ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ
Видях от няколко теми, че тук има доста компетентни хора по темата за телефоните за това реших и тук, 5-тият форум да задам същия въпрос. Надявам се, че ще ми отговорите. Купих си нокиа 6600 скоро 2ра ръка понеже няма как да си взема нова, но има един проблем - когато влезна в някое приложение за нещо, било то контактите или съобщенията, като излезна от него 10-15 секунди с удивителна ми пише "CONTACTS" was closed! а докато не ми го изпише тва не мога да си влизам в менюто. Изключително много ме дразни, флашнах телефона но не се оправя, сега съм го дал на сервиз, но май ще ми го върнат, понеже "може да не си намерят кабелите". Та ако има варянт сам да си го оправя и ми го споделите ще съм много благодарен. Държа да отбележа, че от 1 седмица чета по форуми за нокиа 6600 (липсва ми основата във програмирането на телефони, абсолютен инвалид съм) и не разбирам въпреки това почти нищо, още не съм я свързвал с компютъра (никъв телефон не съм) така че ще ми трябва подробно инфо. Мерси предварително дано проблема е отстраним.
1 мнение
• Страница 1 от 1