Изкопуване на газов инжекцион?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Изкопуване на газов инжекцион?
Добър вечер на сите...
Колеги, разполагам с един газов инжекцион холандски, Koltec, ще ми се да го разкарам. Отзад има 60 литрова бутилка BRC, ама ми трябва секи кът свободно място в багажника и просто ми пречи. Колата я карам все на бензин и тоя инжекцион ми е излишен. Тя направя си влезна от Италия с него и ми се щеше ако го продам, парите от него да ги инвестирам в нещо друго по колата...
Некви идеи каде мога да го продам?
п.с, не пускам темата в раздел продава, щото още не съм го свалил, пък и нз дали ще има желаещи...
Колеги, разполагам с един газов инжекцион холандски, Koltec, ще ми се да го разкарам. Отзад има 60 литрова бутилка BRC, ама ми трябва секи кът свободно място в багажника и просто ми пречи. Колата я карам все на бензин и тоя инжекцион ми е излишен. Тя направя си влезна от Италия с него и ми се щеше ако го продам, парите от него да ги инвестирам в нещо друго по колата...
Некви идеи каде мога да го продам?
п.с, не пускам темата в раздел продава, щото още не съм го свалил, пък и нз дали ще има желаещи...
Последна промяна X-citer на 07 Фев 2011, 10:53, променена общо 1 път
Причина: Темата не е за Основен форум. Местя я в Извън темата.
Причина: Темата не е за Основен форум. Местя я в Извън темата.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Re: Изкопуване на газов инжекцион?
Колега ще има според мен. Пусни го на нормална цена и някой ще го прилапа веднага. Аз също бих го ухапал но за момента ми е малко трудно!
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Купувам се изписва на български език. - Изкупуване.
Колкото до нужното ти свободно място в багажника. Винаги можеш да замениш сегашната ти бутилка с тороидална т.е. бутилка, която се поставя на мястото на резервната гума.
Колкото до нужното ти свободно място в багажника. Винаги можеш да замениш сегашната ти бутилка с тороидална т.е. бутилка, която се поставя на мястото на резервната гума.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
smg, аз съм с основно и съм по-тъп.
Колкото за другата бутилка, мястото отзад си е за резервна гума. Просто не ми се занимава с тая газова, нито я карам на нея, нито ме кефи как върви на газ, нито пък въртя по 500-600 км на седмица, за да търся по тънкия варянт. Един вид буквално ми е излишна, искам да инвестирам в други неща по колата и затова мислех да я сваля.
Kregec, каква за теб е разумната цена ? Информативно питам просто... като се има предвид, че за 6 цилиндровите нови вървят по 1500-1700 лв, доколкото съм информиран!?

Колкото за другата бутилка, мястото отзад си е за резервна гума. Просто не ми се занимава с тая газова, нито я карам на нея, нито ме кефи как върви на газ, нито пък въртя по 500-600 км на седмица, за да търся по тънкия варянт. Един вид буквално ми е излишна, искам да инвестирам в други неща по колата и затова мислех да я сваля.
Kregec, каква за теб е разумната цена ? Информативно питам просто... като се има предвид, че за 6 цилиндровите нови вървят по 1500-1700 лв, доколкото съм информиран!?
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега като имаш в предвид, че цената е 1500 лв. примерно, минимума който според мен трябва да търсиш е около 700 лева. Според мен това е приемлива цена, не е минимум може и по- надоло или по нагоре. Всичко е въпрос на договорка между копувача и продавача! Ти сам прецени пусни си една обява в продава и си готов!
Ще пусна колега, но още не съм я свалил. Тази тема я пуснах с цел малка дискусия дали има някви газ сервизи които да изкупуват и т.н... Тия дни сигурно ще ида да я отремонтирам и ще я сложа в раздел продава. 700 лв е хубава цена, ще видим къв ще е интереса и ще и смъкна ако е по-сериозен.
ако е за 6 цилиндрова кола 700лв може и що годе да е нормална цена, но ако е за 4 цилиндъра нормалната цена е около 450-500лв. като имаш предвид че по 900лв слагат чисто нов ги с 1 год гаранция
www.bmwпрофесори-bg.net
Е за 6так е колеги, на M52B20 e сложена. Ще я пазарим 

при положение, че Фобос предлагат ГИ за 6-цилиндров двигател за 1300 лева с включен монтаж, настройка на уредбата,преглед и гаранция 2 години или 100 000 км. силно се съмнявам някой да се навие да даде 700 за ГИ без монтаж, без гаранция, без преглед и с неясно състояние на изпарител, инжектори и комп
ако все пак решиш да я обявиш за продажба бих те посъветвал да не бързаш да я сваляш, за да може евентуалния купувач да я види работеща на колата

ако все пак решиш да я обявиш за продажба бих те посъветвал да не бързаш да я сваляш, за да може евентуалния купувач да я види работеща на колата

Да с бутилка до 50 литра. Тази дето имам е 60. Не, че е голям критерии но все пак. + това, цената от 700 лв. е просто коментирана от другите колеги, а цената която в началото си бях наумил горе-долу да и търся, беше доста по-ниска 

само да не се окаже, че въпросния ГИ е рядък модел за БГ и газаджиите нямат софтуер за настройка на уредбата...
щото тогава и за 200 лева няма да се намери купувач ...независимо от обема на бутилката
успех де
щото тогава и за 200 лева няма да се намери купувач ...независимо от обема на бутилката

успех де

Koltec холандски. Принципно си прав, рядък е. Но се намират хора които го пипат и него, а има и няколко фирми, вносители на части за холандските системи Колтек. Желание да има, има кой да го настрои и сложи, стига да му се занимава с по различен ГИ, щото съм чувал от хора дето изобщо не им се занимава с него, да ми предлагат веднага такива квито имат в наличност и могат да ти сложат веднага.
най добре не го махай, ако те дразни голямата бутилка сложи някоя малка на мястото на резервната гума и това е, само ще се вкараш в излишни приключения ако го махнеш, а и по някое време може да ти се докара на газ в тая криза 

www.bmwпрофесори-bg.net
benzin, не че ме дразни, просто искам да я сваля цялата система. Въобще не се възползвам от нея и я карам само на бензин + това в главата ми се въртят разни проекти за цялата кола в частност и багажника... с големи колони, рисунки с аерограф в багажника и т.н... Затва просто гледам да се избавя от ненужното и с парите да инвестирам в другите проекти
Тва е цялата ми идея която ме е налегнала от извесно време насам.

Здравей колега, от къде си?Ако искаш дай някакъв тел за връзка или на Л.С.
15 мнения
• Страница 1 от 1