И моето разочарование тази сутрин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

И моето разочарование тази сутрин

Мнение от Пинтев » 19 Фев 2011, 9:26

Добро утро колеги.Тази сутрин слизам си при колата и какво да видя някой си е харесал задната емблема.Обаче келешът не е успял да я свали както трябва и е счупил едно нитче,демек няма как да я използва,но важното че е нарапвил мизерята.И ето плащаш си синя зона и си ти чупят,крадат,преди 2 години ми я разбиха и ми измъкнаха ЦДто,и така нещата стават все по-лоши.(Говорим за центъра на София,колата паркирана по лампата)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Re: И моето разочарование тази сутрин

Мнение от Mitaka85 » 19 Фев 2011, 13:00

деба и наркоманите жалки. Клега, това да му счупиш краката му е малко!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: му се E39
Мечтае да кара: Е39

Мнение от ALiGaToR » 19 Фев 2011, 13:02

Колега много лошо с тези кражби. Вярно не е нещо голямо но дразни. Като например капачки от вентили, капачки от газовите, емблеми, все неща дето не могат да се вземат пари ама на теб ти правят мизерия. Келеши разни са това 100%.
А тая синя зона никой не ти гарантира нищо. Просто си плащаш защото си в центъра. Ако си на платен паркинг там вече е друго. Ама лошо е, че за живеещите в центъра няма никакви отстъпки за тази синя зона.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 19 Фев 2011, 13:42

За сега все още не е ме яд толкова,но както мисля другият месец да я пребоядисвам и да си я наглася,и за жалост пак трябва да е на улицата :confused: :confused: тогава вече............
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Фев 2011, 14:26

Kak да купиш с мерак нещо хубаво за колата, като после ще трепериш, че ще ти я окипазят, за да го вземат някави боклуци с клептомански наклонности :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 19 Фев 2011, 14:53

Голяма простотия- това синята зона не ти гарантира абсолютно НИКАКВА сигурност- аз вече се отказах да си купувам капачки за джантите (обикновените капачки да не си помислите нещо капачка за разглобяем ББС!)- вече 3 (!?!) пъти ми ги крадат пред блока в тоя "елитен" център със синя зона :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '92 Е36

Мнение от san4o » 19 Фев 2011, 15:19

1000% са деца които си събират емблеми за "спомен" :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пинтев » 19 Фев 2011, 15:41

По-скоро некви пияни или наркомани все пак става след 23 часа...и то в петък вечер нали се сещаш.
Изображение

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 19 Фев 2011, 16:02

Каскоо :!: И аз така треперех и накрая и треснах едно пълно каско и ме боли х*я :D иначе последния път като я разбиха вместо цд-то за 400 лв взеха очила слънчеви за 8 лв и една вафла :bang:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 19 Фев 2011, 16:30

аз доколкото знам синята зона е плащане за място в центъра, а не охраняем паркинг... не знам защо си въобразявате, че паркирането в синя зона ви пази от кражба, включително на цялата кола ...

иначе е изключително неприятно да намерите колата си окрадена, или изобщо да не я намерите...

колега, махни крачето, купи си една за 7 лъва, и си свиркай... щом е със счупено краче, тя и твоята е била такава...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 19 Фев 2011, 17:54

Откакто си продадох Е39-ката (преди 2 години) спя спокойно. Къртиха ми я, удряха я, надраха я... Сега се движа с една Корса и една Астра, Корсата не я заключвам дори. Не ги мисля, не ми пука за тях. Да, липсва ми усещането и комфорта на БМВ-то, ама сънят ми е по важен. И без това карам кола само зимата, през останалото време съм с мотора.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 19 Фев 2011, 18:36

DjFace написа:Откакто си продадох Е39-ката (преди 2 години) спя спокойно. Къртиха ми я, удряха я, надраха я... Сега се движа с една Корса и една Астра, Корсата не я заключвам дори. Не ги мисля, не ми пука за тях. Да, липсва ми усещането и комфорта на БМВ-то, ама сънят ми е по важен. И без това карам кола само зимата, през останалото време съм с мотора.

липсва и респекта на пътя, аз чат пат карам на гаджето колата (клио) и съм "невидимия" с него, никой не ме признава на пътя, натискат ме, не ме пускат, всеки святка и свирка :mhihi: къде ми е бил ума като съм и го купувал :kuku: :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 20 Фев 2011, 1:52

Неприятно наистина, но само не мога да разбера какво общо има нощта със синята зона...
Това сигурно е като слънчево затъмнение в полунощ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 20 Фев 2011, 2:05

benzin написа:
DjFace написа:Откакто си продадох Е39-ката (преди 2 години) спя спокойно. Къртиха ми я, удряха я, надраха я... Сега се движа с една Корса и една Астра, Корсата не я заключвам дори. Не ги мисля, не ми пука за тях. Да, липсва ми усещането и комфорта на БМВ-то, ама сънят ми е по важен. И без това карам кола само зимата, през останалото време съм с мотора.

липсва и респекта на пътя, аз чат пат карам на гаджето колата (клио) и съм "невидимия" с него, никой не ме признава на пътя, натискат ме, не ме пускат, всеки святка и свирка :mhihi: къде ми е бил ума като съм и го купувал :kuku: :mhihi:

Затова, колеги, купете си един дърт Нисан Патрол дългата база и си свиркайте :yes:
За респект на пътя няма какво да говорим :mhihi: Всеки се пази далеч при вида на тоя джуган :mhihi: Нито от него някой нещо ще иска да сваля. Ударите ли го - не си личи. Ако някой го надере, какво ви дреме като тука там е позагнил. Желязна машина е, нищо не се чупи! Дупките не съществуват за него, катерите бордюрите, като че минавате през камъчета. Единствено кофти нещо е разхода :(
Аз така бих направил, за града не ми трябват някакви страшни екстри. Пък събота неделя яхвайте баварците и се кефете :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 20 Фев 2011, 2:20

Nickelback написа:
benzin написа:

Затова, колеги, купете си един дърт Нисан Патрол дългата база и си свиркайте :yes:
За респект на пътя няма какво да говорим :mhihi: Всеки се пази далеч при вида на тоя джуган :mhihi: Нито от него някой нещо ще иска да сваля. Ударите ли го - не си личи. Ако някой го надере, какво ви дреме като тука там е позагнил. Желязна машина е, нищо не се чупи! Дупките не съществуват за него, катерите бордюрите, като че минавате през камъчета. Единствено кофти нещо е разхода :(
Аз така бих направил, за града не ми трябват някакви страшни екстри. Пък събота неделя яхвайте баварците и се кефете :yes:

Союз Советских Социалистических Республик Представляют машину ЗиЛ-131 :mhihi:
на тва и гумите не могат да ти спукат, а емблемата е щампована на капака ;) и струва около 3-4000лв. За респект на пътя няма нужда да говоря предполагам :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата