ел техник за дистанционни
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
ел техник за дистанционни
Иде реч за дистанционно за гараж /ако е от значение/ нова батерия - свети лампичката, но не работи. Къде в софия има компетентен техник?
п.с: ако е близо и до люлин супер.
п.с: ако е близо и до люлин супер.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: ел техник за дистанционни
Пробвай тези, колега:
http://rimpexgroup.com/service.php
Предполагам, че биха ти свършили работа.
Намират се на ул. Любляна
http://rimpexgroup.com/service.php
Предполагам, че биха ти свършили работа.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Колега аз имах подобен проблем и имаше едни пичове на Сливница на Сточна гара в една кафява барака! Има голям надпис за ремонт на дистанционни! Там ми оправиха дистанционното за гаража но когато ходих за универсалното домашно дистанционно ми казаха да се оправям сам защото не поправяли дистанционни с дисплеи! Но в твоя случай смятам че ще се справят!
ПС Искам да попитам има ли хора от форума които да знаят какъв механизъм трябва да се монтира на гаража за да мога да си използвам копчетата от колата? В момента съм в гараж под наем и там е ясно че механизма е стар но понеже сега си купих един гараж който скоро трябва да е готов искам да имам насока в търсенето!

- ////Alpine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe b20 sold, E85 Z4 Cabrio
не знам какво е това дистанционно, но ако е някое от евтините като при мен - до сега два пъти съм викал фирмата монтирала вратата, обучават ново дистанционно и това заминава на боклука
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Провери с камера на телефон дали диода свети като натискаш някое копче да видиш дали проблема ти е в дистанционното
I'm slowly drifting

6 мнения
• Страница 1 от 1