Ще набираме фиксирани номера по нов начин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Ще набираме фиксирани номера по нов начин

Мнение от Alpina_fanatic » 23 Фев 2011, 18:35

От 10 март се променя начина, по който ще набираме фиксирани телефонни номера, заради въвеждането на закрито номеронабиране на географски номера в България.

Всички номера в България вече ще бъдат избирани по един и същи начин, съобщават от Комисията за регулиране на съобщенията (КРС).

Например потребителите в София ще трябва да наберат "02" преди номера на търсения от тях абонат в същия град, тези от Пловдив – "032", тези от Свищов – "0631" и т.н.

Променя се и начинът на избиране на кратки номера за регионални услуги. Те вече ще бъдат избирани с префикс и съответния географски код на областен център в Република България.

Например "Точно време" от гр. София и област София ще се избира с "02 180", от Варна и област Варна с "052 180" и т. н.Не се изменя избирането на номерата за спешни повиквания.БгНес
:smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Ще набираме фиксирани номера по нов начин

Мнение от TPAKTOP » 23 Фев 2011, 18:36

Четох го това и не съм сигурен дали има някакъв смисъл като цяло?! :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 23 Фев 2011, 18:44

Правила на подфорум "Извън Темата"

4. Не злоупотребявайте с обяснението на подфорума, поставено под заглавието му, а именно "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" - администраторите са хора с чувство за хумор и не издавайте ниския си коефициент на интелигентост, ако не можете да схванете "тънката мисъл".

5. По логиката на т.4 всякакви безумни теми ще бъдат изтривани или заключвани по преценка на модераторите. :?: :?:

13. Старайте се да не превръщате "Извън темата" в криминална/черна хроника. Хората, които се интересуват от нея, ще посетят информационните агенции и без вашето напътствие. Позволявайте си да пускате такива теми само ако сметнете, че ще се получи интересна дискусия (вж. т. 2.1).

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 23 Фев 2011, 18:55

Yanko Petrov написа:Правила на подфорум "Извън Темата"

4. Не злоупотребявайте с обяснението на подфорума, поставено под заглавието му, а именно "На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" - администраторите са хора с чувство за хумор и не издавайте ниския си коефициент на интелигентост, ако не можете да схванете "тънката мисъл".

5. По логиката на т.4 всякакви безумни теми ще бъдат изтривани или заключвани по преценка на модераторите. :?: :?:

13. Старайте се да не превръщате "Извън темата" в криминална/черна хроника. Хората, които се интересуват от нея, ще посетят информационните агенции и без вашето напътствие. Позволявайте си да пускате такива теми само ако сметнете, че ще се получи интересна дискусия (вж. т. 2.1).

:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 23 Фев 2011, 19:00

И кво ще и е интересното на тая дискусия.... дреме ми че бабите ще трябва да набират кода, за да звъннат на комшийката от горния етаж да обсъдят турския сериал ?????
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Фев 2011, 19:00

Alpina_fanatic написа:
Yanko Petrov написа:Правила на подфорум "Извън Темата"

:yes:

Аз да си кажа :mrgreen:
С интерес ще следя дискусията :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 23 Фев 2011, 19:03

Намерихме си новия ме4ку. :mhihi:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 23 Фев 2011, 21:45

Yanko Petrov написа:...Аз да си кажа :mrgreen:...

OK, г-н Модератор! :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Фев 2011, 21:55

Alpina_fanatic написа:
Yanko Petrov написа:...Аз да си кажа :mrgreen:...

OK, г-н Модератор! :yes:

Иронийка, а? :winky: Намери друг начин да те забележат хората, а не с малуомни подписи и теми :yes:

Иначе дискусията е яка те хората ти го казаха:

j0r33tt0 написа:И кво ще и е интересното на тая дискусия.... дреме ми че бабите ще трябва да набират кода, за да звъннат на комшийката от горния етаж да обсъдят турския сериал ?????

Mbass написа:Намерихме си новия ме4ку. :mhihi:

Не съм ти аз крив :wave:

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 23 Фев 2011, 22:00

Yanko Petrov написа:...Иначе дискусията е яка..

По твое усмотрение може да удариш един
Изображение

Καλισπέρα, φίλε!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Yanko Petrov » 23 Фев 2011, 22:07

За съжаление на любителите употребата на канабис действително може да въздейства много негативно върху развитието на мозъка. Според хората, които се занимават с изследване на нервната система, човешкият мозък се оформя до 25 – 30 годишна възраст. През този период тече активна дейност на изграждане на мозъчни връзки и развитие на структурите на мозъка. Доказано е, че при младия човек всяка цигара марихуана забавя развитието на мозъка и отслабва някои от неговите вече развити функции.

Мини на обикновени цигари :yes:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Фев 2011, 22:20

Много простотия, много нещо...

Назад към Извън Темата