Знаете ли че...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 332i
Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker

Знаете ли че...

Мнение от penev » 03 Мар 2011, 12:06

http://video.data.bg/339/69779
А ти горд ли си че си българин?
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: Знаете ли че...

Мнение от А.Марчев » 03 Мар 2011, 13:19

клипа е прекрасен :shock: направо като го чета и настръхвам , не знаех за някой неща :bowdown: :angel:
Изображение

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 03 Мар 2011, 13:25

Някои неща са открити от Българи,но не в България...скоро имаше тема за Българин открил бензиновия двигател да работи и с вода...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 03 Мар 2011, 13:56

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Думите са напълно излишни...направено от 18 годишно момче. И все пак съществуват младите - стойностни хора в България. Поклон :bowdown:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Мар 2011, 14:03

Гледах го до Аспарух и се отказах- нищо ново под слънцето, редовно се пускат подобни клипчета и ги знам наизуст... И за разлика от децата описаните неща ги знам- младежта да се образова...

Знаете ли колко паметника има на цар Калоян- ония същият дето разбил кръстоносците ? Цял 1 (един), и то от няколко години- разбирай 3-4г., едва ли са повече...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 03 Мар 2011, 14:19

Знаеме и се гордееме с това, което е било! А срамувате ли се от това, което е сега България? По-точно най-бедната държава в Европа, най-ниския стандарт, най-лоши пътища и инфраструктура, най-ниски заплати, най-ниски пенсии, множество хора -мизерстващи и пред дилемата, кое да платят - парното, храна или лекарства, множеството некоректно забогатели хора, изключително силната корупция сред управляващите на най-ниско и най-високо ниво и още много подобни доводи.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 03 Мар 2011, 14:21

Евала на момчето ,което го е направило.На скоро разглеждах книгата за рекордите на Гинес и се изумих колко много рекорди имаме в спорта.Също да добавя ,че за 2010 Европейски дрифт шампион стана Тодор Дунев.Преклон пред всички Велики българи. :bowdown:
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Мар 2011, 14:42

SPEED_GABROVO написа:....На скоро разглеждах книгата за рекордите на Гинес и се изумих колко много рекорди имаме в спорта....

Разгледай внимателно и колко от тея рекорди са много стари и сметни сам дали без допинг са постижими ;)

Мордехай написа:Знаеме и се гордееме с това, което е било! А срамувате ли се от това, което е сега България? ....

Гордея се с това което е БИЛО, но идея си нямаш колко ме е срам докъде е стигнала тая държава... Ако хората споменати в клипчето знаеха к'во ще стане от тая държава имам съмненя, че хич нямаше да се мъчат да я създават и укрепват и още Аспарух щеше да отиде другаде да се установява ;) А Ботев, Левски и другите борили се за освобождението от турците сигурно щяха да се самоубият ако видят резултата от техните борби...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Мар 2011, 15:09

Невероятен клип, настръхнах! :bowdown:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 03 Мар 2011, 17:31

Евала за клипа! :yes:

П.П Иначе "критиците" не може да се насерат темата.. :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 03 Мар 2011, 18:34

...."чувствам се силен, защото съм Българин" :bowdown: :bowdown: :bowdown:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 03 Мар 2011, 18:50

boksioraE39 написа:Евала за клипа! :yes:

П.П Иначе "критиците" не може да се насерат темата.. :kuku:

не става дума за "критици"
неоспорим факт е, че имаме невероятни личности и постижения...също така е неоспорим факт, че почти всички те са далеч назад в миналото :winky:

медала винаги има две страни...защото се гордеем с В.Левски, ама забравяме за поп Кръстьо...
споменаваме с гордост и Дж. Атанасов и някак пропускаме да отбележим, че същия е американец...
спасяваме българските евреи, но имаме и лагерите в Белене и Скравена....народния съд, при който загиват хиляди невинни....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 03 Мар 2011, 18:53

Все ми е тая какъв съм . Гордея се само със собствените си дела.Кой кого убил и какво направил - хубаво .Признателен съм за делата на миналите поколения , но не виждам с какво трябва да се гордея.Изобщо не се чувствам съпричастен към нация, народ и държава.
Мисля, че трябва да сме по -широко скроени и да живеем така, че да се горддеем не , но да изпитваме удовлетворение от живота си.
Конфуции навремето е учил, че императора е да управлява, а всички останали да служат.
Аз не искам да служа на никого и на нищо, особенно на някакви национални идеи и да бъда съпричастен към подобни каузи.
Всички войни са безмислени и нищо не оправдава жертвите, независимо кой е победител и за обикновенните хора рядко нещо се променя, освен това че губят близлите си .

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 03 Мар 2011, 19:35

Да,но това ти го казваш... ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 03 Мар 2011, 19:59

Докато живеем само с внушената и фалшива гордост от миналото си и то за толкова векове назад,никога няма да се поправим като манталитет и национално поведение.Плюс това между гордост и горделивост много хора май не правят разлика.
Спомените топлят,но не греят,затова че е излишно да залитаме толкова много и да се превъзнасяме.
Освен това в съвремената ни история се оказва,че винаги и само външна намеса ни оправя от батака или съвсем ни вкарва в него.Та,какви заслуги имаме ние за собствената си история последните 150 години?????????
Истината е че след 3-и март ще дойде 4-и ,и националната гордост се изпарява с мисълта за неплатени сметки,текущи задължения,увеличаващи се разходи и какво ли още не.

Следваща

Назад към Извън Темата