Да ми е честито! :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i

Да ми е честито! :)

Мнение от raduslaf » 08 Яну 2011, 19:36

Време беше и за мойто сефте.Бях доста нагъл - мина повече от година откакто купих колата, а до днес никой не й беше посягал!Ето, че тази несправедливост днес се промени и аз съм щастлив новоограбен :mhihi:
http://store.picbg.net/pubpic/76/A3/ca1 ... 8a76a3.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/BE/62/9ba ... 11be62.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/B4/9E/661 ... 3ab49e.jpg
Благодаря на момчетата, които са ги свалили, че доста са се постарали в студеното време през нощта и не намерих драскотини по колата! :mhihi:
Ето с какви мигачи бях, в случай, че някой ви предложи съмнителни подобни:
http://store.picbg.net/pubpic/B9/FA/5ce ... 34b9fa.jpg
Според вас да запуша ли дупките с нещо, докато взема нови, че да предпазя мотора от и без това адски студеното време?Пък и ако вземе да завали...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Да ми е честито! :)

Мнение от TPAKTOP » 08 Яну 2011, 19:52

Да ти е честито колега! Много добре го приемаш? С парите които изкарат да си купят свещи дано! :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 08 Яну 2011, 20:03

TPAKTOP написа:Да ти е честито колега! Много добре го приемаш? С парите които изкарат да си купят свещи дано! :ranting:

Благодаря! :mhihi: Ми как да го приемам, то просто е жалка работа.Очаквах някой ден да остана без халогени, ма те взели, че харесали мигачите.Не че точно в тоя момент имам излишни пари, които да давам, за да си платя, че съм българин, ама положението е такова.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Яну 2011, 20:16

Е колко струват тея мигачи бе ма'а му стара- май и 20лв. нямат :banghead: То бива тъпанари, ама тея вече прекаляват...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 08 Яну 2011, 20:21

ms написа:Е колко струват тея мигачи бе ма'а му стара- май и 20лв. нямат :banghead: То бива тъпанари, ама тея вече прекаляват...

Нови май са малко повече, ама на едни крадени втора употреба колко да им вземат?По 10 лв на парче, не повече.Интересно ми е дали ще си ги слагат на тях, или искат да ги продават.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Яну 2011, 20:23

Не вярвам да тръгнат да ги продават,по скоро на,някой не са му се давали пари и си е пазарувал от нощния магазин.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Мнение от Anfiro » 08 Яну 2011, 20:56

Добре е, че го приемаш с ирония, колега. Иначе да, едва ли ще продават, вече някой си е обзавел IS-a с тях и щастлив и ухилен до ушите си мига по завойте! :nono: Като гледам и крушка май му е трябвала... :mhihi: Докъде стигнахме... мигачи... :dummy:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Яну 2011, 21:02

Радо, услуга са ти направили, сега като видях последната снимка, верно че бяха от тия смотаните, ела да ти дам оранжевите от кабриото поне да изкараш зимата, имаш късмет, че по неведоми причини съм ги качил в нас преди да го зазимя :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 08 Яну 2011, 21:22

Anfiro написа:Добре е, че го приемаш с ирония, колега. Иначе да, едва ли ще продават, вече някой си е обзавел IS-a с тях и щастлив и ухилен до ушите си мига по завойте! :nono: Като гледам и крушка май му е трябвала... :mhihi: Докъде стигнахме... мигачи... :dummy:

Да си обзавежда, няма проблем, аз съм широко скроен :mhihi: Падението е пълно, но аз не съм учуден.Българите като цяло сме второ качество народ.

Ванка, утре ела ти, че куките само дебнат зад ъгъла и ще им дойда супер без мигачлета :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 08 Яну 2011, 21:35

raduslaf написа:Ванка, утре ела ти, че куките само дебнат зад ъгъла и ще им дойда супер без мигачлета :mhihi:

:yes:

p.s. Салатата с много лук!
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 08 Яну 2011, 22:07

съжелявам колега че са ти гепали мигачите.поне само това е,можеше и по зле да е :confused: .колега ако искаш имам едни стокови мигачи,оранжевите мигачи,да ти ги пратя по кориер-подарък.и без това никой не ги ще само ми заемат място в мазата.само че са от седан-незнам дали ще паснат за купе,ако стават ще ти ги подаря :yes: ако ги искаш пиши.а за тези крадци-дано мигачите да си ги сложат на надгробния паметник :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 08 Яну 2011, 22:16

spens_82 написа:съжелявам колега че са ти гепали мигачите.поне само това е,можеше и по зле да е :confused: .колега ако искаш имам едни стокови мигачи,оранжевите мигачи,да ти ги пратя по кориер-подарък.и без това никой не ги ще само ми заемат място в мазата.само че са от седан-незнам дали ще паснат за купе,ако стават ще ти ги подаря :yes: ако ги искаш пиши.а за тези крадци-дано мигачите да си ги сложат на надгробния паметник :ranting:

Колега, благодаря ти искрено за жеста, който искаш да направиш :yes: Аз обаче вече намерих мигачи и то от приятел, който живее до мен.Доколкото знам мигачите за седан, купе и компакт, са различни.Благодаря още веднъж! :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 08 Яну 2011, 22:51

ее поне не са ти надрали ламарините, това сигурно е бил някой ценител който не би се разделил с 25 лв за комплект такива мигачи, все пак са си пари :mhihi:

Евалата на крадеца, другите да знаят поне, ако гепат да се научат от този и да го правят както трябва :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 08 Яну 2011, 22:52

И без това бяха гадни, но навремето много актуални :mhihi:
Ще си купиш по хубави. Не се ядосвай, а отностно халогените по скоро ще ти вземат бронята отколкото тях без да ги счупят :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от raduslaf » 08 Яну 2011, 23:25

bace_martu написа:И без това бяха гадни, но навремето много актуални :mhihi:
Ще си купиш по хубави. Не се ядосвай, а отностно халогените по скоро ще ти вземат бронята отколкото тях без да ги счупят :mhihi:

Що гадни бре?Мен си ми харесваха и мисля пак да купя същите.Ще видим де.А дано никога не ми откраднат бронята или, ако го направят, да оставят номера, че оставам без кола просто.Даже смятам да залепя лепенка отвътре: "Моля, ако крадете тази броня, оставете номера!" :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата