Контролни точки
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Контролни точки
Колеги здравейте, има ли начин вече да се проверяват контролните точки в КАТ по интернет или трябва да се ходи на място? И трябва ли да се ходи лично или мога да отида и да проверя на друг човек? Предварително благодаря за отговорите.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Контролни точки
Мордехай написа:Колеги здравейте, има ли начин вече да се проверяват контролните точки в КАТ по интернет или трябва да се ходи на място? И трябва ли да се ходи лично или мога да отида и да проверя на друг човек? Предварително благодаря за отговорите.
Колега пишеш в Гугъл запитване "контролни точки проверка по интернет" и се появява това http://dnes.dir.bg/news/hora-patishta-6685954
" Чрез сайта www.i-kat.org софиянци ще могат да получават информация за състоянието на актовете, които са им наложени, дали имат издадено наказателно постановление, какъв е размерът на определената глоба и колко контролни точки са им отнети. "

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Нещо ни стаа кат ората. Утре па' че пробвам.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Pavel Marinov
- Потребител
-
Колега не се мъчи,
услугата е в разработка от както го има този сайт...
За другите услуги не знам,не съм ги тествал...
услугата е в разработка от както го има този сайт...
За другите услуги не знам,не съм ги тествал...
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Мордехай написа:Нещо ни стаа кат ората. Утре па' че пробвам.
дано да сработи , щото май друг сайт няма
- k_garchev
- Потребител
-
- Кара: VW
- Мечтае да кара: BMW 330XI
Аз си ги проверих по телефона!Само трябва да бъдете любезни и да хванете отсрещното лице в настроение!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
larbi написа:Мордехай написа:Нещо ни стаа кат ората. Утре па' че пробвам.
дано да сработи , щото май друг сайт няма
От както са го пуснали сайта проверката на точки не работи. Пробвал съм за актовете и става за друго незнам
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За актове-работи,тоест дава инфо поне 2 дена след запитването,аз попитах и ми споделиха че нямам,ама за точките за сега нищо не става щото за точките да питаш ти искат некакви пари,па на касата на си банк,па и там 2 лева ,бе сложно е
,а за това дали имаш актове,може да питаш на гишето и да ти кажат веднага,пара не се иска 

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Е.Димитров написа:За актове-работи,тоест дава инфо поне 2 дена след запитването,аз попитах и ми споделиха че нямам,ама за точките за сега нищо не става щото за точките да питаш ти искат некакви пари,па на касата на си банк,па и там 2 лева ,бе сложно е,а за това дали имаш актове,може да питаш на гишето и да ти кажат веднага,пара не се иска
Ааааа ето го ключа........всичко било за пари. Еми да не чакаме скоро да пусант тази опция

9 мнения
• Страница 1 от 1