Каско без аларма - къде?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
Каско без аларма - къде?
Колеги, някой от вас има ли идея в коя компания може да се направи застраховка "Каско" без да се иска аларма? Колата е 97' 325ТДС с чип в ключа, желаната сума е 4000лв? Казаха ми в Евроинс, но там може за коли под 3000лв. Някой знае ли нещо по въпроса? Не искам аларма поради лоши спомени как ми се развали алармата и обикалях около старата ми кола на минусови температури без да мога да си я отворя...
- pazo02
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325TDS Touring Automatik
- Мечтае да кара: много коне
- Детайли за колата: С много гъдели :)
Re: Каско без аларма - къде?
Колеги, минах днес през Алианц, там ще е застраховката. Не се иска аларма стига колата да е с вграден имобилайзер, за до 13-годишни коли могат да се ползват доверени сервизи с възлагателно писмо, и не се иска маркировка. Премията е малко по-висока от на масовите компании. Същата услуга я има и в Дженерали, но там цената е точно двойна. Всички други компании искат "нещо да пищи". Това е от мен, ако искайте заключвайте или трийте темата.
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
колега, доколкото съм чувал, алармата е задължителена при каското, за пръв път чувам, че може и без, ама до еди си колко.
номера с обикалянето при минусови температури го знам много добре.
на една кола вече изкормих алармата, ся съм на път на втора, ама ще изчакам още малко, че може да я продам.
номера с обикалянето при минусови температури го знам много добре.
на една кола вече изкормих алармата, ся съм на път на втора, ама ще изчакам още малко, че може да я продам.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
В Дженерали България съм правил каско на кола без аларма, но беше преди 3 години. Сега незнам как стоят нещата.
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат

Тва е едно от "изискванията".
Да видим форумните консултанти да се изкажат...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Ми щом си имобилайзер в ключа ходи пробвай и аз съм без аларма и проблем не са ми правили(БулИнс).
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Един приятел щеше да се самоубива като му казаха, че няма да му дадат и стотинка за гепеното ауди, щото нямал пищяща аларма.
Huku написа:Един приятел щеше да се самоубива като му казаха, че няма да му дадат и стотинка за гепеното ауди, щото нямал пищяща аларма.
Е те откъде ще знаят имал ли е, нямал ли е? Нали като са сключвали договор, не е имало проблем. После като му откраднат колата, отде ще знаят пищяла ли е, не е ли?
- Huku
- ПотенЦял
-
speedhokk написа:Е те откъде ще знаят имал ли е, нямал ли е? Нали като са сключвали договор, не е имало проблем. После като му откраднат колата, отде ще знаят пищяла ли е, не е ли?
Като ти маркират колата в маркировъчния лист се описва всичко за алармата, но това обикновено става след като си подписал полицата на топличко в офиса и са ти взели паричките.
И кво, хем да не те връщат щото нямаш аларма ще подпишат договора, ама като стане белята ще си вдигнат ръцете. Това не може да стане според мене 

- Huku
- ПотенЦял
-
И чак като стане белята прочиташ, че наистина така пише в общите условия на договора...
- Huku
- ПотенЦял
-
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Не думай, аз три години подред си застраховам колата в ДЗИ без аларма, и ако ми сервират такова нещо в случай на кражба без съд до последния шанс няма да мирясам
А ми взимат парите, маркират и какво ли не... ! Измамници!

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Kakво толкова се циганите за една аларма, най-евтините български са 50тина лева, нещо да мига и да пищи там. Рискуваш да не ти изплатят евентуална бъдеща щета. То е ясно, че ако ти набележат колата за кражба, последното нещо, което ще ги спре, е алармата.

Аз не знам от алармата ли(която беше тамън 50лв
) или от жичкаджията, смених 2 акумулатора и ми писна и аз също я застраховам без аларма. Ама тия мазни курбани, като вземат парите не питат, ама после... мамичката им мръсна 

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2