КАТ ,ГЛОБЯВА С НЕЗАКОННИТЕ СИ КАМЕРИ БЕЗ ЛИЦЕНЗ .???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

КАТ ,ГЛОБЯВА С НЕЗАКОННИТЕ СИ КАМЕРИ БЕЗ ЛИЦЕНЗ .???

Мнение от KEVIN-30 » 24 Фев 2011, 2:27

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: КАТ ,ГЛОБЯВА С НЕЗАКОННИТЕ СИ КАМЕРИ БЕЗ ЛИЦЕНЗ .???

Мнение от benzin » 24 Фев 2011, 2:35

те тия от КАТ нонстоп нарушават законите, така ли дават пример?
http://www.vbox7.com/play:57ee0b69&start=58 0:52
http://www.vbox7.com/play:7fc1bfe9
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 24 Фев 2011, 8:37

Вие карайте като джигити, пък после камерите са виновни че не са минали през заверка...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 24 Фев 2011, 9:53

Те от КАТ не спазват законите а искат ние да го правим. :ranting:
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 24 Фев 2011, 12:12

^ Ама не ги спазвай бе, карай в града с 200 и бъди истински играч...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 24 Фев 2011, 12:57

Nasti написа:Вие карайте като джигити, пък после камерите са виновни че не са минали през заверка...

pampo написа:^ Ама не ги спазвай бе, карай в града с 200 и бъди истински играч...

Абе вие сте много интересни разбирачи, бе. Кой е казал че в тая тема пишат само джигити каращи с 200 в града? Тази тема касае абсолютно всички шофьори. Не стига, че настроиха камерите вече да снимат нарушения и над 10 км/ч над позволеното, ами и с незаконни камери да ме снимат, а? Ще ни глобяват за това че караме с 61+ км/ч по булевард 'Ситняково' например, който е трилентов и с хубава настилка - ами не, благодаря. Това си е жив ужас, не съм против законите, но тия нещастници прекаляват с полицейщината - глупави ограничения, скапани пътища, олигофренични глоби, лъжат и не си знаят закона, а накрая и незаконни камери - да си е*ат майките!

А сега чакам да ми отговорите, че Вие двамата сте най-почтените граждани, и в града никога не сте вдигали повече от 50 км/ч!!!!
Последна промяна goguma на 24 Фев 2011, 13:01, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 24 Фев 2011, 13:01

Защо ние обикновенните хора трябва всичко да ни е законно - коли,граждански,винетки,данъци,прегледи ... а катаджийте да минават метър и на служебните си коли (а някой и на личните) масово да няма винетки,граждански ... ? какво полицейската кола не руши асфалта ли ? а личния му автомобил сигурно лети в облаците .. ?? държата си е държава........
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 24 Фев 2011, 13:07

Абе въпроса е, че тук е пълно с теми от сорта "наруших правилника и шибаните куки ме глобиха, имат ли право" или "наруших правилника и дадох на тъпите куки подкуп, как можаха да го вземат тея корумпирани копелета, нема да излезе държава от това, дееба" и разни подобни. И не казвам, че аз не съм нарушавал правилника или че не съм бутал 20тарка на куките, но не съм тръгнал да ги храня наляво и надясно. А че не са цвете, тва е пределно ясно и на 10 годишните. Но това е грешна логика "полицаите не спазват правилника, значи и аз няма да го спазвам".
И пак казвам, не оправдавам липсата им на гражданска, винетки или други подобни. Но не оправдавам и логиката на колегата по-горе...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 24 Фев 2011, 13:12

тебе нещо явно те е напекло!
Това се нарича държавен рекет - глобяват те (взимат ти пари) без законово основание.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 24 Фев 2011, 13:16

^ много добре го знам това, но така или иначе от 20 години всичко е държавен рекет. И кво от тва, като има протести по колко човека излизат, има-няма 2-3000. Всички викат държавата зле, няма справедливост, къде отиват данъците и после като дойде време за действие всички имат по-важна работа.
Освен това те глобяват с основанието, че си карал с превишена скорост.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 24 Фев 2011, 13:18

pampo написа:Абе въпроса е, че тук е пълно с теми от сорта "наруших правилника и шибаните куки ме глобиха, имат ли право" или "наруших правилника и дадох на тъпите куки подкуп, как можаха да го вземат тея корумпирани копелета, нема да излезе държава от това, дееба" и разни подобни. И не казвам, че аз не съм нарушавал правилника или че не съм бутал 20тарка на куките, но не съм тръгнал да ги храня наляво и надясно. А че не са цвете, тва е пределно ясно и на 10 годишните. Но това е грешна логика "полицаите не спазват правилника, значи и аз няма да го спазвам".
И пак казвам, не оправдавам липсата им на гражданска, винетки или други подобни. Но не оправдавам и логиката на колегата по-горе...

Колега, нормално е да ги храним. Те са тези, които трябва да ни дават пример, да осъществяват превенция, и да ни обучават по пътищата. Вместо това те правят точно обратното. Но да не ги подкарваме полицаите и в тая тема, че пак ще станат 10 страници глупости. В реда на нещата е, когато пазителите на реда не спазват законите, и ние да вземем светъл пример от тях. Ние трябва да си знаем правата. Дори и да сме сгрешили, когато е незаконно обвинението, независимо по кой параграф, трябва да обжалваме. Това е единственият начин да станат по-ефективни и законите, и съдебната система.

И не виждам защо да не се пишат такива теми. Ако зависеше от мен, престъпниците никога няма да получат адвокат, ама те го получават. Значи и всеки съгрешил трябва да има право на законова защита и търсене на правата докрай. Не знам защо в България всеки приема обвинението си /от какъвто и да е тип обвинение/ като крайна присъда. Търсете си правата, само така ще се оправим! Откъде накъде ще трябва да даваме пари за измислени и незаконови обвинения?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 24 Фев 2011, 13:52

^ няма как да не се съглася с мнението ти...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 24 Фев 2011, 14:04

В малките градове като си търсиш правата е по-лесно, но кой шофьор който е зает по цял ден, ще тръгне да си търси правата по институции, за някъв акт от 50 лева, като за времето което ще изгуби ще е много повоече и парите който ще изгуби са над 50лв.....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 24 Фев 2011, 14:36

pampo написа:"наруших правилника и дадох на тъпите куки подкуп, как можаха да го вземат тея корумпирани копелета, нема да излезе държава от това, дееба"
...
това е грешна логика "полицаите не спазват правилника, значи и аз няма да го спазвам".

:yes: :mhihi:

goguma написа:всеки съгрешил трябва да има право на законова защита и търсене на правата докрай. Не знам защо в България всеки приема обвинението си /от какъвто и да е тип обвинение/ като крайна присъда. Търсете си правата, само така ще се оправим! Откъде накъде ще трябва да даваме пари за измислени и незаконови обвинения?

:yes: С псуване и оплакване по форуми акт не се отменя - има съд за тая работа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ford Galaxy
Мечтае да кара: ///M

Мнение от djvisage » 24 Фев 2011, 14:49

pampo написа:^ Ама не ги спазвай бе, карай в града с 200 и бъди истински играч...

Доста глупаво изказване за човек който не познаваш. Тук въпроса е принципен както казаха по - нагоре в темата те не спазват закона а искат от нас да сме 100% изрядни. Ок колата ми е изрядна,с необходимото оборудване съм,гледам да спазвам повечето ограничения и кво от тва тия от КАТ мачкат закони и никой нищо не може да им каже е тва за мен е наглост.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата