Контролни точки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Контролни точки

Мнение от Мордехай » 23 Мар 2011, 21:16

Колеги здравейте, има ли начин вече да се проверяват контролните точки в КАТ по интернет или трябва да се ходи на място? И трябва ли да се ходи лично или мога да отида и да проверя на друг човек? Предварително благодаря за отговорите.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Контролни точки

Мнение от Larbi » 23 Мар 2011, 21:58

Мордехай написа:Колеги здравейте, има ли начин вече да се проверяват контролните точки в КАТ по интернет или трябва да се ходи на място? И трябва ли да се ходи лично или мога да отида и да проверя на друг човек? Предварително благодаря за отговорите.

Колега пишеш в Гугъл запитване "контролни точки проверка по интернет" и се появява това http://dnes.dir.bg/news/hora-patishta-6685954

" Чрез сайта www.i-kat.org софиянци ще могат да получават информация за състоянието на актовете, които са им наложени, дали имат издадено наказателно постановление, какъв е размерът на определената глоба и колко контролни точки са им отнети. " :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 24 Мар 2011, 0:08

Нещо ни стаа кат ората. Утре па' че пробвам.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Потребител
Аватар

Мнение от Pavel Marinov » 24 Мар 2011, 0:15

Колега не се мъчи,
услугата е в разработка от както го има този сайт...
За другите услуги не знам,не съм ги тествал...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 0:17

Мордехай написа:Нещо ни стаа кат ората. Утре па' че пробвам.

дано да сработи , щото май друг сайт няма
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: VW
Мечтае да кара: BMW 330XI

Мнение от k_garchev » 25 Мар 2011, 1:18

Аз си ги проверих по телефона!Само трябва да бъдете любезни и да хванете отсрещното лице в настроение!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 25 Мар 2011, 11:30

larbi написа:
Мордехай написа:Нещо ни стаа кат ората. Утре па' че пробвам.

дано да сработи , щото май друг сайт няма

От както са го пуснали сайта проверката на точки не работи. Пробвал съм за актовете и става за друго незнам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Мар 2011, 12:30

За актове-работи,тоест дава инфо поне 2 дена след запитването,аз попитах и ми споделиха че нямам,ама за точките за сега нищо не става щото за точките да питаш ти искат некакви пари,па на касата на си банк,па и там 2 лева ,бе сложно е :mhihi: ,а за това дали имаш актове,може да питаш на гишето и да ти кажат веднага,пара не се иска :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 25 Мар 2011, 15:10

Е.Димитров написа:За актове-работи,тоест дава инфо поне 2 дена след запитването,аз попитах и ми споделиха че нямам,ама за точките за сега нищо не става щото за точките да питаш ти искат некакви пари,па на касата на си банк,па и там 2 лева ,бе сложно е :mhihi: ,а за това дали имаш актове,може да питаш на гишето и да ти кажат веднага,пара не се иска :mhihi:

Ааааа ето го ключа........всичко било за пари. Еми да не чакаме скоро да пусант тази опция :bang:

Назад към Извън Темата