Изгубен ГТП
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
Изгубен ГТП
Здравейте колеги преди около пет дни си загубих малкият талон на колата,гражданската(малкото талонче),и ГТП(малкото талонче)
и от там до кат за малкия,с големия па неможело без гражданската извадих гражданска(добликат)извадиха ми и малак талон на колата ама за ГТП неможели да ми извадат а колата е регистрирана преди три месеца трябвало пак да минавам ГТП.И кво излиза без значение колко пъти си губиш талончето всеки път цакаш по 35 ли е 40 лв. егати тъпото а лепенката си стои на джама 

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Re: Изгубен ГТП
Тъпо не тъпо колега на прегледа не се вади дубликат...Трябва да минеш отново на преглед 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
И при мен преди време време я имаше тази процедура,плащаш и това е
А до колкото си спомням и малкия талон се плаща и то комплект с големия.Но човек като не внимава си плаща,аз лично съм губил доста по скъпи неща 

- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
zzuzi написа:Tи се радвай,че на ГО вадят дубликат.Минавай си пак прегледа за 35 кинта и така.
е то требваше и ГО да кажат че немогат да вадат дубликат и

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Служебката, която карам в момента беше в друг колега. Той си изгуби всички документи, малко преди да я взема аз. Карах само на стикери. На няколко пъти са ме спирали, обяснявам им ситуацията, те гледат стикерите на прозореца и всичко беше ок. Държа да подчертая, че полицата за гражданската си беше в мен, но като питах дали я искат, те ми казваха, че не е необходимо. Стикерите на прозореца били ок.
Не казвам, че не могат да се заядат, но докато не изкарахме новата гражданска, не съм вадил дубликат. Освен това, още карам без талонче за преглед. Той скоро предстои, така че и това ще се оправи.
С две думи, смятам, че няма да имаш проблем, ако караш без картончетата за ГО и ГТП.
Виж някак да ти извадят нов талон, като им дадеш протокол от прегледа и полицата на гражданската. (Надявам се тях си ги имаш)
Не казвам, че не могат да се заядат, но докато не изкарахме новата гражданска, не съм вадил дубликат. Освен това, още карам без талонче за преглед. Той скоро предстои, така че и това ще се оправи.
С две думи, смятам, че няма да имаш проблем, ако караш без картончетата за ГО и ГТП.
Виж някак да ти извадят нов талон, като им дадеш протокол от прегледа и полицата на гражданската. (Надявам се тях си ги имаш)
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
+1.
Вчера ме спряха със служебната. Дадох си книгата и понечих да си дам и документите на колата и куката ми вика, няма нужда, аз видях, че са ти редовни ГО и ГТП, посочвайки стикерите на джама.
Така, че ако питаш мене цялата газ и това е. 
Вчера ме спряха със служебната. Дадох си книгата и понечих да си дам и документите на колата и куката ми вика, няма нужда, аз видях, че са ти редовни ГО и ГТП, посочвайки стикерите на джама.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
alpina-ma6inata написа:+1.
Вчера ме спряха със служебната. Дадох си книгата и понечих да си дам и документите на колата и куката ми вика, няма нужда, аз видях, че са ти редовни ГО и ГТП, посочвайки стикерите на джама.Така, че ако питаш мене цялата газ и това е.
не всички са така колега.. тре сичко да е ок.. и при мене минава понякога номера забравих си Контролния талон ама като ми направят справка и ми казват де съм го забравил

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
По притеснително е ако колегата има Каско и не дай Боже му се наложи да отиде на оглед за щета, без преглед каското не важи а като се завежда щета снимат талончето на ГТП, по добре колега дай 35лв. да ти е мирна главата 

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Не случайно ги дават тия талончета - попадали сте на свестни полицаи явно. По принцип ако нямаш някой от трите компонента на ГО (полица, талонче и залепен на стъклото стикер) тя се води невалидна
- тъпо е ама това е положението. Същото е и с ГТП - трябва да имаш залепен стикер и талонче
Това е по закон
Всичко друго е жест на добра воля от страна на катаджиите 

THE ONE & ONLY E30
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Моята като я купих и минах преглед без да мога да дам стария (изтекъл отдавна) талон за преглед, който предишният собственик беше загубил-та като знам какво чупене на пръсти и мрънкане беше "ама то...сега ако се окаже, че тя има преглед, ако изникне тоз талон отнякъде...", представям си каква проблемация и да си потурчиш редовно талонче...
Иначе талоните (преглед и гражданска) се изискват при проверка, защото в тях са вписани номерата на колата все пак, иначе всеки може да посети някоя морга, да разлепи стикерите от някоя тоталка и да си ги лепне на джама.
Иначе талоните (преглед и гражданска) се изискват при проверка, защото в тях са вписани номерата на колата все пак, иначе всеки може да посети някоя морга, да разлепи стикерите от някоя тоталка и да си ги лепне на джама.
Никой не мое ма връне на селу!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
При нас в Перник прегледа е 30лв. 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- achobre
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330d
колега гледай да си изкараш отново документите си да не стане някоя по голяма беля 

14 мнения
• Страница 1 от 1