Къде да намеря крушки Philips Blue Vision?
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Къде да намеря крушки Philips Blue Vision?
Колеги, знаете ли къде мога да намеря крушки Philips Blue Vision, да ми дадете някакъв адрес, или телефон и евентуално ориентировъчна цена?Благодаря ви!
::: vankata™ :::
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- vankata™
- младши ентусиаст
-
rtzankov написа:Бате, 3-та тема по тоя въпрос тоя месецПри Вальо на Оборище 50 има
E извинявай бате, аз от там щях да взема, ама открих този сайт http://krushki.hit.bg/ и като видях на какви цени продават ми падна шапката - доста ниски ми се видяха, ама не мога да се свържа с тези по никакъв начин.И за това пуснах тази тема да ми дадете съвет да не се изхвърля много в парите!Сега бях по Симеон - и там цените са около 80 лв.
Извинявайте всички!
::: vankata™ :::
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
vankata™ написа:rtzankov написа:Бате, 3-та тема по тоя въпрос тоя месецПри Вальо на Оборище 50 има
E извинявай бате, аз от там щях да взема, ама открих този сайт http://krushki.hit.bg/ и като видях на какви цени продават ми падна шапката - доста ниски ми се видяха, ама не мога да се свържа с тези по никакъв начин.И за това пуснах тази тема да ми дадете съвет да не се изхвърля много в парите!Сега бях по Симеон - и там цените са около 80 лв.
Извинявайте всички!
Не се притеснявай аз ги взех за 84лв.,но пък си заслужава-има голяма разлика в светенето

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
9 мнения
• Страница 1 от 1