Инфо за пътна обстановка
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Инфо за пътна обстановка
Здравейте!
Нямам си никаква представа каква е климатичната обстановка в България, да ви попитам, понеже в сряда ще пътувам към Троянския балкан, ще минавам през Шипченския проход /навръщане/ - дали е затворен/отворен? И кой е най-подходящия път от София за Троян?
Мерси предварително!
ПС Преди някой да си помисли, че темата е глупава, я пускам, защото нямам представа как е времето в България, а и отделно вече имам чувството, че съм забравила и до Пловдив как се стига
Плс не я заключвайте 
Нямам си никаква представа каква е климатичната обстановка в България, да ви попитам, понеже в сряда ще пътувам към Троянския балкан, ще минавам през Шипченския проход /навръщане/ - дали е затворен/отворен? И кой е най-подходящия път от София за Троян?
Мерси предварително!

ПС Преди някой да си помисли, че темата е глупава, я пускам, защото нямам представа как е времето в България, а и отделно вече имам чувството, че съм забравила и до Пловдив как се стига

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Инфо за пътна обстановка
Най-добрия път до София - Троян е по пътя за Варна и да се отбиеш чак на разклона Ловеч/Троян. Пътят през язовир Сопот е по-кратък и в уникално неподдържано състояние! В зимни условия сигурно е по-зле!
За Шипченски проход(не булеварда)
колегата е пътувал днес!
За Шипченски проход(не булеварда)
LiTtLeRoCk написа:Току що се връщам от Габрово,пътя откъм Казанлък е перфектен,почти няма сняг.
колегата е пътувал днес!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
От София до разклона за Ловеч няма как да е зле, щото е главен. От там до Троян имаш двайсетина км, а пътя е хубав. Пак не вярвам да има сняг. Само като караш към разклона за Ловеч не хващай първият на който пише "Ловеч", че ще се наиграеш яко
Гледай за Микре, като го минеш тогава слизаш на табелата "Ловеч"/"Троян" и караш към Троян от там, че Ловеч е в обратната посока 

- старши ентусиаст
-
Мерси бум-бум! Аз съм си цяла навигация, но за пътищата в България винаги е нужно малко разяснение 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе аз видях там, че се подпираш на някаква арна колица, която 100% има навигация ама си викам- то жена, нормално е да се чуди на къде да хване 

- Anfiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: In the 90's
bum_bum написа:От София до разклона за Ловеч няма как да е зле, щото е главен. От там до Троян имаш двайсетина км, а пътя е хубав. Пак не вярвам да има сняг. Само като караш към разклона за Ловеч не хващай първият на който пише "Ловеч", че ще се наиграеш якоГледай за Микре, като го минеш тогава слизаш на табелата "Ловеч"/"Троян" и караш към Троян от там, че Ловеч е в обратната посока

- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Абе аз видях там, че се подпираш на някаква арна колица, която 100% има навигация ама си викам- то жена, нормално е да се чуди на къде да хване
То навигацията за БГ е

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
те това е темата и не е от вчера
viewtopic.php?f=4&t=122970&start=165
viewtopic.php?f=4&t=122970&start=165

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
9 мнения
• Страница 1 от 1