ферари 4х4 хечбек
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ферари 4х4 хечбек

http://www.leftlanenews.com/ferrari-ff.html
http://www.youtube.com/watch?v=KuaxJn71zhA
Powering all four wheels is a naturally-aspirated 6.3-liter V12 direct injection engine, with 651bhp (at 8000 rpm) and 504 lb-ft of torque. That's enough to motivate the 3,946 lb. FF from 0-to-62 MPH in 3.7 seconds, with a top speed of 208 MPH.
Somehow we think it probably won't hit that speed with four in the seats and a boot full of luggage.
The FF features the company's first ever four-wheel drive system. Ferrari claims its 4RM (four-wheel drive) weighs 50% less than a conventional four-wheel drive system, maintaining a rear-biased weight distribution (53 per cent over the rear axle).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: ферари 4х4 хечбек
АНАТЕМА!!!Бе фен сън ма Z3 Coupe, ма тва Ферари ми идва в повече.Фен съм на марката от бая години и все си мислех че няма да направат няква глупост а то кво стана.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
И какво ви е чудно?Има и ферари комби.Щом има кой да плаща и комбайн ще направят.

Като каза комбайн, братчедите им от Ламборджини си правят комбайни и то доста добри
Иначе мен лично ми харесва тоя модел, все пак спортния дух е на лице, а и доста добър мотор има.

Иначе мен лично ми харесва тоя модел, все пак спортния дух е на лице, а и доста добър мотор има.
Хех, доста се забави тази тема тук.
Да си кажа и аз мнението - не ме кефи и това си е! Ако ми го подарят, директно го бартеросвам за едно 458 Italia.

Да си кажа и аз мнението - не ме кефи и това си е! Ако ми го подарят, директно го бартеросвам за едно 458 Italia.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
след порше и тея се извратиха 

Zagy написа:То има нафтово ферари бре
Къде го бре?!

Не броим разни извращения, ако някой е набутал дизелов двигател от лодка във Ferrari 400i - това го видях.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
LizarD написа:Кризата раджа недъзи
Еми щом ///М обявиха че следващите М3 и М5 ще са дизели, защото трябвало да са екологични, къде отиваме

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Ако са по 400-500 коня няма да им правя рекламация
goguma написа:LizarD написа:Кризата раджа недъзи
Еми щом ///М обявиха че следващите М3 и М5 ще са дизели, защото трябвало да са екологични, къде отивамеИ как точно ще покриват емисиите, като дизелите хвърлят много повече газове от бензинките не знам, само инженерите в БМВ сигурно знаят
Нищо чудно в скоро време да гледам М3 и М5 с 2 литра дизелчета

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2