1-вото ви мнение в този форум?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
1-вото ви мнение в този форум?
Понеже съм много зает и и кипя от работа ( ирония баце
) се загледах в 1-вите мнения на някои доста популярни потребители от този форум... неочаквано за мен се оказаха големи бисери и така ми дойде идеята да пусна тази тема и всеки да цитира 1-вото си мнение в този форум... според мен ще се заформи една забавна тема...
ето и моето 1-во мнение в този форум постнато на 11.04.2005г. ( от старата ми регистрация )
а ето и 1-вото ми мнение от новата регистрация ( тук направо съм пуснал тема със заглавие "Гърнето ми гърми и хвърля огън..."
)
имал съм предвид верига... ама тогава за мен верига и кардан беше едно и също

ето и моето 1-во мнение в този форум постнато на 11.04.2005г. ( от старата ми регистрация )
O_g_i_ написа:Slavi написа:На 30-ти от 14:00 часа на паркинга пред ресторант "Белите орли" ще се проведе среща на БМВ ентусиастите , всеки който се чуства такъв е поканен. Да се чустват поканени също колегите от Ловеч, Враца,Русе и Троян.
П.С. Ако трябва и сам ще отида ама да ви докажа ,че човек има ли желание - го прави!!! Ако някой иска повече инфо или т.н. тел/0885880008 отговарям на него след понеделник(11.04.2005)
аре брат ми аз съм с тебе
а ето и 1-вото ми мнение от новата регистрация ( тук направо съм пуснал тема със заглавие "Гърнето ми гърми и хвърля огън..."

Ogi написа:колата е 316 компакт с кардан... та..... като сменям скорости във високите обороти.. от 5 нагоре и гърми и хвърля огън... това проблеми ли е ??? и ако да какъв е той
имал съм предвид верига... ама тогава за мен верига и кардан беше едно и също

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Re: 1-вото ви мнение в този форум?
ето го моето от 2006-та
"KИРИЛИЦА!!!"
"KИРИЛИЦА!!!"

Преди 3 години..., затова първите 3 мнения. Бая глупости съм изписал.
Явно съм написал това мнение преди да сменя съединителя след смяната всичко си се оправи.

liloff написа:А успя ли да напаснеш шпера от Е30то, или си намери за компакт фабричен?
Извинявай, не разбирам, понеже Форда ми е с пасивно окачване отзад, защо ти е регулируема задна стаб.щанга? Какво печелиш от това?
liloff написа:Здравейте,
Някой има ли детайлна схема на снопа кабели, които отиват към плеъра на Компакт. Много лошо са ми ги рязали моите и искам да си вържа Sony-то кадърно. Писна ми от "майстори" мърляи, които само режат и увиват с изолирбанд. Аман от простаци с претенции.
Или ако някой си е правил труда да ги описва при неговия монтаж...
Благодаря предварително.
=======
Mоля темата да бъде директно затрита
Още пия кафето и проглеждам, видях я във важните теми 2-3 реда по-нагоре.
Извинявам се
liloff написа:Да не отварям нова тема, наскоро грабнах 318ти, съединител комплекта е 320лв на Sachs, понеже досега само добри впечатления от тях.
Какво ме притеснява.
Не усещам самото приплъзване. На Форда ми се усещаше ясно, че не зацепва и пак тресеше.
БМВ-то сутрин като тръгвам е перфектно, но след 30 мин в трафик не мога да тръгвам на първа. Тресе ужасно от задника й. Така и така съм решил да сменям съединителя, но възможно ли е да има проблем в дифа.
Т.е. ако не е само съединителя, какво още може да е?
Не видях карета по кардана.
Ако дифа сдава багажа, ще се усеща в движение, не само при тръгване на първа, нали?
Я споделете малко БМВ опит, че задното предаване ми е новост
Явно съм написал това мнение преди да сменя съединителя след смяната всичко си се оправи.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Ето го и моето, веднага с грешка в първия ред
ето и темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=3251
вижте само какви хора са писали, тва ati, Иво и още и още и какъв тон само на форума е имало тогава, ееееех времена временааа......

