Устройство за преписване на изпити
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BYRZIQ69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 м43
- Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
- Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор
Устройство за преписване на изпити
Колеги някой ползвал лие устройство за преписване на изпити?
Много се колебая дали да не пробвам защото ми предстои сега сериозен изпит?
Ето това имам в предвид: http://microslushalka.eu/index.php?opti ... i&Itemid=1
Моля ако някой е запознат да сподели дали си заслужава
Много се колебая дали да не пробвам защото ми предстои сега сериозен изпит?
Ето това имам в предвид: http://microslushalka.eu/index.php?opti ... i&Itemid=1
Моля ако някой е запознат да сподели дали си заслужава
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Устройство за преписване на изпити
Айде още един колега от форума намери своя брат близнак според аватара!
По темата: Научете се да учите а не да отбивате номера! Ще имате по-голяма реализация ако сте научили поне нещичко!

По темата: Научете се да учите а не да отбивате номера! Ще имате по-голяма реализация ако сте научили поне нещичко!

Аз съм ползвал и действа перфектно , но не това от линка . Слушалката е същата , но предавателя се залепя на рамото и е много по удобно отколкото с часовник. Работят с всички от по-старите модели на Нокиа. Батерийте издържат повече от година , а ако заминат няма проблем , продават се навсякъде.
Според мен не си заслужава.
Представиси дадената ситуация - разчиташ на слушалката и в последния момент разбираш, че има заглушител. Или техническа грешка не ти позволява да я използваш. Просто след това ще забравиш дори и това, което си знаел, поне според мен.
Представиси дадената ситуация - разчиташ на слушалката и в последния момент разбираш, че има заглушител. Или техническа грешка не ти позволява да я използваш. Просто след това ще забравиш дори и това, което си знаел, поне според мен.
Аз принципно не си падам по ползването на тея шукарии,щот все пак си плащаш да учиш,а не за да си плащаш още и да минаваш е така,о колегите из ТУ масово ги ползват.Точно тази слушалка дето си посочил е малко големшка,в предишната тема бях пуснал линк към слушалка,която представлява магнитче,което стига до тъпанчето и няма начин да се види.Един познат си взе вс. изпити с нея и ни се вижда ни се чува като другите.

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Аз навремето си диктувах на телефона и си прекарвах едни инсталации през ръкавите и се подпирам и слушалката в ухото, вършеше ми страшна работа, но трябваше да се използва майсторски.Ма толкова ми беше и акъла тогава, после започнах да си уча и ми беше по-спокойно, че няма да ме хванат и че съм научил най-важните и основни неща необходими за взимането на дадения изпит 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а според мен... все едно да вземеш фалшива диплома за ортопед
...дет се вика:аман от Българщина 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
7 мнения
• Страница 1 от 1