Въпрос за WOW
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Въпрос за WOW
Знам, че има колеги които играят играта та да попитам. Ако си купя играта първата трябва ли да си купувам всички продължение. Имам предвид Burning Crusade и т.н. Или мога да ги сваля от нета и да си цъкам в Blizzarda. Че нещо 150 лева излизат общо. 

- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Re: Въпрос за WOW
Далеч не са само 150,да не излезе че е по лесно да поддържаш колата отколкото да играеш
В сайта им има опция за триал акаунти,направи си един и поиграй (10 дни) ако си се решил,след това може да продължиш ако си купиш играта.
По въпроса-Купуваш първата игра и играеш 30 дена -това е един вид бонус(не съм сигурен обаче дали този бонус не се отключваше след като заредиш и карта за 50 лева).Стигаш 60то ниво и има 2 варианта-омръзнало ти е и спираш,или купуваш 2рата игра за да продължиш до 70то ниво,3тата за 80то и 4тата за 85то неможеш да пропускаш–до тук станаха 30+30+50+60 само за игрите,и всеки 2 месеца по 50 за да играеш.До 85то ниво ще са ти нужни около 3-4 месеца игра.След това не ти бяга поне още половин година игра...
Моята равносметка е-2 загубени години от живота, половин рафт с кутиики от карти и игрите,и около 800 лева за това време...Играта също така без приятели е невъзможно да се играе,ако си сам дори и не започвай!

В сайта им има опция за триал акаунти,направи си един и поиграй (10 дни) ако си се решил,след това може да продължиш ако си купиш играта.
По въпроса-Купуваш първата игра и играеш 30 дена -това е един вид бонус(не съм сигурен обаче дали този бонус не се отключваше след като заредиш и карта за 50 лева).Стигаш 60то ниво и има 2 варианта-омръзнало ти е и спираш,или купуваш 2рата игра за да продължиш до 70то ниво,3тата за 80то и 4тата за 85то неможеш да пропускаш–до тук станаха 30+30+50+60 само за игрите,и всеки 2 месеца по 50 за да играеш.До 85то ниво ще са ти нужни около 3-4 месеца игра.След това не ти бяга поне още половин година игра...
Моята равносметка е-2 загубени години от живота, половин рафт с кутиики от карти и игрите,и около 800 лева за това време...Играта също така без приятели е невъзможно да се играе,ако си сам дори и не започвай!
ако караш това, което пише че караш, що за въпрос???
ако наистина все пак питаш - в тая игра има само славно минало и кално бъдеще
в момента всички читави играчи са се оттеглили от сцената, навсякъде са хлапаци изпълнени с комплекси за малоценност
смисъл от почване да играеш там - НУЛА, даже само дупката от нулата
играй нещо мултиплейр с повече познати, от УоУ файда вече няма, сто процентова информация от първа ръка ти давам
не е като да не съм играл, с мейна имам 250 days /played, който е играл знае какво е това, имал съм много акаунти, продавал съм си акаунт за четирицифрена сума
УоУ е мъртъв
в момента всички читави играчи са се оттеглили от сцената, навсякъде са хлапаци изпълнени с комплекси за малоценност
играй нещо мултиплейр с повече познати, от УоУ файда вече няма, сто процентова информация от първа ръка ти давам
не е като да не съм играл, с мейна имам 250 days /played, който е играл знае какво е това, имал съм много акаунти, продавал съм си акаунт за четирицифрена сума
УоУ е мъртъв
Последна промяна Хаос на 23 Мар 2011, 21:37, променена общо 2 пъти
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Хаос написа:ако караш това, което пише че караш, що за въпрос???
не е като да не съм играл, с мейна имам 250 days /played, който е играл знае какво е това, имал съм много акаунти, продавал съм си акаунтите за трицифрени суми
УоУ е мъртъв
Виж пък драгон файър - процъфтя

Цъкайте си в прайвът Близлайк сервер и не се занимавайте с такси и игри и други ноу лайфърски истории.Играйте за кеф....

