Има ли колеги от Света Троица?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Има ли колеги от Света Троица?
Добър вечер на всички.
Понеже ми предстои преместване и жилището е в този квартал... исках да попитам колеги, ако има разбира се, как е като цяло квартала? Спокоен ли е? Колата засега май ще стои навънка пред блока, има ли набези, оплаквания за чести кражби и т.н... общо взето такива нещица.
Понеже ми предстои преместване и жилището е в този квартал... исках да попитам колеги, ако има разбира се, как е като цяло квартала? Спокоен ли е? Колата засега май ще стои навънка пред блока, има ли набези, оплаквания за чести кражби и т.н... общо взето такива нещица.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Re: Има ли колеги от Света Троица?
Кварталът е хубав. Вече втора квартира обитавам в района, като двете са разположени далеч една от друга. Но и в двата случая търсех квартира в близост до платен паркинг, така че не мога да ти кажа доколко е безопасно колата да нощува на улицата.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Колега, цяла София е пълна с цигани. Цяла България също...
Абе и аз видях един платен паркинг, точно срещу спирката за рейсовете дето е от другата страна на Фантастико, някъв такъв с мрежа ограден и те т'ва е... Те по принцип и от паркинги ги тарашат, ама пък е една идея по спокойно отколкото на самата улица. Поне докато се свикне с обстановката...
Абе и аз видях един платен паркинг, точно срещу спирката за рейсовете дето е от другата страна на Фантастико, някъв такъв с мрежа ограден и те т'ва е... Те по принцип и от паркинги ги тарашат, ама пък е една идея по спокойно отколкото на самата улица. Поне докато се свикне с обстановката...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
живях 4 години в св троица на квартира и честно бих си купил апартамент там. За циганите...те са по-към сливница дето сега е лидъл и фантастико...иначе надолу е много хубаво и спокойно особено около парка! Мести се смело....на съседа 20 години ми вика че му седят колите пред блока и не е имал проблеми...карал е старата е класа, а последно беше с тойота авенсис 

- yarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 Touring
Привет Колега,
Къде точно в света Троица Троица се местиш?
Аз съм от този район - там съм роден, там си купих 1вото жилище и съвсем скоро го смених с по-голямо - ПАК ТАМ (става дума за района около 3та Градска Болница). Въпреки сантименталностите района е добър:
1. Добра комуникация отвсякъде
2. Близко кино - Арена
3. Магазини (големи и малки) - на 1 ръка разстояние
4. Парк и градинки - // -
5. Е46цата спи навън вече 3та година и си е ОК (да ЧУКНА на ДЪРВО)
Успех и Добре Дошъл !
Къде точно в света Троица Троица се местиш?
Аз съм от този район - там съм роден, там си купих 1вото жилище и съвсем скоро го смених с по-голямо - ПАК ТАМ (става дума за района около 3та Градска Болница). Въпреки сантименталностите района е добър:

1. Добра комуникация отвсякъде
2. Близко кино - Арена
3. Магазини (големи и малки) - на 1 ръка разстояние
4. Парк и градинки - // -
5. Е46цата спи навън вече 3та година и си е ОК (да ЧУКНА на ДЪРВО)

Успех и Добре Дошъл !
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
квартала е хубав,чист и сравнително спокоен,но чат пат си има набези по коли,преди 1-2г имаше един клип в нета на една е46 с изрязани задни калници заради диодните стопове,ако не се лъжа беше в св.троица колата!
но ако държиш на сигурността има няколко платени паркинги в квартала
но ако държиш на сигурността има няколко платени паркинги в квартала
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
навсякъде пипат, квартала е хубав, но не е от най-спокойните на теми кражби и ПЗО
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Аз се преместих в квартала тази седмица и също имам питане за кражбите на коли и вандалщината. В Лагера, където бях преди това за 6 месеца 8 пъти ми правиха глупости по колата и сега 100% не искам да я оставям на улицата дори и квартала да е спокоен, не се знае кой има път през него
)
Ако има колеги, които си слагат колите на паркинг в района ще съм благодарен ако ми дадат координати на паркингите. Днес врътнах из квартала, но не мога да намеря никакъв паркинг.
Аз съм на Симеон и Величков там.
Благодаря,
С.

Ако има колеги, които си слагат колите на паркинг в района ще съм благодарен ако ми дадат координати на паркингите. Днес врътнах из квартала, но не мога да намеря никакъв паркинг.
Благодаря,
С.
Добре дошъл колега. Аз вече месец горе-долу съм тук но пред блока се оказа, че има широко място така и всички си паркират там колите. Направи ми впечатление в тоя квартал, на доста Е36-ци, поне едното огледало липсва. На някои даже и двете... а най пресния случай беше тази сутрин като тръгнах на работа - едно суво купе е46, дясното му огледало висеше изкъртено, държеше се на кабела. Незнам дали са пробвали да го гепят и не някой ги е усетил, или пък направо са го счупили ама квото и да е... кофти е. Преди седмица пък, на друго купе пак Е46, предния фар направо си беше изкорубен. Бате ако щеш ми вярвай, още поглеждам вечер пред прозореца към паркинга, щото имам добра видимост... и си гледам колата. Мани, простотия....
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Flipz написа:Аз се преместих в квартала тази седмица и също имам питане за кражбите на коли и вандалщината. В Лагера, където бях преди това за 6 месеца 8 пъти ми правиха глупости по колата и сега 100% не искам да я оставям на улицата дори и квартала да е спокоен, не се знае кой има път през него)
Благодаря,
С.
До билата точно има платен паркинг,на една крачка е от там.
обичам BMW
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Колегата kiko ми препоръча същия паркинг. Днес ще ходя да го прегледам как е като условия и цени.
Благодаря.
Благодаря.
zlobicar написа:До билата точно има платен паркинг,на една крачка е от там.
Колеги, ще ми се наложи и аз да ползвам платен паркинг в района.Бихте ли препоръчали някой, и евентуално да ми кажете някаква цена?Благодаря ви!
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега, под моста зад лидъл има платен паркинг. Там съм оставял колата няколко пъти за нощувка. Въобще не се успокоявай относно квартала. Дръж си колицата на паркинг, че изроди колкото искаш. Там е малко скъпо, но отвсякъде е затворено. На мой приятел му свалиха фара пред хотел Плиска за няколко часа вечерта. Даже не беше и късно. Иначе е готино кварталче.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
миналата седмица избомбиха 20ина клетки в един подземен гараж в квартала 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2