Българските отбори в турнира на УЕФА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Българските отбори в турнира на УЕФА

Мнение от err0r » 04 Окт 2005, 15:09

Група "А"
Монако (Фра)
Славия Пр (Чех)
Хамбургер (Гер)
ЦСКА
Викинг (Нор)

"Червените" започват на 20 октомври с домакинство на Славия (Прага). Следват гостуване на Хамбургер, почивка, домакинство на Викинг и гостуване на Монако.

Група "F"
ЦСКА М (Рус)
Марсилия (Фра)
Хееренвеен (Хол)
Левски
Динамо Б (Рум)

"Сините" също стартират на 20 октомври с домакинство срещу французите. Следват гостуване на Хееренвеен, почивка, домакинство на Динамо (Букурещ) и гостуване на ЦСКА (Москва).

Група "D"
АЗ Алкмаар (Хол)
Мидълзбро (Анг)
Днепър (Укр)
Грасхопърс (Швей)
Литекс

На 20 октомври прочутият Луис ван Гаал ще пристигне в Ловеч със своя Алкмаар. След това ловчанлии гостуват на Мидълзбро, после приема Днепър, а в четвъртия кръг гостува на Грасхопърс. В последния кръг от турнира българите почиват.

Нека стискаме палци и за трите отбора! Показаха, че заслужават имената на отборите им да ги има в графата Европейски футбол. Показаха, също, че имат желание играта с топката в България да се промени... да стане по-качествена. Успех!!! :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Mravoiada » 04 Окт 2005, 15:32

Датите не са верни ;)
Ето верните дати:

20 октомври
Левски - почива
ЦСКА-Хамбургер
Литекс - почива

3 ноември:
Левски-Динамо (Букурещ)
Славия (Прага) - ЦСКА
Литекс-Грасхопърс

24 ноември:
ЦСКА Москва-Левски
ЦСКА - почива
Днепър-Литекс

30 ноември:
ЦСКА-Викинг
1 декември:
Левски-Олимпик Марсилия
Литекс-АЗ Алкмаар

14 декември:
Хееренвеен-Левски
15 декември:
Монако-ЦСКА
Мидълзбро-Литекс
There are moments
when the only thing that stands still
is time itself
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 04 Окт 2005, 15:54

Според мен е цяло чудо че отборите ни се разминаха да са в групи с испански или италиански отбори,че тогава щеше да стане много лошо

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 04 Окт 2005, 16:30

Я пак виж групата на левски и после ми кажи кой се е разминал :D :D :D
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 04 Окт 2005, 21:55

The Mravoiada написа:Датите не са верни ;) ...

Взех ги от дир.бг. Разбрах, че не са верни. Те там горките са едни неверници - в заглавието на статията бяха написали Литекс с малка буква...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 04 Окт 2005, 22:31

The Mravoiada написа:Днепър-Литекс
Ало 8) , да ме извиняват малаграмотните журналистчета, но отбора от Днипропетривск се казва Днипро. Завършил съм в Украйна и ме е яд на неграмотниции :twisted: :twisted: . Тя държавата не е за подценяване, че май швабите от Мюнхен нямат дори сходен промишлен потенциал. В Украйна могат да се произвеждат стратегически ракети и невероятни химически съединения, които превъзхождат БМВ-тата Ви в пъти бе фенчета.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар

Мнение от err0r » 04 Окт 2005, 22:57

Фидел Кастро написа:...които превъзхождат БМВ-тата Ви в пъти бе фенчета.

Шу ти стана на теб бре, да не те обидихме лично? Всеки цитира каквото е видял/чул, възможни са и грешки. Колкото до това с ракетните нинам си ко... мисля, че просто сравняваш ябълки с круши.
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 05 Окт 2005, 1:31

Ало "дипломирания алхимик стратегически бомбаджия" дали па не се казваше НАВРЕМЕТО "Днепър" отборчето а :?:Тва да не е Левски че да правиш проблеми че са го писали със старото му име :D ......или да те пращам на поправителни обратно тамка :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 05 Окт 2005, 1:46

Фидел Кастро
Фенче, колко струват нашите БМВ-нца надали има значение в темата. Кротко с тона, защото явно грам не си направи труда да видиш, че колегите цитират информация от друг източник така че не виждам с какво провокираха сарказма ти, който ти предлагам да запазиш за себе си! :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 05 Окт 2005, 5:55

националния се издъни мн грубо, но тоя път като никога първенците от смешното ни първенство взеха че пробиха.... още не мога да го повярвам.... дано да ни зарадват с още добри мачове, и някоя и друга точка ако е възможно... а като нищо и някой може да се класира на 1/16 финалите :) :) :) пък там тактиката е ясно - ритайте ги в кокалчетата докат свърши мача, пък после на дузпи сички са равни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 05 Окт 2005, 13:27

DEFLEPPARD написа:пък там тактиката е ясно - ритайте ги в кокалчетата докат свърши мача, пък после на дузпи сички са равни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЦСКА
и на другите два отбора
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 05 Окт 2005, 23:12

Eй приятелчета, извинявайте че Ви обидих(и себе си включително), но виновниците са журналистите, а не Вие и Май аз съм сгрешил :( :help: Сега за смисълът на поста ми: И Бавария и Украйна имат прекрасен промишлен потенциал, но в момента и двете държави фабрикуват откровени боклуци поради т.н. "глобализация", което здравата ме дразни, така си е, но моля за извинение :roll: :roll: :roll:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 06 Окт 2005, 9:19

Ми да ЦСКА ще е пак на върха!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Окт 2005, 13:27

Гледай реално на нещата от жиуота :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 06 Окт 2005, 15:17