Презентация на прахосмукачки...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Презентация на прахосмукачки...

Мнение от LizarD » 16 Яну 2011, 21:41

Не вярвам да има хора които да не са чували за марката Rainbow и техните "Почистващи системи за дома" :mhihi: Случи се така, че да бъда свидетел на подобна "презентация - единствения начин за продажбата на тази система" При която дойдоха 2 любезни жени и представиха 2-3 уреда от марката, показаха надълго и на широко дезинфекциращите функции на апарата и широкото му приложение в домакинството. Такаа и сега започва интересното:
Начина по който продукта беше рекламиран бе следния: Жените си избраха 6-7 точки от дома, в които се предполагаше че приятелката ми е чистила преди това. Естествено извънземната прахосмукачка показа прах и там. Чрез филтри които бяха поставени между трабите, се беше насъбрала мръсутия. До тука добре - машината чисти - мамата си е*е, но ми хрумна една идейка... Обадих се:
- Извинете, така и така сте почнали да чистите, ще може ли да ми покажете функциите на уреда, върху мокетната ми стелка от колата :mhihi:..
Дамите се съгласиха и си донесох стелката. За секунди ми демонстрираха колко бързо се напълни прахосмукачката с мръсотия и пясък. Обаче аз като по нахлен:
- Окей, стелката е чиста, искам да я изчиститие така добре, че след като поставите там вашите филтри да не показва признаци на прах.
Онея се сподгледаха и обявиха, че "Съм ползвал стелката години наред и това би отнело доста време. И отказаха да ми съдействат :mhihi: Мислите ли че съм постъпил неуместно като съм изискал това от тях? :) Уреда който презентираха струваше 4000 лв. Мисля че е редно да получа отговор на въпроса си, щом залагам на толкова висок клас прахосмукачка. Вие как мислите :)

Бихте ли дали 4000 лв за дезинфекцираща прахосмукачка + тупалка за матраци, легла тапицерии и т.н
Мислите ли че 4000 лв биха били нормална сума за уред от такъв тип?
Изображение
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Re: Презентация на прахосмукачки...

Мнение от Ronka » 16 Яну 2011, 21:47

Мисля, че 4хил.лв. може да ги ползваш за нещо по-практично, а приятелката ти да си продължи да чисти, дори да оставя малко прах и ще си живеете щастливо без Рейнбоу :mrgreen:

пс. А иначе добре си ги накарал, да беше казал имам една колежка с още по-мръсни стелки :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Яну 2011, 21:50

не е лоша прахосмукачка " Рейнбоу" но цената е безумна
има 5 пъти по-евтини алтернативи, които вършат същата работа :winky:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Яну 2011, 21:54

zazomazo написа:не е лоша прахосмукачка " Рейнбоу" но цената е безумна
има 5 пъти по-евтини алтернативи, които вършат същата работа :winky:

:nono: :nono: :nono: И по-евтини от 800лв. има дето вършат същата работа...

Рейнбоу са хубави, но цената да беше под 1000лв. можеше и да си помисля- за 4000 забрави :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 16 Яну 2011, 22:00

За 4 000лв знаеш ли колко стелки ще си купя.Чисти при това :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 16 Яну 2011, 22:07

http://irobotbg.com/ ...земи ти тая че е по евтина и чисти сама :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 16 Яну 2011, 22:10

Не бе, не си търся прахосмукачка, въпроса е в това че се оливат от цени и насреща кво имаме? Дезинфектатор за въздух :kuku:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d '02
Мечтае да кара: подводница

Мнение от King Nothing » 16 Яну 2011, 22:11

Тия си мислят, че ги копаем ли тия пари?! Ненормална е слабо казано за тая цена!
За такива пари имаш правото да поискаш да ти покажат как се дезинфекцира и циганин! :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 16 Яну 2011, 22:17

LizarD написа:Не бе, не си търся прахосмукачка, въпроса е в това че се оливат от цени и насреща кво имаме? Дезинфектатор за въздух :kuku:

Това е пазар,има предлагане, а щом има предлагане, има и търсене. У нас са идвали като бях малка, смятай колко години са това, поне 10 :mhihi: :mhihi: бе повече

Ако имах 4 етажа хотел и 400 000 лв приходи можеше и да има смисъл Рейнбоу за 4000лв. , но за вкъщи няма ....освен, ако не отглеждам прасета в хола :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 16 Яну 2011, 22:21

Ronka написа:
LizarD написа:Не бе, не си търся прахосмукачка, въпроса е в това че се оливат от цени и насреща кво имаме? Дезинфектатор за въздух :kuku:

Това е пазар,има предлагане, а щом има предлагане, има и търсене. У нас са идвали като бях малка, смятай колко години са това, поне 10 :mhihi: :mhihi: бе повече

Ако имах 4 етажа хотел и 400 000 лв приходи можеше и да има смисъл Рейнбоу за 4000лв. , но за вкъщи няма ....освен, ако не отглеждам прасета в хола :mrgreen:

е що, прасето на пароструйката, след това в хола, след това у фризера и след това почистваш и готово-хола е като нов :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 16 Яну 2011, 22:43

Има и още по скъпа от Рейнбола. Тъщата ми я нама ми едно копеленце и нали си е :kuku: та взе че си купи парочистачка AIO (All in ONE) за скромната сума от 5300 лева.
Нема такъв боклук, ама ...
От всички такива домашни продавачи най - се кефа на Цептер. Поне виждаш че е ппооочти за вечно ползване.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ti
Мечтае да кара: лястовица с рамка

Мнение от Skip_209 » 16 Яну 2011, 22:45

цените са такива заради самата система на продаване,това е силгъл левел маркетинг.От двете жени едната обясняваше,а другата само вадеше приставки и подреждаше нали?Тази която води демонстрацията ако продаде машина взима от 20% до 27-28% от стойноста на продажбата,също така нейния шеф взима може би около 15-20%,и така излиза че машината реално от завода пройзводите струва около 2000лв.
Работих в подобна фирма и съм чувал доста неща от клиентите,че можели да си купят рейбол от метро в грмания за 400-500евро,но това изобщо не е така защото тези продукти се предлагат само по този начин.
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Skip_209 » 16 Яну 2011, 22:46

BAHKATA_TDI написа:Има и още по скъпа от Рейнбола. Тъщата ми я нама ми едно копеленце и нали си е :kuku: та взе че си купи парочистачка AIO (All in ONE) за скромната сума от 5300 лева.
От всички такива домашни продавачи най - се кефа на Цептер. Поне виждаш че е ппооочти за вечно ползване.

точно там съм работил,машината изобщо не е болкук,явно не са ти обяснили какво може да прави
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 16 Яну 2011, 22:52

Skip_209 написа:
BAHKATA_TDI написа:Има и още по скъпа от Рейнбола. Тъщата ми я нама ми едно копеленце и нали си е :kuku: та взе че си купи парочистачка AIO (All in ONE) за скромната сума от 5300 лева.

точно там съм работил,машината изобщо не е болкук,явно не са ти обяснили какво може да прави

явно може да познава и числата от тотото за тези пари :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Skip_209 » 16 Яну 2011, 22:58

не ми се спори защото съм сигурен,че не си виждал даже тази машина и затова никой няма да те убеди че си заслужава
www.Steroid-X.com
0887 474 880

Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port

Следваща

Назад към Извън Темата