Мтел или общината ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мтел или общината ?

Мнение от ogata » 22 Мар 2011, 21:15

Държа да започна с това, че не ми е заради глобата, която отнесох, а просто за това, че не е морално :!:

Казуса :

Днеска ми се налага да отида до съда в Бургас. Спирам на синята зона зад самата сграда, заключвам колата и отивам в книжарницата отсреща да снимам едни работи, излизам след 5 минути, сещам се, че не съм пуснал смс за паркинга и го правя докато поздравявам контрольора който проверява дали е платено с смс (щото се засичаме вече доста често ) - часа беше 15:15 . По принцип системата връща смс в рамките на една минута с информация кога свършва абонамента. Спокоен отивам в съда да си върша работата и изведнъж смс ( 15:23ч. ) в който имаше информация че успешно съм платил бла-бла-бла. Приключвам ,излизам и изненада - скоба (15.50) . :kuku:

Виждам същия контрольор и го питам .. така и така .. каква е тази скоба и той ..
- Амиии не знам, не съм ги викал аз ... всъщност ти не платили още като си говорихме ?
- Да...
- Е, чакай сега ще им се обадя.

И започна едно чакане ... поне 20 минути съм чакал докато дойдат, защото получих смс , че ми свършва абонамента за паркинг мястото ... Идват нашите, аз обяснявам ситуацията, показвам на моя телефон че съм пуснал смс в и 15 минути, показвам че съм получил отговор в и 23 минути.

Резултата беше твърдо не - не може да се направи нищо по въпроса. Дойде контрольора, потвърди че съм спрял и съм пуснал смс - но не . Последва малко разправия и псувни от моя страна, щото онез бяха изключително нагли типове и накрая просто се примирих и си платих н@ебан от системата.

Та залагайте вече на билетчетата на предния джам, да не попаднете в същата ситуация. :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

:mhihi: Олекна ми
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: In the 90's

Re: Мтел или общината ?

Мнение от Anfiro » 22 Мар 2011, 21:18

Странно, но днес по същото време го имаше същия проблем във Велико Търново... :roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 22 Мар 2011, 22:32

не е трябвало да плащаш, вече нищо неможе да се направи, Според мен е трябвало да си настояваш да ти махнат скобата до последно, без значение колко са нагли и т.н. Платил си това ако имат проблеми с тяхната си система не е твой проблем... Според мен са си направили врътка затворили са си очите за някой срещу 5 лева и понеже вече са го снимали него е трябвало изкупителна жертва да му плати глобата и хоп някой с СМС :) слагат скобата ти плащаш те я махат издават ти бележка и те напред и ти напред :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 22 Мар 2011, 22:38

И вчера сутринта и днес същия проблем в София !

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 22 Мар 2011, 22:44

Anfiro написа:Странно, но днес по същото време го имаше същия проблем във Велико Търново... :roll:

Изображение

ecko_becko написа:И вчера сутринта и днес същия проблем в София !

:arrow:

Изображение
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Мар 2011, 22:44

Полиция? :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 22 Мар 2011, 22:48

М-тел са пумяри, ама в случач е виновна общината или по скоро "синя зона". Тя е абсолютно нелегитимна. Има не едно спечелено дело срещу нея, а най-наглото е ,че всъщност е търговско дружество, и управителя и е със заплата 5К на месец. Но това да беше проблема, проблема е ,че ни карат незаконно да си плащаме за нещо което нито е услуга нито е данък, а това доколко парите от синя зона отиват в общината е доста съмнително.

А най-тъпото е,че си го знаят, само дето разчитат на това ,че за 10 лв никой няма да тръгне да ги съди. Междодругото колега ако се засъдиш с тях сигурно ще спечелиш.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Мар 2011, 22:50

M3 E92 написа:Полиция? :ok:

20 минутното закъснение, което бях принуден да изтърпя, просто щото имах скоба на дясната гума , не означаваше че нямам друга работа и имам време да чакам още толкова минути да довтаса полицията и то без очакван ясен резултат.

Чудя се следващият път дали да не си приготвя една по-корава отвертка и чук с който да млатя патрона на скобата, докато не освободи :weed:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Мар 2011, 22:53

ogata написа:
M3 E92 написа:Полиция? :ok:

20 минутното закъснение, което бях принуден да изтърпя, просто щото имах скоба на дясната гума , не означаваше че нямам друга работа и имам време да чакам още толкова минути да довтаса полицията и то без очакван ясен резултат.

Чудя се следващият път дали да не си приготвя една по-корава отвертка и чук с който да млатя патрона на скобата, докато не освободи :weed:

Тия само това и ще чакат, да те съдят за счупена скоба :mrgreen:
Другият вариант е да си купиш скоба и да си я поставяш сам, когато паркираш :mhihi:

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 22 Мар 2011, 22:57

Навремето вуйчо ми имаше подобен случай със твоя, обаче той не плати а отиде до тях и се върна с една камара инструменти и видя сметката на скобата. Това да си платиш, да ти сложат скоба, че и на всичкото отгоре да се държат като безсмъртни и глоба да ти хакнат освен да им разбиеш скобата друго не знам :dummy:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d '02
Мечтае да кара: подводница

Мнение от King Nothing » 23 Мар 2011, 12:50

Няма ли ъглошлайфчета, които се включват в запалката? :)

Ако си получил коректни СМСи от Мтел - пускай жалба в общината да ти върнат парите. Изгубеното време, обаче никой няма да ти плати...

Потребител
Аватар
Кара: E36 318

Мнение от procomps » 23 Мар 2011, 12:59

Мтел или общината ?

Много често в системата на Мтел има забавяния при отразяването към Паркинги и гаражи. Този проблем е от доста време, не е от вчера. Много хора са имали същия пролем като теб, но за съжаление нищо не може да се направи, а иначе Мтел са виновни за това което се е случило :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е(90)335I
Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников

Мнение от OxoBoxo » 23 Мар 2011, 13:13

Нека да бъдем коректни и да кажем, че: доставчикът на тази услуга не е Мтел, а тази фирма :http://ims.bg/bg/about/ims

Те използват мрежите на операторите, за да доставят-> Value Added Services(гласувания, и други такива дето ги рекламират нон-стоп)

Назад към Извън Темата