Поредната измама! Пазете се!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Поредната измама! Пазете се!
Колеги, спечелих зелена карта за Щатите без дори да съм кандидаствал още.
Отварям си пощата сутринта и:
..............
Is the Diversity Visa FREE ?
No. There is a big confusion. Only the participation in the Diversity Visa Lottery was free but the winners must pay the visa processing fees.
The fee is used to process your visa related documents and verify your identity.
Fees:
Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $880
Processing fees Included
Total $880
Visa Payment processing instructions
The fees must be paid using Western Union money transfer and will be processed by the U.S. embassy in the United Kingdom.
Western Union is a leading provider of International person-to-person money transfer. With more than 150 years experience and 245,000 Agent locations in over 200 countries and territories, Western Union is recognized for sending money quickly, reliably, and safety.
You can send the payment in U.S. dollars or equivalent of your local currency.
Click on the following link to find the nearest Western Union agency and send the fees payment :
Find Western Union Agency
If you are unable to find a Western Union agency near your location, you may ask a relative or friend to pay the fee on your behalf.
After you find a Western Union agency you need to go with cash money, an identity card(e.g passport or national identity card) and send the payment to the U.S. embassy agent address in United Kingdom:
Name : Dane Buchardt
Address: 24 Grosvenor Square
London, W1A 2LQ
United Kingdom
The payment must be sent to the above U.S. embassy agent address in United Kingdom because the U.S. Government decided this based on the diplomatic relations with your country.
After you send the payment follow the next steps :
a) Email copy/scan of the Western Union receipt at visa.state.gov@usa.com
b) Email at visa.state.gov@usa.com with the following details (you can find them on the money transfer receipt):
1) Money Transfer Control Number (MTCN):
2) Exact sender's name on file with Western Union:
3) Exact sender's address on file with Western Union:
4) Exact receiver's name on file with Western Union:
5) Amount sent:
Then wait for the confirmation that the payment was received.
Within 72 hours, you will receive a confirmation via email with your Case Number/Confirmation Number and exact date and time(approx. 2 days) of the final interview. Upon successful interview you will receive your documents and travel information to move in the United States. Under no circumstances your visa status won't be affected by the interview.
........................
Най-тъжното, че все ще се намери някой наивник да му прати на тоя човек едни 880 долара.

Отварям си пощата сутринта и:
..............
Is the Diversity Visa FREE ?
No. There is a big confusion. Only the participation in the Diversity Visa Lottery was free but the winners must pay the visa processing fees.
The fee is used to process your visa related documents and verify your identity.
Fees:
Type of Residence Card Status Amount (per person)
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee $880
Processing fees Included
Total $880
Visa Payment processing instructions
The fees must be paid using Western Union money transfer and will be processed by the U.S. embassy in the United Kingdom.
Western Union is a leading provider of International person-to-person money transfer. With more than 150 years experience and 245,000 Agent locations in over 200 countries and territories, Western Union is recognized for sending money quickly, reliably, and safety.
You can send the payment in U.S. dollars or equivalent of your local currency.
Click on the following link to find the nearest Western Union agency and send the fees payment :
Find Western Union Agency
If you are unable to find a Western Union agency near your location, you may ask a relative or friend to pay the fee on your behalf.
After you find a Western Union agency you need to go with cash money, an identity card(e.g passport or national identity card) and send the payment to the U.S. embassy agent address in United Kingdom:
Name : Dane Buchardt
Address: 24 Grosvenor Square
London, W1A 2LQ
United Kingdom
The payment must be sent to the above U.S. embassy agent address in United Kingdom because the U.S. Government decided this based on the diplomatic relations with your country.
After you send the payment follow the next steps :
a) Email copy/scan of the Western Union receipt at visa.state.gov@usa.com
b) Email at visa.state.gov@usa.com with the following details (you can find them on the money transfer receipt):
1) Money Transfer Control Number (MTCN):
2) Exact sender's name on file with Western Union:
3) Exact sender's address on file with Western Union:
4) Exact receiver's name on file with Western Union:
5) Amount sent:
Then wait for the confirmation that the payment was received.
Within 72 hours, you will receive a confirmation via email with your Case Number/Confirmation Number and exact date and time(approx. 2 days) of the final interview. Upon successful interview you will receive your documents and travel information to move in the United States. Under no circumstances your visa status won't be affected by the interview.
........................
Най-тъжното, че все ще се намери някой наивник да му прати на тоя човек едни 880 долара.

Последна промяна Avramov на 10 Мар 2011, 16:10, променена общо 1 път
Aim to be the best, live with the rest!

