Камери към Видин
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Камери към Видин
Здравейте колеги,
някои може ли да ми каже от Плевен към Видин през Мотана къде има камери ? Питам защото днеска пътувах и мисля че ме щракнаха в Монтана на излизане точно на бензионстанцията (гледах и си мислих че трябва да е отдясно, а то се оказа от ляво) посока Видин. Функционираща ли е и къде другаде има?
Благодаря
Edit : в момента на ускоряване дали може да ме е щракнала камерата? Появил съм се някъде на около 200м срещу нея със скорост от около 50км/h и тръгнах да ускорявам или поне така се сещам, защото я видях навръщане. За хората от там - точно като свърши преградата от лявата страна (на 50м след е бензионстанцията, а след още 100м табелата, където е и камерата)
някои може ли да ми каже от Плевен към Видин през Мотана къде има камери ? Питам защото днеска пътувах и мисля че ме щракнаха в Монтана на излизане точно на бензионстанцията (гледах и си мислих че трябва да е отдясно, а то се оказа от ляво) посока Видин. Функционираща ли е и къде другаде има?

Edit : в момента на ускоряване дали може да ме е щракнала камерата? Появил съм се някъде на около 200м срещу нея със скорост от около 50км/h и тръгнах да ускорявам или поне така се сещам, защото я видях навръщане. За хората от там - точно като свърши преградата от лявата страна (на 50м след е бензионстанцията, а след още 100м табелата, където е и камерата)
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Re: Камери към Видин
Информацията ми е, че камерата е работеща
за съжаление. Има още една в Монтана- от колелото към Петрохан, ама не знам къде е точно. Виж това:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... b6be02c253

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... b6be02c253
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
снимат на изходите и входовете на монтана и подвеждащото е, че няма знак за ограничение с точно определена скорост, а само табела за населеното място 

Благодаря, притеснението ми идва от това дали камерата хваща в момент на ускоряване, тоест появил си се с ограничение и си тръгнал да ускоряваш.. 

enjoy life and drink cold beer

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Преди камерите снимаха при превишение на скоростта с 30 км/ч. Говореше се, че ще ги правят на 10, ама в момента как е, не знам. Ако там си карал с 80 и горница км/ч, лошо 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
5 мнения
• Страница 1 от 1