Костюми
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Костюми
Добър вечер, колеги! Понеже наближават баловете и всеки търси костюми, чух че в България се шият костюми на много известни марки като D&G, BOSS и други. Можете ли да ми кажете дали наистина е така и ако е така къде се намират фабриките и дали може да си купя от тях костюм на по-ниски цени? Предполагам, че ще бъде както за мен така и за вас полезна тема!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Костюми
Знам, че има цех на костюми до Плевен и в самият цех има магазинче където ги продават, но само това. Мога да поразпитам!
На съученика ми, дето седи до мен, майка му е няква в Мони МСД и ако знате, какви неща изнясаме......
На съученика ми, дето седи до мен, майка му е няква в Мони МСД и ако знате, какви неща изнясаме......

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
ROLLMANN имат фирмен магазин в Гоце Делчев
2006-та бяха около 400-500лв, но на кройка не ми се погодиха.
2006-та бяха около 400-500лв, но на кройка не ми се погодиха.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Немога да го разбера това парадиране с BOSS D&G и тн на абитуриентите , при положение че акнето им седи по челата гордо крачат с GUCCI разбираш ли да видиме тате колко пари му е дал за бала ! За кво сме такава селска нация?
I'm slowly drifting

- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
DirtySouth написа:Немога да го разбера това парадиране с BOSS D&G и тн на абитуриентите , при положение че акнето им седи по челата гордо крачат с GUCCI разбираш ли да видиме тате колко пари му е дал за бала ! За кво сме такава селска нация?
Тея дето парадират със BOSS и D&G .. едва ли ще са истински! Иначе какво лошо има да дадеш някой лев за хубав костюм на детето си, но вече, че повечето от тях се напиват на балната вечер и костюма става за плашило на полето е друг въпрос!
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Еми и за 200 лева има хубави БГ костюми , ма парадирането е важно
Не че за мен позата не е всичко де , но съм малко на годинки и ми е по-нормално , нз 

I'm slowly drifting

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
има добри офертички (от типа -50%) в миналогодишните колекции.
а разлика между българските и другите има! има и хубави български де!
ходиш и гледаш.
а разлика между българските и другите има! има и хубави български де!
ходиш и гледаш.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
ходи в ролман, един хубав костюм с риза, вратовръзка обувки и екстри - ок. 1 000 лв.
Андрюс същото ок. 600 лв.
Андрюс същото ок. 600 лв.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
Странно наистина.
Купих си за бала преди доста години костюм на Drago&Rado за много пари. Наистина... хубав костюм.
От тогава насам си купувам само на Andrew's и то на намаление. Избирам си ги по плата. Хем ми се налага да ходя по доста интересни срещи с тези костюми. Ми качеството е същото.
Половината ми колеги в чужбина са с Boss, Armani и темподобни и се заглеждат в моите костюми.
Като им кажа колко струват, всеки път като идват те към България, изнасят Andew's-a.
Ризите и вратовръзките са на нивото на много скъпи компании.
И пубера като сложи костюма за 1000лв, и кат цапне едни селски обувки за 50лв. и часовник Breitling ментеше, ебем ти ефекта от костюма.
Купих си за бала преди доста години костюм на Drago&Rado за много пари. Наистина... хубав костюм.
От тогава насам си купувам само на Andrew's и то на намаление. Избирам си ги по плата. Хем ми се налага да ходя по доста интересни срещи с тези костюми. Ми качеството е същото.
Половината ми колеги в чужбина са с Boss, Armani и темподобни и се заглеждат в моите костюми.
Като им кажа колко струват, всеки път като идват те към България, изнасят Andew's-a.
Ризите и вратовръзките са на нивото на много скъпи компании.
И пубера като сложи костюма за 1000лв, и кат цапне едни селски обувки за 50лв. и часовник Breitling ментеше, ебем ти ефекта от костюма.
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Andrews only, само от там костюми или по-официални панталони, но аз не съм и някакъв сноб де. Цена/качество/стил за мен са номер 1.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
lowrider написа:Andrews only, само от там костюми или по-официални панталони, но аз не съм и някакъв сноб де. Цена/качество/стил за мен са номер 1.
Грубо колко излиза панталон + сако или двете по отделно, някакви примерни цифри... стана ми интересно...
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Projektzwo написа:lowrider написа:Andrews only, само от там костюми или по-официални панталони, но аз не съм и някакъв сноб де. Цена/качество/стил за мен са номер 1.
Грубо колко излиза панталон + сако или двете по отделно, някакви примерни цифри... стана ми интересно...
На промоции цените им падат доста, иначе съвсем грубо панталон 100на, костюм 300.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
ka1ZeR написа:Добър вечер, колеги! Понеже наближават баловете и всеки търси костюми, чух че в България се шият костюми на много известни марки като D&G, BOSS и други. Можете ли да ми кажете дали наистина е така и ако е така къде се намират фабриките и дали може да си купя от тях костюм на по-ниски цени? Предполагам, че ще бъде както за мен така и за вас полезна тема!![]()
![]()
Няма нужда от такъв костюм ако не е истински, както писа колегата с репликите на часовници. Щом е шит тuк значи не е истински. На наистина качествените такива костюми пише - Made in Italy.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
BMW_RIDER написа:Няма нужда от такъв костюм ако не е истински, както писа колегата с репликите на часовници. Щом е шит тuк значи не е истински. На наистина качествените такива костюми пише - Made in Italy.
Не съм съгласен, все едно да се твърди че маратонки Adidas, на които пише Made in China или Made in Indonesia и т.н., не са оригинални? Използва се евтината работна ръка.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Projektzwo написа:BMW_RIDER написа:Няма нужда от такъв костюм ако не е истински, както писа колегата с репликите на часовници. Щом е шит тuк значи не е истински. На наистина качествените такива костюми пише - Made in Italy.
Не съм съгласен, все едно да се твърди че маратонки Adidas, на които пише Made in China или Made in Indonesia и т.н., не са оригинални? Използва се евтината работна ръка.
Така е, но най-скъпите линии и модели на тези марки са шити в Италия. Все пак едно е маратонки за 150-200лв , друго е костюм за 3000. Същото им важи и за коланите и за обувките. Има и такив които не се шият в Италия, ток при такива масови стоки почти няма гаранция за оригиналност, но все пак аз на нито една от скъпите линий на такива марки не съм видял да пише made in china
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
71 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5