стока от Китай
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
стока от Китай
Здравейте.Някой запознат ли е как стават нещата да внеса стока от Китай....искам някой да ми обясни подробно какви са всичките процедури
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: стока от Китай
Кажи какво точно(ако не е тайна де) трябва да внесеш, ако е нещо дребно отиваш на СБИ(ако си от Сф) и китайците ще съдействат 

не е кой знае каква философия, намираш си човек, който се занимава с карго (мога да ти дам телефони)
отиваш в китай, зависи кво ти трябва, но един от най-промишлените градове е Гуанджоу, поръчваш си стоките и въпросния ти е дал визитка къде да се закарат стоките и се изпаращат с квот можеш да си позволиш, кораб, самолет-тъпото, е че жълтурите често искат само от един модел да поръчваш големи количества за да ти го дадат
отиваш в китай, зависи кво ти трябва, но един от най-промишлените градове е Гуанджоу, поръчваш си стоките и въпросния ти е дал визитка къде да се закарат стоките и се изпаращат с квот можеш да си позволиш, кораб, самолет-тъпото, е че жълтурите често искат само от един модел да поръчваш големи количества за да ти го дадат
Последна промяна acer на 29 Яну 2011, 1:18, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
А ако си поръчам нещо от ebay от китай дали ще си го получа въобще?
всеки продавач си име репутация, купувай от гарантираните, аз си купих панел за нокиа е55, дойде за 2 седмици-безплатно
друг е въпроса че и толкова изкара..
друг е въпроса че и толкова изкара..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
acer написа:друг е въпроса че и толкова изкара..

Е.Димитров ме запали по една лопатка ама я има само от Китай и доставката е скъпа а и къде ше я получа-да не е на некоя митница да ме арестуват там щото пише нещо Military...
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Въпросът е че аз съм тъговец и внасянето няма да е еднократно......до сега съм се договорил с 5-6 завода за различни стоки за цени и сега почвам да мисля как да стане докарването на стоката до БГ с какво,какво трябва да се попълва,мита работи...общо взето всички....тарифите на корабите за контейнер и т.н.Иначе всичките заводи с които съм говорил се намират в Гуандун провинцията в градове като Фошан,Шенджен,Гуанджоу,Хонгконг и др.И се чуда дали изобщо да пътувам до Китай или да ги поръчам и да ми ги пратят до Бургас/Варна
Ако ходиш в Китай, най добре за изложението, което е октомври месец (най голямото изложение, общо три са за месеца). Феврyари им е новата година и почиват.
И ти препоръчвам да идеш с някой, който е ходил там.. хвани някой китаец примерно.
Пътя адски yбива.. с прехвърлянията е около 35 часа грyбо.
И ти препоръчвам да идеш с някой, който е ходил там.. хвани някой китаец примерно.

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
krystal написа:Пътя адски yбива.. с прехвърлянията е около 35 часа грyбо.
Глупости ,най -много 19-20 часа е пътя и то ако имаш 5-6 часа чакане за прекачване в Париж или Истанбул .
Ако минеш през Москва е и по-малко .
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Морския транспорт на 20 футов контейнер от Китай ти е около 2200$ до Варна, зависи от кое пристанище и колко контейнера возиш на година.
После имаш вътрешен транспорт, до Пловдив ще ти е около 1000 лв, пак зависи колко оборот на превозвачите правиш.
Отделно имаш разходи по застраховка (не я спестявай, не е скъпа, а много често се случват инциденти по контейнеровозите - пожари предимно) митническо представителство, пристанищни такси и т.н.
Свържи се с WTO Пловдив, ще ти свършат абсолютно всичко от до и можеш да бъдеш сигурен в качеството на услугите им.
Тел.: 0894 685 667
После имаш вътрешен транспорт, до Пловдив ще ти е около 1000 лв, пак зависи колко оборот на превозвачите правиш.
Отделно имаш разходи по застраховка (не я спестявай, не е скъпа, а много често се случват инциденти по контейнеровозите - пожари предимно) митническо представителство, пристанищни такси и т.н.
Свържи се с WTO Пловдив, ще ти свършат абсолютно всичко от до и можеш да бъдеш сигурен в качеството на услугите им.
Тел.: 0894 685 667
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Huku написа:acer написа:друг е въпроса че и толкова изкара..
![]()
Е.Димитров ме запали по една лопатка ама я има само от Китай и доставката е скъпа а и къде ше я получа-да не е на некоя митница да ме арестуват там щото пише нещо Military...
ако е до 100ина лева ще ти доиде по пощата,но като поръчваш гледаи фидбака на селъра да е добър
- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
Приятел аз мога да ти дам добър съвет от собствен опит ......, аз съм вкаравал "един милион " глупости от там и после съм ги препродавал в Ебай..... Трябва ти следното :
1.Средно ниво на Английски ( повечето китайци владеят някакво ниво)
2.Интернет - www.alibaba.com - това е най големия сайт за закопуване на стоки от Китай в големи количества.
3.Търпение при доставката, особенно ако е по море .
Поздрави
1.Средно ниво на Английски ( повечето китайци владеят някакво ниво)
2.Интернет - www.alibaba.com - това е най големия сайт за закопуване на стоки от Китай в големи количества.
3.Търпение при доставката, особенно ако е по море .
Поздрави
А куде шристига стоката и какво трябва за митницата?
За www.alibaba.com съм чувал, че е пълно с некоректни продавачи.
Какви стоки си внасял и на каква стойнмост?
За www.alibaba.com съм чувал, че е пълно с некоректни продавачи.
- KristianSS
- Потребител
-
- Кара: BMW 318D
GANIN написа:А куде шристига стоката и какво трябва за митницата?
За http://www.alibaba.com съм чувал, че е пълно с некоректни продавачи.
Внасял съм машини за топъл печат върху тениски, машини за печат върху шапки, чаши и тн., внасял съм тениските със еквалайзерите ако се сещаш и мн др. работи.Свързвам се с китайчето

Това е общо взето !
Ако имаш повече въпрси на ЛС.
14 мнения
• Страница 1 от 1