наркомани ли разбиха бмв-то ми
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
наркомани ли разбиха бмв-то ми
преди два дни намирам е34ката със счупено малкото стъкло на дадната вратат-триъгълното.не питаите колко лесно се смени.
вътре беше отворена жабката и разхвърляно.
панела от сд-то го пребирам явно него са търсили.тялото на сд-то не са го барнали.
на никои лошо не съм направил.не съм и бизнесмен.
та се чудя дали са наркоманчета.защото има един от моя вход и ходи с още двама некви .другия е от долния блок.те големи блокове 14ет.
миналата година отвориха мерцедеса ми 123ка и взеха акумулатора.
какви са тези според вас .иначе тези които споменах може лесно да ги начешам чат пат висат пред блока.
вътре беше отворена жабката и разхвърляно.
панела от сд-то го пребирам явно него са търсили.тялото на сд-то не са го барнали.
на никои лошо не съм направил.не съм и бизнесмен.
та се чудя дали са наркоманчета.защото има един от моя вход и ходи с още двама некви .другия е от долния блок.те големи блокове 14ет.
миналата година отвориха мерцедеса ми 123ка и взеха акумулатора.
какви са тези според вас .иначе тези които споменах може лесно да ги начешам чат пат висат пред блока.
Re: наркомани ли разбиха бмв-то ми
Кой ти е разбил колата си нямам на идея.
Ма е много гадно да ти разбият колата. Пример - преди две седмици чупят малък триъгълник преден десен на ладата. Ма тя се отваря с поглед! И вратите, и капака. Кво му е трудното да я отвориш, че трябва да разбиваш - бъди европеец дали! Па ако не се получи земи разбии ключалката - 2 часа кибичих да вадя стъкло! Поне лесно намерих. Даже и жалба не писах, записаха ме в едно тефтерче, даже не се надявам да ме викнат за разпит. Миналия месец - пак разбита, ма културно. Документите липсваха - сички! Пари няма! Октомври месец - акомулатор взеха, ма тоя го 'фанаха. А на паркинга има 20+ коли - малшанс...
Ма е много гадно да ти разбият колата. Пример - преди две седмици чупят малък триъгълник преден десен на ладата. Ма тя се отваря с поглед! И вратите, и капака. Кво му е трудното да я отвориш, че трябва да разбиваш - бъди европеец дали! Па ако не се получи земи разбии ключалката - 2 часа кибичих да вадя стъкло! Поне лесно намерих. Даже и жалба не писах, записаха ме в едно тефтерче, даже не се надявам да ме викнат за разпит. Миналия месец - пак разбита, ма културно. Документите липсваха - сички! Пари няма! Октомври месец - акомулатор взеха, ма тоя го 'фанаха. А на паркинга има 20+ коли - малшанс...
Колега наркоманчета или мангали...никой сериозен не би седнал да ти сваля акумулатор или CD да ти прави мизерий и да разхвърля
Последна промяна Spiro на 20 Фев 2011, 1:53, променена общо 1 път
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Колега и на мен по абсолютно същия начин ми разбиха колата- счупено задното стъкло малкото, жабката отворена всичко от нея беше по цялата кола и вместо да вземат цд-то(панела му беше там) взеха очила за 8 лв и вафла една имаше забравена и нея.Става въпрос за надежда и знам кои са, но не мога да ги хвана в крачка иначе от моя вход има един измекяр дето се опитва да ми сече- преди месец и нещо отивам към нас, а той седнал на входа отвънка и пребледнел целия.Влизам вътре и виждам, че в мазето свети и решавам да видя какво става.Кога слизам долу всичко изкарано- гуми, джанти всичко та дори и един багажник от тия за тавана дето са от ладата останал имам и него ма ги подредили та бързо да ги изкарат и го чувам как оня запали нагоре към тях явно да се обади на аверчетата да не идват и се крие копелето не мога да го спипам

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
vlad0 написа:едва ли ще смеят да пипат пред собствения си блок ...
Точно това е, че ще ги имаш последни в предвит

c7aH4eB написа:vlad0 написа:едва ли ще смеят да пипат пред собствения си блок ...
Точно това е, че ще ги имаш последни в предвит
Тц... нали именно за т'ва няма да бутат там, 'щото ще ги има първи в предвид...
Успех му пожелавам на колегата и дано ги намери кои са, въпреки че едва ли има начин да докаже кои са точно... Пък било то и за физическа разправа само...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Като цяло, освен да хвърля един боб и да ти кажа кой ти я е разбил, друго няма какво да се направи....
И триъглния джам, вместо да ти го слагат самоуки майстори, по-добре отиди в Кобра (гледам си от София), с-у някви смешни пари ще го сложат както трябва

И триъглния джам, вместо да ти го слагат самоуки майстори, по-добре отиди в Кобра (гледам си от София), с-у някви смешни пари ще го сложат както трябва

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Много са огладняли напоследък тия наркомански боклуци, явно са в абстиненция...
Никой не мое ма връне на селу!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега от кой квартал си? Тия теми с разбити и оглозгани коли станаха много вече ве
, какво стана с тия кражби незнам
. От години не е имало такъв бум, гладни са много боклуците. Трябва да правим някъква организация по квартали и да ги дебнем после затваряне некъде за по няколко дни и трепане.

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
от сухата река съм в софия до била.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Мангали, наркомани всички крадат яко и неподбират. Миналата седмица разбиха на един комшия фията, взеха му плеъра без панела, панела заедно с навигацията стоят в джоба на вратата, но в тъмното не са ги видяли, 2 вафли и дъвки. Разбиха и един мерцедес, но нищо не са взели, щото не е имало кво, на една Жигула и гепиха акумулатора и така.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
saleen написа:Много са огладняли напоследък тия наркомански боклуци, явно са в абстиненция...

"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
zaharin3 написа:от сухата река съм в софия до била.
Много се краде в този квартал напоследък, преди 3 дни ми откраднаха М-бронята пред нас

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
viewtopic.php?f=4&t=238000
поради зачестилите оплаквания за кражби и подобни има специално създадена тема
поради зачестилите оплаквания за кражби и подобни има специално създадена тема

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
15 мнения
• Страница 1 от 1