Помощ с Word файл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Помощ с Word файл

Мнение от feel » 28 Фев 2011, 0:30

Колеги, може ли някой да ми каже как да премахна червеното подчертаване на изреченията. Текста ми е "копи пейст" и е подчертан с червено, а където съм писал аз не е.Понеже няма да разпечатвам файлът а ще го пращам директно в Word формат, се чудя дали има опция да корегирам това.И също има ли как да разберат, че съм копи пействал, посредством файла, който им пращам?
Предварително Благодаря за помощта!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Помощ с Word файл

Мнение от bum_bum » 28 Фев 2011, 0:32

Изключи спелчека и би трябвало да се махне. Не, че това пречи на четенето или печатането. Няма как да се разбере дали е копиран отнякъде, освен ако не знаят източника и видят, че си писал същото.
ПС Преписването до никъде няма да те докара в живота :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Помощ с Word файл

Мнение от feel » 28 Фев 2011, 0:37

bum_bum написа:Изключи спелчека и би трябвало да се махне. Не, че това пречи на четенето или печатането. Няма как да се разбере дали е копиран отнякъде, освен ако не знаят източника и видят, че си писал същото.
ПС Преписването до никъде няма да те докара в живота :mhihi:

Мерси колега,аз нямам проблем да видят,че съм използвал чужди материали тъй като ще ги цитирам.Но едно от условията е да се напише от мен, а не да копи пействам, ама не мис е преписват 40 страници. :lol:

Назад към Извън Темата