Здрасти,
Аз също от ското следя с удоволствие форума и също от скоро съм запален по БМВ-тата.
А що се отнася до форума............... НАПРАВО СИ Е ВЪРХА !!!!!!
ето и темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=1&t=3251
вижте само какви хора са писали, тва ati, Иво и още и още и какъв тон само на форума е имало тогава, ееееех времена временааа......
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Те го и моето:
05.03.2009
05.03.2009
Zagy написа:Чувал съм, че това е от АГР-клапана, при шунтирането му се оправяло, ама още не съм го пробвал (мераклия съм)... ако някой го е правил да си каже.
Si non confectus, non reficiat.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
В автомобилен форум, първото ми мнение е за...... наградите Дарвин

ето ви още кандидати,бтв преди няколко години имахме 4естта и българин да участва в тази класация,тази чест дължим на Дино Янков :
220 ВОЛТА ПОД ЗЕМЯТА
Един киевчанин пуснал електрически кабел в Днепър, за да избие риба. После влязъл да събира улова, но забравил да изключи захранването и после знаете какво станало. Друг норвежки рибар Серен Х. не приемал варварските методи за избиване на риба. Той набучил в земята 12-волтни електроди, за да накара червейте да излязат на повърхността. Но в един момент решил че 220 волта ще ускорят процеса. Седнал на метална кофа и държейки с едната ръка електрода, с другата се подпрял на земята и натам е ясно какво станало.
ДИНО В НЕБЕТО
Като нещастен случай е записана и смъртта на българинът Дино Янков от Оксфордския колеж. Дино бил фен на екстемните спортове. В един момент на 19-годишния младеж му се видяли безинтересни скоковете с бънджи и другите подобни. Затова се записъл в "Клуба за катапултиране на хора". Едно от любимите занимания на клуба било пресъздаването на сцени от средновековието. Затова решили да изстрелят с катапулт човек, който да попадне на специално опъната мрежа. Ентусиаст бил Дино, но той не успял да попадне в опънатата мрежа. Пред съда членовете на клуба не могли да дадат обяснение за случката, защото те били изчислили къде точно да попадне Дино. Възможно е самите изчисления да са били погрешни, което се е случвало и друг път
СМЪРТТА НА АВТОМОБИЛИСТА
Жителят на канзаския град Олат Джон Б. платил с живота си за верността на автомобила си, който се развалил и спрял върху железопътна линия. Опитите да спаси автомобила не дали резултат. Човекът потърсил помощ и тогава го видял машинистът. Джон стоял върху релсите и съдейки по жестикулациите му, молел техниците от пътна помощ да дойдат по-бързо. Без да се обръща, човекът започнал да маха на влака да запази тишина, тъй като свирката на локомотива и натиснатите спирачки пречели на телефонния му разговор. Накрая закрил едното си ухо с ръка.
НАУЧЕН ПОДХОД
Друг номиниран е Евгени Френкел, който чака признание от 1989г. Този любител психолог създал теория за тоталната мобилизация на всички сили на организма, които при извънредни ситуации могат да направят чудеса. Например силата на мислите да доведе до преместване на предмети или поне тяхното спиране. Но за да се стигне до подобна мобилизация според Френкел, трябва да ви грози истинска и непосредствена опасност. Опитите си той започнал с напаните да спре велосипеди, автомобили и трамвай, но за жалост те се оказали несполучливи. Според Френкел причината била в това, че опасността не е достатъчно голяма. Затова психолога решил да опита силите си на железопътните релси. По думите на машиниста Френкел застанал на релсите, вдигнал си ръката, напрегнал тялото си и отпуснал глава. Естествено мапинистът натиснал спирачки, но било прекалено късно.
Tux0 Ca !

