мом4ета кажете колко яки мацки сте скивали да карат БМВ
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
мом4ета кажете колко яки мацки сте скивали да карат БМВ
Ето я и моита слу4ка
та значи пребирам се от интербю за бачкане и отивам да си мия колата в един гараж(след снега беше станала ...) та отивам а в съсество с тоя гараж една автомивка и автосалон почват да мие колата момчета и аз отивам да гледам в автосалона една е36 320 кабрио по това време по улица минава една русичка какичка с е46 320ci аз веднага погледа в нея и гледам колата и нея тя пък взе че спря на автомивката и си остаи колата и тръгна да идва към мястото където си миех таралясника и какво да видя по тази хубава прическа която стои много хубаво на млади момиче гледам жена която съм 100% сигурен че ще ми е баба а като я погледнеш от далече е страшно пар4е лошо ми стана като я видях дърта дърта а караше е46 320ci
П.С до модераторите момчета ще ми преместите ли темата в извън темата щото маи4е е за там . Благодаря

та значи пребирам се от интербю за бачкане и отивам да си мия колата в един гараж(след снега беше станала ...) та отивам а в съсество с тоя гараж една автомивка и автосалон почват да мие колата момчета и аз отивам да гледам в автосалона една е36 320 кабрио по това време по улица минава една русичка какичка с е46 320ci аз веднага погледа в нея и гледам колата и нея тя пък взе че спря на автомивката и си остаи колата и тръгна да идва към мястото където си миех таралясника и какво да видя по тази хубава прическа която стои много хубаво на млади момиче гледам жена която съм 100% сигурен че ще ми е баба а като я погледнеш от далече е страшно пар4е лошо ми стана като я видях дърта дърта а караше е46 320ci
П.С до модераторите момчета ще ми преместите ли темата в извън темата щото маи4е е за там . Благодаря

- viper
-
- viper
-
- Новини
-
Най-пресния пример за хубава мадамка и BMW беше преди няколко седмици на OMV в Надежда. От 20-тина метра наблюдавах гледката и не мога да бъда много точен с твърденията ....ноооо ....руса кака със задник тип Compact караше зверско E46 и по твърденията на едно аверче иде реч за E46 M3.
Иначе съм виждал доста нежни създания с груби BMW-та.
Другата история за която се сещам е отпреди два месеца...
На светофар в жк. Борово до мен се изравнява едно E36. Обърнах му прилично внимание едва когато видях водачката на МПС-то. Казвам ви, направо се влюбих ......убийствена мадама :ek: . Не ми стигнаха конете под капака на колата за да я настигна и да я питам колко е часа :mha:
Иначе съм виждал доста нежни създания с груби BMW-та.
Другата история за която се сещам е отпреди два месеца...
На светофар в жк. Борово до мен се изравнява едно E36. Обърнах му прилично внимание едва когато видях водачката на МПС-то. Казвам ви, направо се влюбих ......убийствена мадама :ek: . Не ми стигнаха конете под капака на колата за да я настигна и да я питам колко е часа :mha:
Аааааа много много пички сам виждал с BMW 320,318is,316i...А много са и с C-класите
Общо взето живея в горен Лозенец над семинарията и имам чувството,че тука само аз не карам БМВ или Мерцедес ..... всеки ден специално виждам една руса къдрава мацка с 318ис .....
много е готина,а и разбира от коли-виждал сам я да се завира под капака на няколко пъти и да гледа с разбиращ поглед 

