилния концерн :-)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
naskoksan написа:Евала Алекс щом Голф
да бъде Голф ти поне знаеш
какво да направиш с него!!!
Успех с проекта и дано ти
доставя повече удоволствие
отколкото проблеми!!!
hint:
да не забравиш сините пръскалки
добавят от 10 до 15 коня на задните гуми
обаче![]()
![]()
Те на Голфа отпред му требат кончетата, нали е FWD....

A kakво ша кажеш за 17" джанти и ДТМ ауспух? Поне още 20 коня, нали?

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2