Въпрос за СТИКЕРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Въпрос за СТИКЕРИ?

Мнение от Penchev » 21 Сеп 2005, 19:54

А бре в кои има стикери и какви има??? Искам да взема малко тука да снабдя някой нови фенове щото те все когато идват и питат и все не могат да си вземат та вече ще се отрекът от нас :roll:
Почнах лоши работи да чувам и не ми е приятно така да правиме впечатление на несериозни и т.н.

Чакам отговор :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 21 Сеп 2005, 20:04

и аз искам стикер :lol:
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 21 Сеп 2005, 23:02

И аз искам за един приятел :idea:
Изображение
Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 21 Сеп 2005, 23:12

и на мен ми трябват така че казваите :roll:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 21 Сеп 2005, 23:31

Сега се чака отговор от образа с "леко загладен вид" :mhihi: :mhihi:

Не бе,нищо лошо - това е знак на благополучие :lol: :lol:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 21 Сеп 2005, 23:34

Само изказвам мнение..
Не мислите ли,че тия лепенки (стикер идва от английски) станаха нещо много модерни :?: :confused: Всеки който има БМВ иска да има..независомо че е стъпил веднъж примерно на сбирка и не познава повече от 1 човек да кажем от форума/клуба и т.н. :confused: Те не олицетворяват ли деиното участие :?: Така като всеки види и почне да си лепи...то всяко БМВ в България вече ще се води част от БМВПовер.нет.. :confused: При положение че няма никакво или нишожно участие..и че всъщност човека не го и интересува форума и клуба :!: Просто е почитател на БМВ и като че ли се чувства длъжен да има лепенка БМВ клуб България на автомобила си.. :confused:
Не е заяждане..просто мнение..не че ме и интересува толкова,всеки си решава сам.

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 21 Сеп 2005, 23:47

Прав си.
Изображение
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 22 Сеп 2005, 2:46

..........еххххххххх пак нямам право на стикер мамка мууууууу......................................... а тъкмо бях минал между капките "олицетворявайки дейност"............................ вие нямате сърца................ :( :( :(нищо ще изчакам до другата година и аз да бъда преригивированнннн......."част от БМВнетяааа......"Извинявам се на "Слави М" и на останалите "ЛОШИ" че съм "ПРОСТ" нищожен почитател на дребната нищожна марка бмв(с малки букви) моля пак да бъда ивинен може ли да направя нещо за вас................

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 22 Сеп 2005, 11:15

Slavi_m написа:Само изказвам мнение..
Не мислите ли,че тия лепенки (стикер идва от английски) станаха нещо много модерни :?: :confused: Всеки който има БМВ иска да има..независомо че е стъпил веднъж примерно на сбирка и не познава повече от 1 човек да кажем от форума/клуба и т.н. :confused: Те не олицетворяват ли деиното участие :?: Така като всеки види и почне да си лепи...то всяко БМВ в България вече ще се води част от БМВПовер.нет.. :confused: При положение че няма никакво или нишожно участие..и че всъщност човека не го и интересува форума и клуба :!: Просто е почитател на БМВ и като че ли се чувства длъжен да има лепенка БМВ клуб България на автомобила си.. :confused:
Не е заяждане..просто мнение..не че ме и интересува толкова,всеки си решава сам.

Я светни нас каращите БМВ и посещаващи форума (четейки и пишейки) кво ни праи по- нисши от тебе бе :censored:

Да, бил съм на сбирки на ЕКО-то, ама познавам само един човек от там и кво от тва????
Бахти комплексираните типове има тука :confused:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 22 Сеп 2005, 11:19

Какво псувате момчето сега? Той имаше съвсем друго предвид и едва ли е искал да обиди, който и да било. Аз също се замислих, че исках да дам стикери на едно момче, а той всъщност не проявява особен интерес към форума като цяло. Утре ще прегази някой пешеходец носейки стикерите на колата си. Май това имаше предвид Слави. Иначе, че е фенче няма спор.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 22 Сеп 2005, 11:23

Иво написа:Какво псувате момчето сега? Той имаше съвсем друго предвид и едва ли е искал да обиди, който и да било. Аз също се замислих, че исках да дам стикери на едно момче, а той всъщност не проявява особен интерес към форума като цяло. Утре ще прегази някой пешеходец носейки стикерите на колата си. Май това имаше предвид Слави. Иначе, че е фенче няма спор.

Съгласен съм с тебе.
П.П.

Не си мисли, че е невъзможно ТИ да утре да прегазиш някой, независимо от тва че си ентусиаст със стикерче :winky:
Не че ти го пожелавам, ама никой не е застрахован :confused:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 22 Сеп 2005, 12:24

А я да тръгнеме от там, за какво аджеба са тия стикери, не е ли идеята да ги виждаме все по често на коли с марка БМВ и да се прослави затъващия ни форум :help: :?:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 22 Сеп 2005, 13:28

тези стикери трябва да ги пуснем в Ебау :mhihi:
и аз искам стикери ама май доставка за чужбина няма :roll:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 22 Сеп 2005, 15:49

"Леко загладеният образ" нещо го няма .... Той между другото е много зает "оттатък планината" :!:

Георги Пенчев
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 22 Сеп 2005, 22:38

Ама неска се напазарува яко :D :D :D С Асен зехме цела пачка и не остана нито едно!!! :D :D :D
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата