Да видите какво има в нашия
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Да видите какво има в нашия
Оня ден като отивах сутринта на даскало и минавам през Полиция-та и кво да гледам на паркинга едно тъмно синио БМВ 8-ма серия.Срещам пред полицията един сасед полицаи,и го питам кво стаа тука ве данби тва БМВ да ви е новата патрулка след което следва бурен смях.Вика ми че била крадена и я конфискували даже ме заведе да я разгледам е разбирасе само от вън щото беше запечатана.Чесно ви казвам искаше ми се да я открадна,много е зверска.Най интересното беше че е със Велико Търновска регистрация ВТ2287АТ.Като се прибирах на обед гледам пред полицията едно Ауди S8 пак запечатано

във варна също има
във Варна също има един паркинг на КАТ където държат конфискуваните коли... има най-различни и все хубави лимузини. Аз обаче съм чувал, че като ги задържат ги проверяват дали някой си ги търси и ако не след 6 месецаа ги връщат обратно на собствениците въпреки, че са крадени... Също има един паркинг на Агенцията за държавни вземания и там до преди няколко месеца стоеше едно БМВ 5та серия, Мазда 626 и едно VW Corado G60 за което се поинтересувах и казаха, че се продава за 4 400лв 

STREETRACERS.HIT.BG
Viktor написа:Сметай ,че когато тези коли бъдат върнати на собствениците им, и у пункта за цветните метали нема да ги искат даже...
В Капитолия мисля продаваха едно жълто М3 с доработки на ACS т.е. било е така преди да го задържат в полицията. Видях го в списанието с огледала от нормално Е36 - личеше си, че е М3, но незнайно защо беше в този вид.. Мислех си, че е заради удар .... После разбрах, че докато било в полицията е било обезкостено максимално

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
re
tva za 6 meseca vrushtane ne e istina.dokato ne prikluci deloto "na naici".v 4-to ima 7-ca do koiato ne moga da se dobera ot 2 godini,a tushtata e v sofiisko i imame vvvvruski vse pak. 

6 мнения
• Страница 1 от 1