Една малка тема за наглостта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Една малка тема за наглостта

Мнение от ylaine » 30 Дек 2010, 21:39

Най-накрая и аз се сблъсках с нея (наглостта на българина), ама време беше :dummy:

Направо по темата. Става въпрос за легендарния въпрос с паркирането и кое място на кого е :kuku: Пред моя блок има тротоар за паркиране, разбира се не побира повече от 10 коли, но и това е доста, обаче е доста широк и като спреш максимално назад има място пред теб за половин кола. Та от известно време някъв с бус забелязвам спира вечер (под вечер имам предид 7-8) перпендикулярно, като запушва баш 3 коли, а все пак на човек му се налага да излиза и след 7-8 вечерта и реших да спирам не максимално назад, а така че да не може да спре пред мен никой. И днес ходих да купувам торта за майка ми (има рд, да ми е жива и здрава :D ) и паркирам вече пред нас по същия начин. Слизам от колата и някакъв мъж седи срещу мен и ми вика "мръдни колада назад". Питам го защо разбира се, при което той ми отговаря, за да можело да спират хората, при което признавам си останах като гръмнат и го питам "къде да спират бе, пред мен ли?" и той "да" :conf: Питам го нали после как ще излезна обаче няма братче, тоя сигурно 1 седмица е мислил к'во ще ми говори и като почна да налива пълни глупости, като да съм си спирал пред входа (веднага отговарям, че именно там спирам), че не съм си мърдал колата по една седмица (а всеки ден се налага поне по 2 пъти насам натам да ходя) и подобни простотии. И това мъж на около 40 години, а аз съм момче на 20. Разбира се започнах разговора с нужното уважение (към по-възрастен) като бях убеден, че ще се разберем като нормални хора, но НЕ :kuku: Капака беше като ми каза "гледай да не се наложи да сменяш гуми" :ranting: Тогава вече осъзнах, че с хора като него няма как да се разбереш по нормален начин, теглих му една майна и си се качих към входа съпътстван от "пак ще говорим". Просто не знам колеги, аз ли виждам Вселената с други очи или идиотите са навсякъде? Разбира се оставих колата на мястото си и тази вечер пак паркирах по същия начин. Но ако наистина направи нещо на колата.. :banghead:

ентусиаст
Аватар

Re: Една малка тема за наглостта

Мнение от driver69 » 30 Дек 2010, 22:04

Ми кажи му да внимава, че тия прозорци много се чупели, на терасите. Селяк прост.
На мен на колата ми бяха оставили бележка, подрепена с храчка, да си спирам пред входа. Една вечер нямаше място, та спрях пред другия. А т'ва, че няколко места бетонирах, нема едно мерси. Нагли парчета има навсякъде, като не ни дреме и гледаме позитивното е по-лесно, колега. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 30 Дек 2010, 22:13

Прав си колега и по принцип съм така обаче тоя успя да ми скъса нервите. Не за друго, ако знаех кой е, къде живее и коя му е колата щях да съм далеч по-спокоен. Не ме разбирай погрешно, не бих тръгнал на никого да правя нещо без причина, просто ако предприеме неразумни неща :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Дек 2010, 8:04

Пускай го да пасе, главочи всякакви и в моят вход има такива "заслужили лауреати" :mhihi: Народа е изтрещял тотално напоследък.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 31 Дек 2010, 11:05

к'во да ти кажа. и аз живея в блок (за жалост), колите са паркират между два съседни блока. една вечер е паркирах пред другия, на никого не пречех. на сутринта колата беше надрана от фара до стопа. Кавали!!! някой хора си нямат друга работа и толкова са се озлобили, че повече гледат да правят мръсно от колкото да си бъдат полезни!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Дек 2010, 11:23

Тука са е*ахти селяците 80+% от живущите в блока. Айде няма да коментирам кой-как спира, не се отдава на всеки да направи правилната маневра, обаче да ми драскат колата...
В момента пише "тодор е тапак", аз не знам в родословното дърво да имам Тодор, 'ма както и да е. Разбирам да е леко подпряна или жулната, случва се(верно, правилното е да спреш или телефон да оставиш), ама да я драскат е така...
Абе празниците ли са, к'во ли - преди няколко дни с майка ми с Корсата един дървеняк с тундра май беше реши да слиза, щото НЕ го пуснахме БЕЗ предимство.
Колкото повече не ти пука, толкова по-не ти прави впечатление. По-лесно е, опитайте. Весело посрещане!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 01 Яну 2011, 0:53

