Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Забелязали ли ли сте ,че има много полицаи по пътищата?
Всеки ден като излизам , виждам по няколко коли седянки на катаджии. Винаги като излизам с колата ме спират по 2-3 пъти като само за проверка ,не за причина. Нико карам бързо нито нищо и ме спират. Мойте наблюдения са в жк Дружба, Младост, Студенски Град, Дървеница , Изток.
Някой друг забелязал ли е такова нещо или си въобразявам ,просто случайност че така ми се е случвало на мен.
Някой друг забелязал ли е такова нещо или си въобразявам ,просто случайност че така ми се е случвало на мен.
Последна промяна bmwe46m3 на 28 Мар 2011, 2:23, променена общо 1 път
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- sandi_sandi
- Потребител
-
- Кара: e39
Re: Забелязали ли ли сте ,че има много полицай по пътищата?
Полиция в България,това е мираж.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Бе то хубаво, нека си ги има. Ама да си вършат работата, а не да се залагат кат мишоци и да се чудят как да измрънкат 20 лв.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Чак много не са,но поне в моя град винаги има 2 патрулки от 20:00 до към 23:00,които вардят на едно и също място и спират някой коли за проверка.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
DanielzZz написа:Чак много не са,но поне в моя град винаги има 2 патрулки от 20:00 до към 23:00,които вардят на едно и също място и спират някой коли за проверка.
Същото е и в моя (Русе). Дочух от приятел, че имали дневна норма и трябвало да я покрият, та за това така

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Dirty M5 driveR написа:DanielzZz написа:Чак много не са,но поне в моя град винаги има 2 патрулки от 20:00 до към 23:00,които вардят на едно и също място и спират някой коли за проверка.
Същото е и в моя (Русе). Дочух от приятел, че имали дневна норма и трябвало да я покрият, та за това такаКолко е вярно не зная.
Така е, имат - 100лв/ден

Иначе и тук има редовно патрули, но никога не са ме спирали, всеки път само ме гледат така, все едно съм ходеща 20-левка

С Бима си, това е причината. 
Мен, рекордът ми е 3 пъти за 1 курс работа - вкъщи (~10 км). Преди с рендето не ме спираха толкова, но последните 3 години, и 5 коли да сме, ако няма друг колега преди мен, палката е моя. Нз, може би комбинацията млад шофер + е36 автоматично ме слага в "проблемната" графа, ама явно и с е46 сте проблематични.
Иначе катаджиите в късните часове са си със засилено присъствие от доста време точно в изброените от теб квартали, ама не виждам проблем стига да не почнат да се заяждат и мотаят - дайте лични карти (ако не съм сам), покажи пожарогасител, триъгълник, отвори аптечката и т.н.

Мен, рекордът ми е 3 пъти за 1 курс работа - вкъщи (~10 км). Преди с рендето не ме спираха толкова, но последните 3 години, и 5 коли да сме, ако няма друг колега преди мен, палката е моя. Нз, може би комбинацията млад шофер + е36 автоматично ме слага в "проблемната" графа, ама явно и с е46 сте проблематични.

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Мен ме спряха 1 път към 01:00 4 пъти в рамките на 20тина км.
Иначе и на мен ми се вижда, че има повечко куки, но това е сиг защото някой им мрънка поне през 30% от времето да си вършат раотата. В студентски наистина има кукери на поне 1 до 3 места.
Иначе и на мен ми се вижда, че има повечко куки, но това е сиг защото някой им мрънка поне през 30% от времето да си вършат раотата. В студентски наистина има кукери на поне 1 до 3 места.
кой е тоя полицай, дето е много? 

virtue and tranquillity
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
vladye написа:кой е тоя полицай, дето е много?
Тъкмо си викам че само аз съм забелязал, но имало и друг!
За да не съм офф - мисля че ти се струва - даже напротив, полицията е съвсем малко според мен!
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
В град Русе почти всеки уйкенд излизам извън градъ и мога да заява че е пълно.Има участък където за 5км са 3 патрулки ама скрити чак мамата си трака.Зад табелка 1.60 висока широка 80см крият цялата патрулка под ъгъл спират някак си неможеш ги видиш
. В градъ ни от 2-3 седмици много патрулиращи.

em1l написа: В градъ ни от 2-3 седмици много патрулиращи.
Т'ва е и заради хубавото време. Като е студ - никакви ги нема, ама като се оправи и почват да си "вършат" работата.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
нека ги има, че иначе много шофери

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4