Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?

Мнение от P1tbuL » 17 Мар 2011, 11:11

Здравейте колеги :)
Преди всичко си признавам, че съм нарушител и съм паркирал на място, където е забранено паркирането (просто от цялата какафония на Дондуков не съм забелязъл знака, мислех че е синя зона). Но как става номера да ти издерат една от джантите зверски и на всичкото отгоре да твърдят, че не е от тях? Чак и снимка ми показаха, но няма как да не е от тях. Знам си колата и деругата я нямаше когато паркирах. А кой ще успее да ме удари с кола примерно и да ми издере само вътрешната част на борда на джантата?! :mhihi: :kuku: Щото твърдяха че някой ме бил ударил. :mhihi: И к'во да ги правя сега тия... знам, че ще пия една студена вода но поне ако не знаете какви са да си имате едно на ум като паркирате...

Аватар
Кара: Кво ли не...

Re: Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?

Мнение от Nasti » 17 Мар 2011, 12:55

За да няма недоразумения, служителите снимат колите и ако имат забележки снимат и тях.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?

Мнение от P1tbuL » 17 Мар 2011, 14:46

Nasti написа:За да няма недоразумения, служителите снимат колите и ако имат забележки снимат и тях.

Колега показаха ми снимки с деругата, но аз ЗНАМ че когато паркирах колата я нямаше! Всеки ден я оглеждам така че знам!

Назад към Извън Темата