е те тва е
И АЗ ИМАМ ТАКЪВ ПРОБЛЕМ ОТ ДЯСНО ДУХА ТОПЛО ПОСТОЯННО А ОТКЪМ ШОФЬОРА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И АЗ СЪМ С ДИГИТАЛЕН

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Първото ми мнение, не е толкова интересно... първо мнение и първа тема "Каде мога да си намеря диск за навигация на България".
Доста по-интересно е третото ми мнение
Темата е в раздел Е39, колега иска съвет за покупка на 520i, аз като 15 годишен разбирач давам съвет

Доста по-интересно е третото ми мнение

Bavarcho написа:бате зарежи я тая кола няма темпамат 97 година, а и сманян волана мани тая са я ебали та скъсали както пише по-горе може да е удряна, ако не е стария волан може да е бил истъркан от вартене или в най-добрия случаи колата е била на некое газарче нал се сещаш

Последна промяна Bavarcho на 28 Яну 2011, 15:38, променена общо 1 път

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Публикувано на: 10 Авг 2005, 16:29 Заглавие: Питане за Е30 324тд
Форума е страхотен магнит, запознах се чрез него с много свестни момчета фенове на марката и от тогава насам доста време му отделям
vld написа:Момчета здравейте от скоро чета форума и ми харесва.
Сега на въпроса какво по специално трябва да се прегледа на едно такова БМВ при евентуална покупка.
В смисул попаднах на една обява за такова комби за 3600лв но не су много запознат с анатомията на Е30, а като се има в предвит че до сега не сум имал мой дизел ви става ясно че лесно могат да ме преметнат.
Ще сум благодарен да ме просветлите малко!

Форума е страхотен магнит, запознах се чрез него с много свестни момчета фенове на марката и от тогава насам доста време му отделям

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Ужас!!!
-тия що немат капи вече?

kemakozeE36 написа:Колега значи има два варианта:1 ако колата ти е от първите(например моята - Е36 316и 05/1991г.) аз имах същия проблем и в крайна сметка се оказаха ключетата само че не мога да си намеря такива(те са от първите-силови ключета с постоянен ток до тях) 2:колата ти да е по - нова- там вече незнам на какви схеми работят

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Беше се скапало гуменото каре на кардана и тропаше ли тропаше... та пуснах тема да питам за проблема.
От тогава до сега (то няма и година де
) винаги съм получавал отговори, когато не знам нещо! Евала на всички, които помагат 
Привет на всички! От доста време разглеждам форума и честно казано посещенията на сервизи рязко спаднаха с помощта на по-компетентните колеги,чиито мнения и съвети доста са ми помогнали ,макар и да не са били конкретно към мен. Но ето че възникна един проблем,за който не намерих отговор,та затова реших да пусна темата. ако е писано и съм пропуснал,моля да ме извините и ако може да ме упътите към съответната тема. Та проблема ми е следния. Тръгвам вчера от един светофар -първа,втора и към 3000-3500 оборота усетих че задницата претресе,но не обърнах внимание и продължих,викам си нещо не е бил равен пътя. Да ама на следващия светофар същата работа . Пак на втора и пак на същите обороти. Качвам оборотите-нема нищо. превключвам на 3та,4та и пак нищо. Откакто го забелязах всеки път го прави-само на 2ра и само на определените обороти 3000-3500. Днеска сутринта карах жената на работа и на отиване докато беше студена колата не претресе (може и още да съм спал де ),но на връщане същата работа,пак тресе и то само при ускорение. Ако поддържам тия обороти не ми прави проблем нито на 2ра,нито на друга предавка.Ако някой има идея ще се радвам да сподели . Благодаря предварително!
Забравих да уточня за е36 купе м43б16 става въпрос.
От тогава до сега (то няма и година де

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Oт темата : Drag racing, 25.01.09/Неделя/ , 11:00часа, Писта Сливен
Абе чувам яко било???верно ли?имаше ли дъжд?

Абе чувам яко било???верно ли?имаше ли дъжд?

viewtopic.php?f=8&t=2074
И това е било по правилата!
в смисъл ... само модератори и админи са писали
©, 20.03.2003 написа:Az si slojih orginalen Remus za 481EUR i moga da vi kaja che vuobshte ne buchi(
Staroto gurne raztursvashe stuklata na magazinite po ulicata zashtoto beshe izgorialo, a tova - nishto!
И това е било по правилата!
в смисъл ... само модератори и админи са писали

Последна промяна © на 28 Яну 2011, 14:20, променена общо 1 път
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5