Жените, мъжете, жените...
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Жените, мъжете, жените...
Днес с мойта компания се замислихме над един въпрос:" Защо жените, които спят с много мъже са наричани к..ви, а мъжете, които правят същото НЕ???"Вие как мислите?Нима един мъж, който е спал с адски много жени не е к..ва???Даже напротив- по принцип мъжа с удоволствие казва колко бройки е имал, а когато това го каже жена- тя непременно бива оплювана като к..ва!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Еми в БГ света е мъжки!
П.С. Все пак жените не гледат с добро око на гореспоментите такива мъже
))))))))
П.С. Все пак жените не гледат с добро око на гореспоментите такива мъже

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
въпрос, обсъждан с векове, и все пак едва ли някога ще бъде даден конкретен отговор. нека не забравяме, че каквито и феминистки движения да има, половата дискриминация НИКОГА няма да изчезне на 100%. И, съответно, както е заложено още от праисторията на сам, мъжкото животно взима това, което иска, включително и жените си. Колкото и глупаво да звучи в сегашния, на пръв поглед разумен, свят, мъжа се толерира в това отношение, докато избора на жената се свежда до минимум. не казвам, че е нормално, но със сигурност е наложено за нормално, което вероятно е неправилен приоритет на обществото, знам ли...

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
това..... не е съвсем вярно....
доколкото знам историческия корен на думата "к**ва" произлиза от професия подобна на проституцията.. ма не баш - щото още от времето на Клеопатра досега винаги е имало жени който са си служили с "омайване" на мъжете за да постигат целите си - по този начин са били решавани съдбините на цели държави и народи...
в онези времена светът е бил изцяло мъжки - ролята на жената се е свеждала горе - долу до това да е домакиня и майка
а мъжете от своя страна са били господари на света около тях (образно казано) сключвали са множество бракове - в някой държави богатите мъже са си правели хареми... други са си сменяли жените като носни кърпички докато се "уредят" с наследник... а известно време след това са измислили любовчиите като Казанова....
също така в мъжката природа е заложен стремежа да си "разпръскват семето" навсякъде и да заплождат максимален брой женски... както и да се борят помежду си за да докажат кой е по-мъжествен и кой ще заслужи "женската"... тва си е от типично животинския свят де... ама инстинктите са си инстинкти колкото и да ги подтискаме...
не знам колко съм прав ама по принцип к**ва би трябвало да се нарече жена която "омайва" мъж с положение с цел да постигне личните си цели - типичен пример в България е явлението млади момичета тип "манекенка" да ходят със застарели надебеляли мъже тип "мутра" главно заради парите, колите, властта (макар и доста минимлна) и прочие... а най-новата практика, която забелязвам е да си намират наистина стабилни мъже и директно да се женят за тях - целта е подсигуряване за цял живот
та... тия жени би трябвало да носят етикета "к**ва" а не такива дето са на 25 и са имали 10 гаджета с който са спали до момента...
доколкото знам историческия корен на думата "к**ва" произлиза от професия подобна на проституцията.. ма не баш - щото още от времето на Клеопатра досега винаги е имало жени който са си служили с "омайване" на мъжете за да постигат целите си - по този начин са били решавани съдбините на цели държави и народи...
в онези времена светът е бил изцяло мъжки - ролята на жената се е свеждала горе - долу до това да е домакиня и майка
а мъжете от своя страна са били господари на света около тях (образно казано) сключвали са множество бракове - в някой държави богатите мъже са си правели хареми... други са си сменяли жените като носни кърпички докато се "уредят" с наследник... а известно време след това са измислили любовчиите като Казанова....
също така в мъжката природа е заложен стремежа да си "разпръскват семето" навсякъде и да заплождат максимален брой женски... както и да се борят помежду си за да докажат кой е по-мъжествен и кой ще заслужи "женската"... тва си е от типично животинския свят де... ама инстинктите са си инстинкти колкото и да ги подтискаме...

не знам колко съм прав ама по принцип к**ва би трябвало да се нарече жена която "омайва" мъж с положение с цел да постигне личните си цели - типичен пример в България е явлението млади момичета тип "манекенка" да ходят със застарели надебеляли мъже тип "мутра" главно заради парите, колите, властта (макар и доста минимлна) и прочие... а най-новата практика, която забелязвам е да си намират наистина стабилни мъже и директно да се женят за тях - целта е подсигуряване за цял живот

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми по принцип ако е така мъжете не трябва да се наричат к*рви, а п*ткари или нещо такова.
Само дето един мъж би се гордял с това, а и аз не съм чувал жена да има харем от мъже, докато обратното го има.
Е все пак да бъдем реалисти, в света жените все още са дискриминирани в доста страни, а в някои не се считат и за човешки същества и може би именно заради това се счита, че за един мъж е допустимо и дори би било гордост да е бил с много жени, докато за една жена...
май тва е 

Само дето един мъж би се гордял с това, а и аз не съм чувал жена да има харем от мъже, докато обратното го има.
Е все пак да бъдем реалисти, в света жените все още са дискриминирани в доста страни, а в някои не се считат и за човешки същества и може би именно заради това се счита, че за един мъж е допустимо и дори би било гордост да е бил с много жени, докато за една жена...

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
evans написа:Жените се ебат само заради някаква изгода,дали пари,коли и т.н.А мъжете чукат путките заради кефа,такива са мойте наблюдения
Имаш до известна степен правилни наблюдения...
Мойто мнение:
Доста жени правят секс-а не защото им харесва,а просто като ЗАДЪЛЖЕНИЕ! И пак стигаме до изгодата...
А мъжете, не можем да ги наречем така...просто хората си правят кефа...
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
evans написа:Жените се ебат само заради някаква изгода,дали пари,коли и т.н.А мъжете чукат путките заради кефа,такива са мойте наблюдения
E как те не беше срам да го кажеш!

Целия се изчервих

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Геле,а сега пийни (полека,че пари)една "Лайка" ,подарък от Асенчо
Лелеее няма такава подигравка
Георги Пенчев

Лелеее няма такава подигравка

Георги Пенчев
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Онанисти! Млъкнете малко!
Утре ще ви обясня как всеки път бивате употребени! (само да поизтрезнея малко!)
А и ме интересува колко от изказалите се в тази тема са спали с жена(реална - не надуваема или виртуална)

Утре ще ви обясня как всеки път бивате употребени! (само да поизтрезнея малко!)

А и ме интересува колко от изказалите се в тази тема са спали с жена(реална - не надуваема или виртуална)

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Уртре ще си кажа мнението..сега ми е зле
....имам мнение по въпроса................ Вравариииииииииииииии, свиркииииииии

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3