Измами в авто къща за БМВ
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
Измами в авто къща за БМВ
Здравейте на всички.Искам да ви предопредя за една особено опасна Кюстендиска фирма.Нарича се "Valmo" 0889804868 Кирчо.
Мой колега закупи БМВ 320 от там.Разкачени жици от стартера което довело до загасване по време на движение.Колага угаснала със скорост 90км/ч.При загасен двигател спирачния педал започва да блокира и втвърдява,което води до не спиране на автомобила.За щастие е било в късно часово време и не е било много опасно.Но ако това се случи в пиков час.Няма да затриете само себе си.Но не е ясно и колко други хора може да затриете.
ПС:Пускам тази тема за да може хората да се предпазят от подобни грешки.Защото закупуването на скалъпен автомобил от тази фирма.Може да доведе до сериозна опасност.Не само за вас,но и за останалите хора.
Мой колега закупи БМВ 320 от там.Разкачени жици от стартера което довело до загасване по време на движение.Колага угаснала със скорост 90км/ч.При загасен двигател спирачния педал започва да блокира и втвърдява,което води до не спиране на автомобила.За щастие е било в късно часово време и не е било много опасно.Но ако това се случи в пиков час.Няма да затриете само себе си.Но не е ясно и колко други хора може да затриете.
ПС:Пускам тази тема за да може хората да се предпазят от подобни грешки.Защото закупуването на скалъпен автомобил от тази фирма.Може да доведе до сериозна опасност.Не само за вас,но и за останалите хора.

- PoLiCaIcHeTo
- Потребител
-
- Кара: E39
Re: Измами в авто къща за БМВ
Мнооого селско се пак добре че няма щети
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ако жиците на стартера са били разкачени тая кола как е запалила и човека не я ли е пробвал, преди да я купи? 

Si non confectus, non reficiat.
Аз за това винаги съветвам познатите ми да си взимат коли от часно лице, или познат
За автокъщите сме чували страшни неща, само като го видиш гашника(джамбазин) нагъл и високомерин, брадясъл по къси гащи и познатат реплика-КОЛАТА Е ПЕРФЕКТНА, е никога от там

За автокъщите сме чували страшни неща, само като го видиш гашника(джамбазин) нагъл и високомерин, брадясъл по къси гащи и познатат реплика-КОЛАТА Е ПЕРФЕКТНА, е никога от там

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Местя темата в "Извън темата", защото не е за "Основен форум"
Иначе колегата ти сам е трябвало да внимава като купува кола от там, дупница, горубляне и т.н.
Повечето коли са закрепени колкото да се продадат.
Иначе колегата ти сам е трябвало да внимава като купува кола от там, дупница, горубляне и т.н.
Повечето коли са закрепени колкото да се продадат.

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Следващия път да не изключва от скорост 20ката и ще спре като пич 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
lowrider написа:Следващия път да не изключва от скорост 20ката и ще спре като пич
И аз така мисля.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Да не е алтернатора? Че да загасне от неработещ стартер малко... А и както колегата е написал като си на скорост си работят и спирачки и хидравилика.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
След изгасянето има поне 2-3 пъти да натиснеш и спирачките да ковът, след това се втвърдява педала и то ако е на свободна.
Аиде ся на прав космонафт ракетата му крива.
Които не иска проблеми отива в магазина и си купува чисто нова кола. Това е кола втора употреба, може да и е правено всичко
веднъж броил ли си парите за нея отговорноста си е изцяло на купувача какво ще става по нататък
Аиде ся на прав космонафт ракетата му крива.
Които не иска проблеми отива в магазина и си купува чисто нова кола. Това е кола втора употреба, може да и е правено всичко
веднъж броил ли си парите за нея отговорноста си е изцяло на купувача какво ще става по нататък

А откъде знаеш че те са осрали колата? Ако има гаранция им я стоварваш да я правят. Ако няма гаранция проблема е на колегата ти и се надявам да си е извадил изводите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
- NikShtain
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 M57TU2D30 235hp
- Мечтае да кара: Chevrolet Chevy Impala Coupe
Значи изяснявам.Доста сте прави колеги,но колите са направени колкото за 2-3 теста.И после
.... Значи то не опира до спирачките или да включиш на скорост.Малко по натоварено движение.Докато обмислиш какво точно да направиш.Вече ще си направил някой комби.Дай боже,живот и здраве,да чукнем на дърво без жертви.Но ако си в някоя жилищна зона.Не да е 90 и с 50 пак можеш да направиш гаф...@alx колега и аз бях купил кола от там.Скорости и съединител сменях.Хиляда и кусур лева дадох.Но гледам става все по опасно.Следващия който незнае може да направи нещо фатално.Затова човек споделям горчивия опит.Защото както казах вече,не е опасно само за вас,но и за останалите участници... 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Другия път не от Кюстендил, а от Клатикурци ходете да си купувате коли, защото в София автокъщите свършиха, пък и там е йофтинко и ще си на "далавера"...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
да бе, то на Горубляне нали не е същата скрап...
или кюстендилските джамбази изкупуват моргите в Италия, а софийските всичките са "премиум селекшън" ...
да взема да ви наснимам един сервиз в Дружба как се разтоварва автовоза с изтаванени коли, които след месец вече са "уникални" по автокъщите...

или кюстендилските джамбази изкупуват моргите в Италия, а софийските всичките са "премиум селекшън" ...
да взема да ви наснимам един сервиз в Дружба как се разтоварва автовоза с изтаванени коли, които след месец вече са "уникални" по автокъщите...

Колега ще ме извиняваш ама звучи смешно, стартера се използва само и единствено за запалване на мотора от там нататък не играе. Най-вероятно говориш за алтернатора, Та дори и да изгасне двигателя на скорост няма проблеми и си работят и спирачки и хидравлика. От скорост не се изключва колата освен на светофар. При отказ на спирачките поради друга причина се спира на скорост с двигателя... Също като е купува кола се гледа и след като се купи се проверяват основните неща...
Аз измама не виждам в случея. Че лъжат и мамят и продават гробници е ясно, ама се гледа и не се вярва...
Аз измама не виждам в случея. Че лъжат и мамят и продават гробници е ясно, ама се гледа и не се вярва...
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5