пътуване-Абу Даби ОАЕ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
пътуване-Абу Даби ОАЕ
ако някой колега е пътувал до там да препръча агенция ,авиокомпания,къде в кой град е прекачването и т.н. и нека сподели цените.
без хотел,само виза и самолет.благодаря предварително....
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: пътуване-Абу Даби ОАЕ
TuNero написа:ако някой колега е пътувал до там да препръча агенция ,авиокомпания,къде в кой град е прекачването и т.н. и нека сподели цените.
Колега само да кажа две неща! За арабските страни като цяло са само руснаците - ТЕЗ турс и ако можеш да си нямериш агенция с по-малка надценка ще е супер! За съжаление обаче мисля че не можеш да се обърнеш директно към тях! Другото което бих ти препоръчал е ако имаш възможност да забавиш пътуването до зимата примерно защото не се знае до какво ще доведат бунтовете в Северна Африка и Близкия Изток! Щом и Кувейт са под натиск значи нещата не опират до финанси и по-скоро до някаква нагласа! Зимата вече всичко ще е избистрено и ще можеш най-свободно и точно да си направиш преценка! А и какво по-хубаво от Нова година в Абу Даби?! Само съвет! Аз принципно използвам услугите на една агенция в Бизнес парк София ама и те си работят с Тез Тур(реално монополисти). Ако искаш повече инфо мога да ти пратя ЛС

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
TuNero написа:ако някой колега е пътувал до там да препръча агенция ,авиокомпания,къде в кой град е прекачването и т.н. и нека сподели цените.
Без хотел??
Иначе, от СФ за Виена от там с Емиратес 1500ЕУ..Визата е от там, пращаш снимка с копие от паспорта /зависи , как отиваш там изобщо??/, пращат ти визата до 2 дни по емайл // сканирано копие/.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
TPAKTOP написа:Колега само да кажа две неща! За арабските страни като цяло са само руснаците - ТЕЗ турс и ако можеш да си нямериш агенция с по-малка надценка ще е супер! За съжаление обаче мисля че не можеш да се обърнеш директно към тях! Другото което бих ти препоръчал е ако имаш възможност да забавиш пътуването до зимата примерно защото не се знае до какво ще доведат бунтовете в Северна Африка и Близкия Изток! Щом и Кувейт са под натиск значи нещата не опират до финанси и по-скоро до някаква нагласа! Зимата вече всичко ще е избистрено и ще можеш най-свободно и точно да си направиш преценка! А и какво по-хубаво от Нова година в Абу Даби?! Само съвет! Аз принципно използвам услугите на една агенция в Бизнес парк София ама и те си работят с Тез Тур(реално монополисти). Ако искаш повече инфо мога да ти пратя ЛС
Приказваш и ти някви работи колкото да трупаш мнения... да ти обясна само... самолетния билет принципно е на една и съща цена без значение дали ще го купиш от Русия, САЩ, България или Азърбайджан... в системата излиза една цена, и да има разлика в цената тя ще е от Агенцията която го продава а не от авиокомпанията с която се лети... т.е. максималната разлика може да е 10-20 евро м/у различните агенции... зависи вече коя колко е алчна и каква сервизна такса си е сложила... а тези Тез Турс няма как да владеят целия пазар в България при положение че в България има над 50 Ята лицензирани агенции... т.е. работят самостоятелно директно с авиокомпаниите...
Вариянтите за прикачване са много... както и агенциите... както и цените... няма кой да ти каже приблизителна цена без да посочиш приблизителни дати на заминаване...
Без хотелска резервация мисля че няма да стане... доколкото съм запознат при издаване на визата ще ти искат хотелска резервация по време на целия престой който си посочил...
Също много важно...за повечето африкански страни има задължителни ваксини... в някои страни са 2 в други страни са 3... но мисля че няма Африканска страна в която да не се изискват поне 2 ваксини... по спомен едната беше за малария... другите съм ги забравил...
За това ще ти препоръчам да се насочиш към агенция в която да проучат въпроса ти и да ти дадът пълна инфорамция по всичките ти въпроси
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ogi, каква Африка??
Не му тряят ваксини.
Не му тряят ваксини.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Ogi написа:TPAKTOP написа:Колега само да кажа две неща! За арабските страни като цяло са само руснаците - ТЕЗ турс и ако можеш да си нямериш агенция с по-малка надценка ще е супер! За съжаление обаче мисля че не можеш да се обърнеш директно към тях! Другото което бих ти препоръчал е ако имаш възможност да забавиш пътуването до зимата примерно защото не се знае до какво ще доведат бунтовете в Северна Африка и Близкия Изток! Щом и Кувейт са под натиск значи нещата не опират до финанси и по-скоро до някаква нагласа! Зимата вече всичко ще е избистрено и ще можеш най-свободно и точно да си направиш преценка! А и какво по-хубаво от Нова година в Абу Даби?! Само съвет! Аз принципно използвам услугите на една агенция в Бизнес парк София ама и те си работят с Тез Тур(реално монополисти). Ако искаш повече инфо мога да ти пратя ЛС
Приказваш и ти някви работи колкото да трупаш мнения... да ти обясна само... самолетния билет принципно е на една и съща цена без значение дали ще го купиш от Русия, САЩ, България или Азърбайджан... в системата излиза една цена, и да има разлика в цената тя ще е от Агенцията която го продава а не от авиокомпанията с която се лети... т.е. максималната разлика може да е 10-20 евро м/у различните агенции... зависи вече коя колко е алчна и каква сервизна такса си е сложила... а тези Тез Турс няма как да владеят целия пазар в България при положение че в България има над 50 Ята лицензирани агенции... т.е. работят самостоятелно директно с авиокомпаниите...
Колега колега! Аз че не съм разбрал и допрочел че колегата иска само виза и самолетен билет - не съм! Ама искам да ти пожелая да заминеш на ОРГАНИЗИРАНА екскурзия в арабските страни да видим какъв автобус ще те посрещне на летището!
ПС Наистина не разбрах че става въпрос само за виза и самолетен билет! И до колкото знам от тук не се трупат мнения!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Сондьора написа:Ogi, каква Африка??
Не му тряят ваксини.

- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
Живях в Дубай /на 140км от Абу Даби/ до 2007-ма...сега ходя всяка година.
Инфо мога да ти дам на 089 661 3747 Станн.
8 мнения
• Страница 1 от 1