Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?
Здравейте колеги 
Преди всичко си признавам, че съм нарушител и съм паркирал на място, където е забранено паркирането (просто от цялата какафония на Дондуков не съм забелязъл знака, мислех че е синя зона). Но как става номера да ти издерат една от джантите зверски и на всичкото отгоре да твърдят, че не е от тях? Чак и снимка ми показаха, но няма как да не е от тях. Знам си колата и деругата я нямаше когато паркирах. А кой ще успее да ме удари с кола примерно и да ми издере само вътрешната част на борда на джантата?!
Щото твърдяха че някой ме бил ударил.
И к'во да ги правя сега тия... знам, че ще пия една студена вода но поне ако не знаете какви са да си имате едно на ум като паркирате...

Преди всичко си признавам, че съм нарушител и съм паркирал на място, където е забранено паркирането (просто от цялата какафония на Дондуков не съм забелязъл знака, мислех че е синя зона). Но как става номера да ти издерат една от джантите зверски и на всичкото отгоре да твърдят, че не е от тях? Чак и снимка ми показаха, но няма как да не е от тях. Знам си колата и деругата я нямаше когато паркирах. А кой ще успее да ме удари с кола примерно и да ми издере само вътрешната част на борда на джантата?!

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Re: Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?
За да няма недоразумения, служителите снимат колите и ако имат забележки снимат и тях.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Какво да ги правя тия от паркинги и гаражи?
Nasti написа:За да няма недоразумения, служителите снимат колите и ако имат забележки снимат и тях.
Колега показаха ми снимки с деругата, но аз ЗНАМ че когато паркирах колата я нямаше! Всеки ден я оглеждам така че знам!
3 мнения
• Страница 1 от 1