Жените, мъжете, жените...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Жените, мъжете, жените...

Мнение от BMWgirl_Z8 » 13 Окт 2005, 18:25

Днес с мойта компания се замислихме над един въпрос:" Защо жените, които спят с много мъже са наричани к..ви, а мъжете, които правят същото НЕ???"Вие как мислите?Нима един мъж, който е спал с адски много жени не е к..ва???Даже напротив- по принцип мъжа с удоволствие казва колко бройки е имал, а когато това го каже жена- тя непременно бива оплювана като к..ва!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 13 Окт 2005, 18:42

Еми в БГ света е мъжки!

П.С. Все пак жените не гледат с добро око на гореспоментите такива мъже :)))))))))

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 13 Окт 2005, 18:46

въпрос, обсъждан с векове, и все пак едва ли някога ще бъде даден конкретен отговор. нека не забравяме, че каквито и феминистки движения да има, половата дискриминация НИКОГА няма да изчезне на 100%. И, съответно, както е заложено още от праисторията на сам, мъжкото животно взима това, което иска, включително и жените си. Колкото и глупаво да звучи в сегашния, на пръв поглед разумен, свят, мъжа се толерира в това отношение, докато избора на жената се свежда до минимум. не казвам, че е нормално, но със сигурност е наложено за нормално, което вероятно е неправилен приоритет на обществото, знам ли...;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 13 Окт 2005, 19:37

Според мене е различно защото к**ва е само в женски род и не може да се каже на мъжете к**ва. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 13 Окт 2005, 20:07

това..... не е съвсем вярно....
доколкото знам историческия корен на думата "к**ва" произлиза от професия подобна на проституцията.. ма не баш - щото още от времето на Клеопатра досега винаги е имало жени който са си служили с "омайване" на мъжете за да постигат целите си - по този начин са били решавани съдбините на цели държави и народи...
в онези времена светът е бил изцяло мъжки - ролята на жената се е свеждала горе - долу до това да е домакиня и майка
а мъжете от своя страна са били господари на света около тях (образно казано) сключвали са множество бракове - в някой държави богатите мъже са си правели хареми... други са си сменяли жените като носни кърпички докато се "уредят" с наследник... а известно време след това са измислили любовчиите като Казанова....
също така в мъжката природа е заложен стремежа да си "разпръскват семето" навсякъде и да заплождат максимален брой женски... както и да се борят помежду си за да докажат кой е по-мъжествен и кой ще заслужи "женската"... тва си е от типично животинския свят де... ама инстинктите са си инстинкти колкото и да ги подтискаме... :P

не знам колко съм прав ама по принцип к**ва би трябвало да се нарече жена която "омайва" мъж с положение с цел да постигне личните си цели - типичен пример в България е явлението млади момичета тип "манекенка" да ходят със застарели надебеляли мъже тип "мутра" главно заради парите, колите, властта (макар и доста минимлна) и прочие... а най-новата практика, която забелязвам е да си намират наистина стабилни мъже и директно да се женят за тях - целта е подсигуряване за цял живот ;) та... тия жени би трябвало да носят етикета "к**ва" а не такива дето са на 25 и са имали 10 гаджета с който са спали до момента...

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 13 Окт 2005, 20:19

Ми по принцип ако е така мъжете не трябва да се наричат к*рви, а п*ткари или нещо такова. :mhihi:
Само дето един мъж би се гордял с това, а и аз не съм чувал жена да има харем от мъже, докато обратното го има.
Е все пак да бъдем реалисти, в света жените все още са дискриминирани в доста страни, а в някои не се считат и за човешки същества и може би именно заради това се счита, че за един мъж е допустимо и дори би било гордост да е бил с много жени, докато за една жена... :roll: май тва е ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 13 Окт 2005, 20:38

Жените се ебат само заради някаква изгода,дали пари,коли и т.н.А мъжете чукат путките заради кефа,такива са мойте наблюдения

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 13 Окт 2005, 21:36

evans написа:Жените се ебат само заради някаква изгода,дали пари,коли и т.н.А мъжете чукат путките заради кефа,такива са мойте наблюдения

Имаш до известна степен правилни наблюдения...
Мойто мнение:
Доста жени правят секс-а не защото им харесва,а просто като ЗАДЪЛЖЕНИЕ! И пак стигаме до изгодата...
А мъжете, не можем да ги наречем така...просто хората си правят кефа...

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 13 Окт 2005, 21:38

evans написа:Жените се ебат само заради някаква изгода,дали пари,коли и т.н.А мъжете чукат путките заради кефа,такива са мойте наблюдения

E как те не беше срам да го кажеш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Целия се изчервих :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 13 Окт 2005, 21:51

Просто е :arrow: биологично погледнато,женския индивид трябва да избере един партнъор за бъдещото си потомство,а докато мъжкият такъв му е приоритет да оплоди възможно най-голям брой женски :idea:
One passion,one car,one life...

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Окт 2005, 23:44

DEFLEPPARD написа:в мъжката природа е заложен стремежа да си "разпръскват семето" навсякъде

Я някой да накара Енджи да си снима клавиатурата :mhihi: :twisted: :winky: :lol:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Окт 2005, 0:42

Геле,а сега пийни (полека,че пари)една "Лайка" ,подарък от Асенчо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Лелеее няма такава подигравка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 14 Окт 2005, 2:43

Онанисти! Млъкнете малко! :!:

Утре ще ви обясня как всеки път бивате употребени! (само да поизтрезнея малко!) :!:

А и ме интересува колко от изказалите се в тази тема са спали с жена(реална - не надуваема или виртуална) :mhihi:
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 14 Окт 2005, 2:46

Уртре ще си кажа мнението..сега ми е зле :puke: ....имам мнение по въпроса................ Вравариииииииииииииии, свиркииииииии :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 14 Окт 2005, 3:03

gazzzar написа:...
Хас ми бул андерманде!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата