Въпрос относно АКТ
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Въпрос относно АКТ
Здравейте колеги, искам да ви попитам когато колата няма аптечка, пожарогасител, светлоотразителна жилетка и триъгълник колко е акта? ( Търсих с търсачката , но понеже някои хора казват 20лв , други 20-25 на липсващ елемент... ), а по други форуми четох , че 100 лв и 5-6-7 точки.. и вече се чудя на кое да вярвам, та реших да ви попитам и вас. Колата не беше моя, а на приятел, който се беше почерпил и трябваше аз да карам, но за мое съжаление той не беше оборудван. Ще бъдете ли така любезни да ми кажете колко пари е реално глобата, някой сблъсквал ли се е скоро с този вид нарушение? Благодаря ви предварително.
Между другото забравих да добавя, че ми взеха и талона с точките, а полицая каза, че не вземали точки уж, но ... знам ли ги и аз.
Между другото забравих да добавя, че ми взеха и талона с точките, а полицая каза, че не вземали точки уж, но ... знам ли ги и аз.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Re: Въпрос относно АКТ
Извинявам се много в такъв случай, аз разбрах за какво става на въпрос, но се сетих в последния момент и забравих да я изтрия. Може да действате по въпроса с премахването, благодаря за инфото относно темата.
3 мнения
• Страница 1 от 1