BMW е колата 

- Новини
-
Хм ....като Pafone каза за готина мацка, разбираща от колици та се сетих аз как се запознах с една приятелка преди време.
Висях при един приятел и културно ровим под капака на колата му. Докато се помотвах около колата му се зазяпах в паркирания през две коли Pontiac Firebird. Гледам многозначително към моя приятел, а той небрежно маха с ръка и вика, че колата е на някаква мадама от блока. Докато си блея нейде, забелязвам следната картинка: Руса убийствена мадама излиза от един от входовете на блока ....облечена в някакъв гащеризон оплескан най-вероятно с масло, мъкне някакви кутий и се насочва директно към Понтиака. Отваря му капака, вади от кутията някакви инструменти (гледах в задните й части а не какво вади от кутията) и започва да бърника из двигателя на колицата. Аз нали съм си малко простак пък и общителен (дори прекалено) и решавам да импровизирам (груба грешка). Отивам при нея и директно я питам "Лейди, безалкохолните напитки едва ли са под капака на колата, недей да ровиш там с тия отварачки" :mha: Всичкото това го казвам докато продължавам да не откъсвам очи от задните й части. Тя се надига, поглежда ме и кротичко отговаря "Сладур, задника ми не е телевизор за да се пулиш в него, и вместо да остроумничиш, вземи ми подай камък номер еди кой си от ей онова гедоре"
Реших, че ще е къде къде по интересно да ровя в нейния мотор заедно с нея отколокто да ровя в мотора на Голф 2-ка (и от двата нищо не разбирам но е важна идеята). Нататък историята не е интересна, по интересното е че тя се оказа доста навътре относно автомобилите а и страхотен човек излезе. Както и други работи
Понтиака се оказа на баща й, а тя само го потдържа и от време на време го кара. Запалих и нея по марката БМВ и когато си вземе такава кола се надявам да я насоча към този сайт.
Не е ли красива гледка да видиш красива жена ...в красива кола.
Марката е само една - BMW.
Висях при един приятел и културно ровим под капака на колата му. Докато се помотвах около колата му се зазяпах в паркирания през две коли Pontiac Firebird. Гледам многозначително към моя приятел, а той небрежно маха с ръка и вика, че колата е на някаква мадама от блока. Докато си блея нейде, забелязвам следната картинка: Руса убийствена мадама излиза от един от входовете на блока ....облечена в някакъв гащеризон оплескан най-вероятно с масло, мъкне някакви кутий и се насочва директно към Понтиака. Отваря му капака, вади от кутията някакви инструменти (гледах в задните й части а не какво вади от кутията) и започва да бърника из двигателя на колицата. Аз нали съм си малко простак пък и общителен (дори прекалено) и решавам да импровизирам (груба грешка). Отивам при нея и директно я питам "Лейди, безалкохолните напитки едва ли са под капака на колата, недей да ровиш там с тия отварачки" :mha: Всичкото това го казвам докато продължавам да не откъсвам очи от задните й части. Тя се надига, поглежда ме и кротичко отговаря "Сладур, задника ми не е телевизор за да се пулиш в него, и вместо да остроумничиш, вземи ми подай камък номер еди кой си от ей онова гедоре"

Не е ли красива гледка да видиш красива жена ...в красива кола.
Марката е само една - BMW.
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Много готини пички съм виждал в BМW ама две ниама да забравя никога:
Първата беше висока с руса къдрава коса задник,цици всичко на 6 и шпереше едно 850,направо умриах като я видиах за такова мечтая
Втората....спирам на ОМВ на Цариградско шосе гледам едно 750IL направ спрях да дишам викам си кои знае кои мутрага го кара в същия момент излизат две сладки руси момиченца и хоп в BМWто
останах като гръмнат
Първата беше висока с руса къдрава коса задник,цици всичко на 6 и шпереше едно 850,направо умриах като я видиах за такова мечтая
Втората....спирам на ОМВ на Цариградско шосе гледам едно 750IL направ спрях да дишам викам си кои знае кои мутрага го кара в същия момент излизат две сладки руси момиченца и хоп в BМWто

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
pichki s BMW-ta ima tvyrde mnogo, poslednata mega qka za koqto se seshtam beshe s E46 320i. obache onzi den bqh svidetel na neveroqtna gledka
chisto novo Porsche 911 Cabriolet, tymno sinio, nqmashe nomera, svalen pokriv, i go karashe (sama) neveroqtna madama, brunetka (bonus tochki za koeto, shtoto rusoto e prosto iztyrkano ama tva e druga tema)... wow! 

Айде и аз да се обадя. Преди година направо се парализирах от една симпатична девойка с Е30 325i !
Иначе веднъж се гонкахме с една млада жена с Volvo 480ES или нещо такова беше (едни малки купета на Волво). Вървяхме почти наравно, а после си бипнахме за довиждане и всеки си хвана пътя.
PS В Москва жените масово карат Е32 и Е38 :-)
Иначе веднъж се гонкахме с една млада жена с Volvo 480ES или нещо такова беше (едни малки купета на Волво). Вървяхме почти наравно, а после си бипнахме за довиждане и всеки си хвана пътя.
PS В Москва жените масово карат Е32 и Е38 :-)
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
АЗ от две седмици немога да видя мъж в БМВ

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: мом4ета кажете колко яки мацки сте скивали да карат БМВ
LuBo1 написа:П.С до модераторите момчета ще ми преместите ли темата в извън темата щото маи4е е за там . Благодаря
молбата ти беше изпълнена на момента

абе момчета,може ли да сте такива,нали ви помолих ако видите хубава(руса,173см,синю-зелени очи,хубава фигура итмюн) с БМВ да я спрете и направо да я водите да се женя......

само на Асен му е простено,той не е имал достатъчно коне
май най-накрая ще си намеря една финландка

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd