Проблем с котките......вече ми писна
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Проблем с котките......вече ми писна
Здравейте колеги може да ви се стори глупаво ама ми писна от тия котки колата я боядисах лятото са капака и е г.... с исвинение....Така говорих с 2 3 ловджии и те ми казаха че нямат тровене тия котки освен с пистициди а група ама нямало как да намеря .....нямам пушка да ги грумна.....а съседите ще мрункат вече ми дойде до гуша ако някои може да ги улови и да ги разкара от тука.....предлагам заплащане или да ги отрови се ми е тая може да има и хора който обичат животните ама какво да се прави на мен ми писна.Извинявам се и на админите ако темата не за тук 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Проблем с котките......вече ми писна
Аз обичам котките и нямам решение на твоят въпрос,само ще те помоля да не тровиш животинките за да не си усложниш живота после
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
да си ги гледах в тях колега не по колата ми 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Amitival написа:да си ги гледах в тях колега не по колата ми
Колега,това си е "проблем" на всякъде,и по моята правят стъпки,когато е топла колата се качват и се греят,просто най-вероятно си спрял до ограда и ползват колата ти като трамплин да се качват някъде,а искам и да ти кажа че именно заради котките,най-вероятно нямате хлебарки и плъхове около вас
Amitival написа:Здравейте колеги може да ви се стори глупаво ама ми писна от тия котки колата я боядисах лятото са капака и е г.... с исвинение....Така говорих с 2 3 ловджии и те ми казаха че нямат тровене тия котки освен с пистициди а група ама нямало как да намеря .....нямам пушка да ги грумна.....а съседите ще мрункат вече ми дойде до гуша ако някои може да ги улови и да ги разкара от тука.....предлагам заплащане или да ги отрови се ми е тая може да има и хора който обичат животните ама какво да се прави на мен ми писна.Извинявам се и на админите ако темата не за тук
Ми купи си гараж... кво ще тровиш котките... А гълабите дето серат отгоре и тях да ги избием... и хората дето като минават покрай колите ги драскат също... Ако искаш да не ти стоят при колата може и куче да си земеш да я пази...
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
немога за сложа общината не ми дава провеил съм ...не ме вълнува мнението на припродо защитниците
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Темата беше много силна
с изключително интересни предложения.
Умолявам някой да я изрови, аз не можах

Умолявам някой да я изрови, аз не можах

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ето я предната тема:
viewtopic.php?f=4&t=225221&hilit=*%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B8*
Amitival: колега не че котката ми е любимото животно, ама надали те са виновни че ти драскат колата. Ходи й обясни на котката че си я боядисал, е няма как. Търси алтернативи.
ПС: Дано Елиана да види и тая тема
viewtopic.php?f=4&t=225221&hilit=*%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BA%D0%B8*
Amitival: колега не че котката ми е любимото животно, ама надали те са виновни че ти драскат колата. Ходи й обясни на котката че си я боядисал, е няма как. Търси алтернативи.
ПС: Дано Елиана да види и тая тема
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
На паркинга около твоята кола намираш, нечия друга кола, на чийто собственик ще му е все тая дали вършеят котките по неговото возило, поливаш я цялата с валериан и няма да припарят повече до твоята.. само дето броят им в махалата ще се увеличи драстично
ПП. Котките са ми едни от любимите животни, ама въпреки тва нарочно си купих бмв, за да съм като колегата. Като сложа дънките от илиенци, очилата без УВ защита, и като изкарам от джама ръката с менте ролекса и да съм аз на върха на хранителната верига

ПП. Котките са ми едни от любимите животни, ама въпреки тва нарочно си купих бмв, за да съм като колегата. Като сложа дънките от илиенци, очилата без УВ защита, и като изкарам от джама ръката с менте ролекса и да съм аз на върха на хранителната верига

Amitival написа:не ме вълнува мнението на припродо защитниците

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Купи си брезент или чергило и я завивай
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
котките не могат да ти драскат колата. Или боята ти е много калпава или нещо друго ти драска колата?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Колегааа, колега, ти не си се научил да пишеш, а си тръгнал да решаваш кой да живее и кой да умре. Пародия.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Е.Димитров написа:Купи си брезент или чергило и я завивай
Ми да... Кво ще трепеш котките

И проверявай за правописни грешки преди па постваш...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2