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Поредната измама! Пазете се!
Да не казвам, че на другия мейл за 7 дни печеля цели два пъти от няква MS-Lottery. Трябва да съм голям късметлия

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Можете само да ми дишате прахта
*********** We are happy to announce that you are one of our Lucky Star Prize Winner in this months edition of the BMW International Online Promotion held on
27th January 2011 in England.This makes you a proud owner of a Brand New BMW 5 series Car and a cash amount of Nine Hundred And Fifty thousand Great British
Pounds.To claim your prize Contact the claim office on the email below ***********
(Email: bmwclaimsenquiry@hotmail.co.uk)
Best Regards,
Mrs Chrisdy McLain

*********** We are happy to announce that you are one of our Lucky Star Prize Winner in this months edition of the BMW International Online Promotion held on
27th January 2011 in England.This makes you a proud owner of a Brand New BMW 5 series Car and a cash amount of Nine Hundred And Fifty thousand Great British
Pounds.To claim your prize Contact the claim office on the email below ***********
(Email: bmwclaimsenquiry@hotmail.co.uk)
Best Regards,
Mrs Chrisdy McLain
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
е то постоянно се получават такива мейли доста наивен трябва да си за да им вярваш
- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
А за "enlarge your babymaker" нямате ли писма?
Спам, колега, просто спам

Спам, колега, просто спам

спама напоследък се увеличи страшно много. руснаците спретнаха стари и нови бот-нетове и ги обединиха... и резултата е много "добър".
внимавайте. няма "безплатни" пари. особено на нета.
внимавайте. няма "безплатни" пари. особено на нета.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е блазе ви на мен все ми пробутват виагра и искат да ми увеличават оная работа 

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък не получавам спам
чак се чудя защо не ми пращат и на мен.

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Това с babymaker-а си е попадение и ще го запомня.
Аз страшно се дразня на едни нашенци дето са решили, че трябва непременно да отида на курс за мениджъри.Пет пъти си трия mail-а и пак спам. вънях по телефона и врещях, че съм от Долно-нанагорнище и нямам нужда от курс, но една девойка(поне така звучеше) нежно ми обясни, че не съм прав...
За малко да повярвам...
И пак пращат...
Ужас!
Мене на курс ме пращат, а вие се оплаквате-с печалби...
Кви хора сте?!
Аз страшно се дразня на едни нашенци дето са решили, че трябва непременно да отида на курс за мениджъри.Пет пъти си трия mail-а и пак спам. вънях по телефона и врещях, че съм от Долно-нанагорнище и нямам нужда от курс, но една девойка(поне така звучеше) нежно ми обясни, че не съм прав...
За малко да повярвам...
И пак пращат...
Ужас!
Мене на курс ме пращат, а вие се оплаквате-с печалби...
Кви хора сте?!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Преди седмица на акаунта на майка ми във фейсбук се получи щастливото съобщение, че е спечелила 300 000 паунда
Трябваше само да копирам едни кодове и чудесии и да ги пратя на мейл си предтавете
Аз им ги написах като отговор на съобщението и те ми пишат пак после "Нее трябва на мейла" 

Трябваше само да копирам едни кодове и чудесии и да ги пратя на мейл си предтавете

- trance4life
- Потребител
-
Такива мейли даже не ги чета
незнам от къде ми имат пощата преди ги псувах но те пак пращата мейли сега съм ги маркирал като спам и не ги чета изобщо 
Веднъж получих мел,че някаква спечелила милиони от завещание искала да ми ги прати защото имало други наследници но за да е сигурна,че няма да я излъжа трябвало да съм и пратил незнам колко хиляди
Чудно ми е дали има глупаци дето им се връзват 

Веднъж получих мел,че някаква спечелила милиони от завещание искала да ми ги прати защото имало други наследници но за да е сигурна,че няма да я излъжа трябвало да съм и пратил незнам колко хиляди

:)
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
ооо, вярвай ми- ИМА... Лично познавам една УФСЪ дето прати 700Евро на няк'ви такива 

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
trance4life написа:Такива мейли даже не ги четанезнам от къде ми имат пощата преди ги псувах но те пак пращата мейли сега съм ги маркирал като спам и не ги чета изобщо
Веднъж получих мел,че някаква спечелила милиони от завещание искала да ми ги прати защото имало други наследници но за да е сигурна,че няма да я излъжа трябвало да съм и пратил незнам колко хилядиЧудно ми е дали има глупаци дето им се връзват
От 7 милиарда население дали има според теб

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
King Nothing написа:А за "enlarge your babymaker" нямате ли писма?![]()
Такива постоянно ама на къде повече вече

на мен пък ми се обадиха по гсм-ма!!! от "New york", че
съм бил много близко да спечеля зелена карта
само трябва да платя 600 усд,
на госпожицата по телефона и пожелах, никога пишка да не види и й затворих
съм бил много близко да спечеля зелена карта
само трябва да платя 600 усд,
на госпожицата по телефона и пожелах, никога пишка да не види и й затворих

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2