Боже... имам чувството,че ей такива селяци винаги попадат на културни момчета като тебе.Защо ли на мен никога не ми се случва да ми каже някой нещо от сорта,че ще сменям гуми илли некви е такива... аз незнам как се здържате... :)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 01 Яну 2011, 17:00

При мене пред блока има коли от всичко краища на Б-я.
Понеже (от София съм) и живея срещу метростанция Обеля картинката е следната: паркинга на метрото до обяд седи празен, ПРАЗЕН повтарям, а през това време спират на хората по местата.Тъпото, е че тука в този блок всеки си е харесал едно място и си го знае, та дори примерно аз да спра на неговото място проблеми няма да има, но тези пришълци минаха всякакви граници.Аз излизам и на мойто място след секунди вече има 3 коли-2 настрани и една в-у тях :censored: .Един наглец па паркира една сутрин до мене,място имаше много, ма той плътно за мойта кола, отваря си вратата, удря мойта, ПСУВА навсичкото отгоре, слиза прибира мойто огледало за да може да мине и си тръгва.А паркинга за тези, ползващи услугите на софийското метро си седи все така празен :ranting:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 01 Яну 2011, 21:14

В такива случаи варианта е само 1. Оглеждаш се добре, ако е тъмно още по-добре, ако си сигурен, че няма свидетели, счупваш му носа, казваш му,че нещо ако се случи колата, директно си при него и така. Иначе на голи заплахи без бой, никой не вярва :mhihi:
Просто манталитета на българина е селяндурски, отделно няма адекватни закони, както и органи, които да следят спазването им и се получава, че важи единствено "закона на джунглата" по-силният печели.

Пък колегите, дето си имали уж "техни" места пред блока, могат да се оплачат на арменския поп. Който иска негово място си плаща. Докато не си си платил, каквото право имаш да спреш пред блока си, такова имам и аз.Ако на някой не му харесва отново важи оня закон от по-горе :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 02 Яну 2011, 17:00

Според мен най-добрият вариант е да седиш пред компа и да четеш коментарите във форума, докато и ти самият не станеш баш нинджа :winky:
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 02 Яну 2011, 23:58

Какво да ви кажа колеги, по принцип в нашата мила държава всеки се оправя сам. Онзи ден въпросния човечец ме вижда, че пак спирам на гореспоменатото място и веднага почва със заплахите. Отивам до него и му викам дай да се разберем, поговорихме, разбира се вонеше на алкохол от 10 метра и в крайна сметка излезна, че на това място спирал от не знам си колко време и по принцип спирали по две коли, една зад друга щото се знаели и т.н. И му викам добре няма да спирам повече там, но не можа ли да го обясниш като нормален човек, ама оня пиян като кирка, пиян и прост, но в момента жалкото е, че едвам си платих гражданската и.. абе студент човек съм, не работя, пари нЕма :ok: и на този етап отстъпих. Може и жалко да ви звучи, но засега така. Обаче аз съм много злопаметен кучи син :dunno: такива неща не ги забравям. Не толкова заради мястото, ако беше казал така и така спираме по двама на това място ала бала щях да се съглася, супер спокоен човек съм, но да ми започва ако пак спреш ти режа гумите :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 03 Яну 2011, 2:22

що не му каза твойте са по скъпи :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ylaine » 03 Яну 2011, 18:05

Prekysvach написа:що не му каза твойте са по скъпи :kuku:

Това най-лесното. Той моите, аз неговите, накрая и до саморазбрава ще се стигне. Това не ме плаши ни най-малко, остава и от пияница да ме е страх да не ме натупа :mhihi: Въпросът е, че като спука моите сигурно до лятото няма да мога да си купя нови..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318 IS седан

Мнение от Iskren » 03 Яну 2011, 22:19

Ако ти стане нещо с колата, защото си спрял на някого на "мястото" не спираш вече там и наблюдаваш няколко дена на кого точно е това място и по-нататък....всичко се връща. Щом като хора не можем да се разберем, ти на мене аз на тебе.
ISкрен
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 04 Яну 2011, 1:24

Prekysvach написа:що не му каза твойте са по скъпи :kuku:

хахаха добра затапка,но все пак си мисля,че сме хора да се разбираме със думи а не със правене на мръсно :nono:
:)

Следваща

Назад към Извън Темата