Да видите какво има в нашия

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Да видите какво има в нашия

Мнение от [FF]GODFLESH » 12 Апр 2003, 17:00

Оня ден като отивах сутринта на даскало и минавам през Полиция-та и кво да гледам на паркинга едно тъмно синио БМВ 8-ма серия.Срещам пред полицията един сасед полицаи,и го питам кво стаа тука ве данби тва БМВ да ви е новата патрулка след което следва бурен смях.Вика ми че била крадена и я конфискували даже ме заведе да я разгледам е разбирасе само от вън щото беше запечатана.Чесно ви казвам искаше ми се да я открадна,много е зверска.Най интересното беше че е със Велико Търновска регистрация ВТ2287АТ.Като се прибирах на обед гледам пред полицията едно Ауди S8 пак запечатано :roll: :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 12 Апр 2003, 18:09

Сметай ,че когато тези коли бъдат върнати на собствениците им, и у пункта за цветните метали нема да ги искат даже...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 12 Апр 2003, 23:01

Сигурно са се блъснали в една от двете свищовски патрулки .. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

във варна също има

Мнение от Castor » 13 Апр 2003, 12:18

във Варна също има един паркинг на КАТ където държат конфискуваните коли... има най-различни и все хубави лимузини. Аз обаче съм чувал, че като ги задържат ги проверяват дали някой си ги търси и ако не след 6 месецаа ги връщат обратно на собствениците въпреки, че са крадени... Също има един паркинг на Агенцията за държавни вземания и там до преди няколко месеца стоеше едно БМВ 5та серия, Мазда 626 и едно VW Corado G60 за което се поинтересувах и казаха, че се продава за 4 400лв :D
STREETRACERS.HIT.BG

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 13 Апр 2003, 18:09

Viktor написа:Сметай ,че когато тези коли бъдат върнати на собствениците им, и у пункта за цветните метали нема да ги искат даже...

В Капитолия мисля продаваха едно жълто М3 с доработки на ACS т.е. било е така преди да го задържат в полицията. Видях го в списанието с огледала от нормално Е36 - личеше си, че е М3, но незнайно защо беше в този вид.. Мислех си, че е заради удар .... После разбрах, че докато било в полицията е било обезкостено максимално :(

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

re

Мнение от ///Явор » 13 Апр 2003, 20:25

tva za 6 meseca vrushtane ne e istina.dokato ne prikluci deloto "na naici".v 4-to ima 7-ca do koiato ne moga da se dobera ot 2 godini,a tushtata e v sofiisko i imame vvvvruski vse pak. :D

Назад към Извън Темата