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Уоу е забавен особено там където аз имам герой - в емерис, тъй като има страшно много Българи.
А тва да играеш уоу в пиратски сървър .. е алтернатива. Убедих се сам. Първо че няма народ и си играеш до 80 левъл сам, второ е лагаво, трето че world events и някой куестове не бачкат .. и т.н. И все пак писва .. на мене ми отне една година
А тва да играеш уоу в пиратски сървър .. е алтернатива. Убедих се сам. Първо че няма народ и си играеш до 80 левъл сам, второ е лагаво, трето че world events и някой куестове не бачкат .. и т.н. И все пак писва .. на мене ми отне една година

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
ogata написа:Уоу е забавен особено там където аз имам герой - в емерис, тъй като има страшно много Българи.
За сметка на тва е безплатно,и го правиш за кеф-за каквото всъшност е създадено.
п.п.Ако има некои от дф да се обажда

- ogata
- старши ентусиаст
-
ME4KY написа:ogata написа:Уоу е забавен особено там където аз имам герой - в емерис, тъй като има страшно много Българи.
За сметка на тва е безплатно,и го правиш за кеф-за каквото всъшност е създадено.
п.п.Ако има некои от дф да се обажда![]()
![]()
E ама като сметнеш, че на месец ти ляга по 25 лева .. тва си е по-малко от левче на ден ...

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Аз играех в Нептулон известно време.
Удоволствието да играеш в Близард и в т.нар. "близ-лайк" е несравнимо. Емулаторите нямат нищо общо с реалността. Но пък 'реалността' струва 150 лева.. + 50 лева за 60 дни или там колкото беше..
Удоволствието да играеш в Близард и в т.нар. "близ-лайк" е несравнимо. Емулаторите нямат нищо общо с реалността. Но пък 'реалността' струва 150 лева.. + 50 лева за 60 дни или там колкото беше..
- Nitrowalk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 M5
Runnaway написа:Аз играех в Нептулон известно време.
Точно това имаме предвид всички ...... всеки знае разликите и всеки сам преценя за себе си

ПС Имам роуг в ДФ

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
ogata написа:
Мда ама има и първоначална вноска-висока

Чак след това почва левче на ден

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- ogata
- старши ентусиаст
-
Абе има алтернативи. Аз отскоро се зарибих и играя вечерно време за по 1-2 часа кабал .
http://www.cabalonline.com/index.asp
Може да проверите в youtube - ама е без пари, графиката е на ниво, сюжета е готин и като цяло е доста интересна.
С няколко думи - нещо като "матрицата" в средновековието

http://www.cabalonline.com/index.asp
Може да проверите в youtube - ама е без пари, графиката е на ниво, сюжета е готин и като цяло е доста интересна.
С няколко думи - нещо като "матрицата" в средновековието

загуба на време. предпочитам жените, по-трудни са 
п.с имам един познат от който ме побиват тръпки, играе 10-12 вида игри от които повечето подобни на уоу,
учи руска фиология, няма 5 лева в джоба и във времето в което не играе, щот той просто не спи, са напушва зверски или бие мангали..

п.с имам един познат от който ме побиват тръпки, играе 10-12 вида игри от които повечето подобни на уоу,
учи руска фиология, няма 5 лева в джоба и във времето в което не играе, щот той просто не спи, са напушва зверски или бие мангали..

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ogata
- старши ентусиаст
-
И аз имам такива приятели и е много жалка картината. Хора на по 20-27 години дето тва им е първата работа като се приберат. Колко голд са събрали от аукциона
Тва геймърството граничи с импотентност

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
Аз докато бях ученик плащах и си цъках а и тогава беше стигнало до TBC и ги зех с разлика от там колко години и недоиде солено... но и бях малак и имаше време да играя....сега ако си плата за месец ще поцъкам няколко часа и се 1 съм ги хвърлил на вятъра иначе си е голям наркотик.....та от време на време цъкам в някои пиратски... има ДОООСТА стполучливи почти без бъгове или то толкова малко и незначителни че не ти пречат на играта...най-голямата разлика е броя на хората онлайн 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2