Вярвате ли в зодиите?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Вярвате ли в зодиите?
Колеги и малка част колежки,
Вярвате ли в зодиите и хороскопите? Защо?
П.П.: Днеска явно ми е ден да пусна цели две теми...
Вярвате ли в зодиите и хороскопите? Защо?
П.П.: Днеска явно ми е ден да пусна цели две теми...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Вярвате ли в зодиите?
Често ми се случва, тези неща дето ми ги дават като хороскоп да ми се случват, пък и вярвам в тия неща по принцип

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
А описанието на зодията ви съвпада ли с характера ви и вашите лични черти?
Аз принципно не чета хороскопи. Не се интересувам и от врачки. Но днес прочетох описанието на моята зодия. На 90% е вярно, като няколко неща мога да оспоря и няколко да допълня. Странно е за мен толкова хора да са подобни, просто защото са родени в близки дати. Но пък ей на - за мен е вярно описанието.
Аз принципно не чета хороскопи. Не се интересувам и от врачки. Но днес прочетох описанието на моята зодия. На 90% е вярно, като няколко неща мога да оспоря и няколко да допълня. Странно е за мен толкова хора да са подобни, просто защото са родени в близки дати. Но пък ей на - за мен е вярно описанието.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Зодийте са едно от 'паранормалните' неща в този свят, които са 100% доказани че са истина. Абсолютно вярвам, убедил съм се. Ако прочетете дребни книжки за зодиите, ще видите че всяка зодия си има характеристика, и винаги когато срещнете някой от зодията ще видите точно описаните работи. Например, че скорпионите са отмъстителни, лъвовете важничат, везните и близнаците са по-отнесени - тука не искам да обиждам никой от форума, говоря обективно! Но зодиите са факт, истинска енигма.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
В зодиите донякъде да ,аз съм близнак и имам много общо с тази зодия та чак на моменти се чудя дали това е истина (раздвоявам се все едно съм двама човека
) ... в хороскопите изобщо НЕ...

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
goguma написа:Зодийте са едно от 'паранормалните' неща в този свят, които са 100% доказани че са истина. Абсолютно вярвам, убедил съм се. Ако прочетете дребни книжки за зодиите, ще видите че всяка зодия си има характеристика, и винаги когато срещнете някой от зодията ще видите точно описаните работи. Например, че скорпионите са отмъстителни, лъвовете важничат, везните и близнаците са по-отнесени - тука не искам да обиждам никой от форума, говоря обективно! Но зодиите са факт, истинска енигма.
Така е колега аз съм дева и със много деви сме еднакви.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Абе честно казано не знам! Космоса важи по някакъв начин на живота на земята ама не вярвам в такива простотии! Всеки може да намери доказателства в своя подкрепа и това е доста относително. Живея ден за ден и никой не може да ми гарантира че като съм си прочел годишния хороскоп мога да съм спокоен и подготвен за това което ме очаква!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Чел съм харектеристика на зодията и както каза колегата на 90% съвпада! бах тия близнаци, май сме много 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
абе не ми се вярва по принцип, ма като познаят кво да ги правим.И аз съм чел техническа характеристика на зодиите и параметрите съвпадат
Я съм овен му викат, ма си е чист пръч тва

Я съм овен му викат, ма си е чист пръч тва

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
Ежедневните хороскопи малко ме съмняват!
Обаче в характеристиките на зодиите наистина има верни неща! 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Абе за хороскопите няма какво да си говорим... слушам по 1 радио 1 "прогноза" след 20 мин слушам по друго радио друга... съвсем различна и накрая нито едната не се оказва вярна... неможе на прогнозата да ми кажат,че ще имам проблеми в работата като аз изобщо не работя (пример
) ... но иначе вярвам,че зодията определя донякъде нашето държание,нрава ни и т.н.... както споменах по горе...

Anfiro написа:Ежедневните хороскопи малко ме съмняват!Обаче в характеристиките на зодиите наистина има верни неща!
И аз съм на това мнение

Дневен хороскоп до сега не съм прочитала верен за себе си, но общите характеристики на зодията ми считам, че 90% са верни

Откривала съм прилики в характера между мен и мои приятели от същата зодия, но това със сигурност не е нещо, на което отдавам значение. Никога не питам кой коя зодия е, защото за мен няма значение

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
аз съм стрелец ,как няма да познват като в зодияка ги изписват толкова общи , че човек от вглеждане и от желание да си намери причина за някой естествени фактори от ежедневието си казва верен е хороскопа познаха ми
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4