Какво мислите за...?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Какво мислите за...?
И такааа здравейте колеги, та интерено ми е какво мислите за Chrysler Grand Voyger? 98-ма година . Аз мисля че я бива за семейна кола голяма, 7 местна. С двигател турбодизел 2.5, 116 кончета
.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Какво мислите за...?
Krasimir19 написа:И такааа здравейте колеги, та интерено ми е какво мислите за Chrysler Grand Voyger? 98-ма година . Аз мисля че я бива за семейна кола голяма, 7 местна. С двигател турбодизел 2.5, 116 кончета.
Аз имах такава,добра е,бега много,ако я пресилиш пука глава на италянския мотор,иначе лесно се кара и не е скъпо за поддръжка
п/п
моята беше вояджер 99 година,по-къс от гранда с около 15 сантиметра,7 места като само най-задната седалка беше тройна,предните 2 реда бяха по 2 седалки с поклакътници
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Да наистина бяга, на магистралата залепих 160/170 на около 3000 оборота засега и аз не се оплаквам 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
И аз карам такъв 99 година, моя е с едно място по-малко всяка седалка е отделна. Доволен съм от всякъде от колата, ако не бяха жената и майка да го почукват тук там всичко щеше да е 6.
П.п то тея двечките нямам кола да не са ми побутвали де и сивичето им доде голямо оня ден и е с хлътнал калник
П.п то тея двечките нямам кола да не са ми побутвали де и сивичето им доде голямо оня ден и е с хлътнал калник

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Колега по добре си вземи бензинов безпроблемни са на брат ми е '98 година 2,4-бензин 151кс. вчера му протече водната помпа която по принцип би трябвало да се сменя с ангренажа само, че неговата изкара четири ремъка някъде към 300 000км. кара го от 2000г. на зверска езда без да го жали и до момена няма ядове с нищо 
Едит: А имам трима познати с дизелови и досега не съм чул даобра дума, единия го продава вече почти година и ням акой да го купи а иначе си е ок вана даже и бежова кожа има..

Едит: А имам трима познати с дизелови и досега не съм чул даобра дума, единия го продава вече почти година и ням акой да го купи а иначе си е ок вана даже и бежова кожа има..
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
Минивана вече е взет, засега мога само да пожелая дълги и безаварийни километри да измине този Крайслер
.

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Честито и милиони безаварийни !!!!
- BC One
- Потребител
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: E36 318 IS
искам да попитам и аз след няколко месеца сигурно ще си купувам БМВ искам да ми дадете добри идей и мения за най добрата серия... навит съм на Е36 320i, Е30 318. Искам да ми дадете добър съвет 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вземи си is-ка, щото 20-ката е мудна и не върви и 2000 кубика са малко за 6 цилиндъра и ваноса е скъп за ремонт и харчи много. 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
А колкото до Chrysler Voyadger.Ако е с алфа мотора 2.5TD с верига 4-те отделни глави /над тоя имам доста наблюдения година и половина вече/ ще те посъветвам съвсем сериозно за някой неща.
Проблем е ангренажа.От Германия с поръчка и доставка "уж оригинален" излезе 900лв.Тая верига имам чувството, че на колело е по здрава от въпросния.Та за 150к км Войаджера е късал 3 пъти вериги.Леко е кофти за обслужване говоря за ангренажа и ремъци и ролки.Другото което е хубаво да си сменяш по често филтъра понеже страда от турбина и от дебитомер.Ако децата са ти големи няма да им е удобно отзаде /пътувал съм до Германия с такъв отзаде/ и след 500км ИЗМАРЯ.Иначе са много хубави пъргави са и като цяло спокойно може да си държиш 170-180км по аутобаните с часове /ние го държахме около 1 час и не се обади/.Проблем също ако мога така да го кажа е ръчната спирачка но с смяна на механизмите се получава понякога.Иначе по рядко от бмв-то пука глави и е на 4 отделни.С долен разпределителен вал и едни прътове.По принцип като се скъса верига най трудно е да се смъкне веригата и после да се сложи пак.Набива тия прътове криви ги и с смяна се оправят нещата.Не чупи клапани.
А още един съвет - на Voyadgera над които имам наблюдения след толкова късане на вериги му сложихме верига от бмв.Но ще те излъжа дали от м42/43/44 м50 б52.Понеже имахме една камара а колата вече ако се счупи си я правим на части и няма да се прави повече.Но като сложихме веригата от бмв-то до оригиналната на крайслера имаше доста голяма разлика и в грамажа и в качеството.Пак повтарям веригата последната беше поръчана от Германия с всички щампи там и беше някъква маркова но не издържа особенно.Успех.Иначе разхода е под 10 извън града.Ние сме го смъквали на 7-8 с "нормално" каране.
Проблем е ангренажа.От Германия с поръчка и доставка "уж оригинален" излезе 900лв.Тая верига имам чувството, че на колело е по здрава от въпросния.Та за 150к км Войаджера е късал 3 пъти вериги.Леко е кофти за обслужване говоря за ангренажа и ремъци и ролки.Другото което е хубаво да си сменяш по често филтъра понеже страда от турбина и от дебитомер.Ако децата са ти големи няма да им е удобно отзаде /пътувал съм до Германия с такъв отзаде/ и след 500км ИЗМАРЯ.Иначе са много хубави пъргави са и като цяло спокойно може да си държиш 170-180км по аутобаните с часове /ние го държахме около 1 час и не се обади/.Проблем също ако мога така да го кажа е ръчната спирачка но с смяна на механизмите се получава понякога.Иначе по рядко от бмв-то пука глави и е на 4 отделни.С долен разпределителен вал и едни прътове.По принцип като се скъса верига най трудно е да се смъкне веригата и после да се сложи пак.Набива тия прътове криви ги и с смяна се оправят нещата.Не чупи клапани.
А още един съвет - на Voyadgera над които имам наблюдения след толкова късане на вериги му сложихме верига от бмв.Но ще те излъжа дали от м42/43/44 м50 б52.Понеже имахме една камара а колата вече ако се счупи си я правим на части и няма да се прави повече.Но като сложихме веригата от бмв-то до оригиналната на крайслера имаше доста голяма разлика и в грамажа и в качеството.Пак повтарям веригата последната беше поръчана от Германия с всички щампи там и беше някъква маркова но не издържа особенно.Успех.Иначе разхода е под 10 извън града.Ние сме го смъквали на 7-8 с "нормално" каране.

10 мнения
• Страница 1 от 1