Питане относно Bluetooth за подарък (СПЕШНО)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Питане относно Bluetooth за подарък (СПЕШНО)

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Мар 2011, 20:57

Дайте акъл какъв блутут да взема до 100 лева (+-10),ще бъде за подарък и телефона с който ще работи е нокия ц5.Гледам тука един модел на Плантроникс (Експлорер 390),какво ще кажете за него?Ако имате и други на ум казвайте че е спешно :wave: :D
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Re: Питане относно Bluetooth за подарък (СПЕШНО)

Мнение от speeder88 » 14 Мар 2011, 21:02

в петък си купих Джабра Иизигоу, за 79.90 от Хенди, работи с два тел-а едновременно и е общо взето готина, изчистен дизайн, черна изцяло, допълнителни пластмаски за ушите и гумени тапички, работи нормално за сега, говоря по над 2 часа дневно и никой не се оплакал че не ме чува добре или нещо от сорта.

п.с. ползвам го с Нокиа Ц7 - не се наблюдават проблеми и с Ц5-цата би трябвало да се сработят
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 14 Мар 2011, 21:36

speeder88 написа:в петък си купих Джабра Иизигоу, за 79.90 от Хенди, работи с два тел-а едновременно и е общо взето готина, изчистен дизайн, черна изцяло, допълнителни пластмаски за ушите и гумени тапички, работи нормално за сега, говоря по над 2 часа дневно и никой не се оплакал че не ме чува добре или нещо от сорта.

п.с. ползвам го с Нокиа Ц7 - не се наблюдават проблеми и с Ц5-цата би трябвало да се сработят

И аз имам Jabra, само че не й помня модела, много е удобна :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 15 Мар 2011, 0:49

От 3 години използвам Плантроникс без никакъв проблем и батерията държи стабилно
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 15 Мар 2011, 1:00

barty написа:От 3 години използвам Плантроникс без никакъв проблем и батерията държи стабилно

+1
И аз използвах такъв докато не го изгубих! Беше много удобен и работеше с два телефона!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 Touring

Мнение от yarov » 15 Мар 2011, 1:48

Вземи някаква добра Джабра.
Мнооого преди да почнат да произвеждат сини зъбчета Джабра са правили и правят слухови апаратчета - ергономията и напасването с ушната мида е най-добро при тях. Това е важно, ако ще го носиш дълго време - например при шофиране. Дисконфорта на неудобната слушалка е кофти работа - ушите те болят и ти се иска да я махнеш тая слушалка час по-скоро.
та,
моя съвет е - взимай Джабра

Успех
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 15 Мар 2011, 11:23

Аз ползвам моторола H300 и Plantronics Explorer 240, от втората съм по-доволен, а и е по-съвременна все пак, моторолата я имам от около 5 години, но си бачка що годе. Ако го купуваш за дама ще ти препоръчам:

plantronics discovery 925 - доста е стилно според мен

Изображение

или нещо на Jawbone - там малко надскачаме бюджета ти, но си е почти бижу, преди го подценявах като поредната модна изгъзица, докато не тествах едно такова преди няколко години.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 15 Мар 2011, 20:08

хвана ми окото и Jabra BT8040,ако има някой който го ползва да каже как е
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Назад към Извън Темата