Никога повече при измисления майстор Гито Григоров ! Прочети
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Никога повече при измисления майстор Гито Григоров ! Прочети
Колеги става въпрос за човек който се занимава със слагане уж на професионално фолио!!решавам аз,че искам да си сложа фолио на задния панорамен прозорец и като най-гламавия адски много съжалих закоето видях ркламата му срещу Ботев стадиона в Пловдив на една тереса карбон,фолио за коли ала бала викам си бал съм го и във фолиото не е съпер майсторък звънкам му да колега заповядай зад стария полигон зад баумакс ще ти го сложа 70 лв работа и фолио от него някво китайско фолио което било уж по добро от американското което върви за 20 лв викам добре цената ме устройва питам колко гаранция му даваш той 10 години викам ок защото не ми се даваха 130 за 3м фолио ама той се направи на добряк и вика за 100 ще ти го сложа но нямах пари и му отказах.и така почва да го слага и отидох да си върша работите вика ела към 5 отивам аз той го гледам сложил някакво фолио нито видях от къде го в извадил нито нищо за което съжалих след всичко (може и някво фолио за 10 стотинки метъра да е сложил) гледам го мъчи се съпер много накрая знаете как на джама има покраищата черни точици той там пред мен си игра 10 мин да бута въздух ли кво ли неказа накрая каза че е влага и било мокро и от слънцето 6тяло да прилепне перфектно и щяло само да се оправи и стои много грозно цялото с въздух(яд ме е че не го снимах да ви го покажа) викам пич не ми се вярва той гарантирам викам ок 2ро фолиото сиг отдолу между него и джама незнам с кво веро ли е кво е пръскал стои бели мръсни ленти и като е залепнало за джама няма миене трябва да се сфали фолиото,и най ло6ото е 4е се появи след като си тръгнах и и може би още небе6е хубаво изсъхнало..незнам още е било мокро ли огледах аз джама г/д биваше имаше някви минимални мехурчета но все пак съм колегиален това е ръчен труд който навсякъде из чужбина се заплаща адски скъпо и реших да неправя проблеми защото знам как се вади хляба!чувството в корема ми бе6е от типа ее майка му стара,вместо ее уникално стой!както и да е идва ред да му плащам и му викам заповядай и му давам 3 банкноти по 20 и една по 10 и той през цайските си ме поглежда и вика оо аз ти сложих 3м фолио и се разбрахме за 100 лв
и аз спокойно му отговарям колега аз ти подчертах че нейскам от скъпото защото нямам толкова пари за фолио изобщо и категорично ти казах че неискам!Той такъв нещо промърмори и вика добре няма проблем а у,аз вече запалих турбото и ми дойде кръвта в глатава защото който ме познава знае много добре че не съм за 30 лв но просто да ме правят на глупак не са познали..тръгнах си супер бясен той доволен сиг че ме е прецакал с тва фолио,оставям си аз колата в гаража към 6 привечер и сега отидох да го видя защото само като се сетя за думичките "ама аз ти сложих от другото 100 лв ми дължи6" кръвта ми кипва и полудявам защото колата си я гледам сиг повече от жената и фолиото ако го видите ще кажете че някой,който за пръв път слага и се е учил на моята кола!
Моля ви колеги кажете ми какво да правя!Не съм от тия дето се карат но просто мисля че утре е неизбежно трябва ли найстина тва фолио да го чакам 10 дни както той каза да прилепнело както трябва
Утре просто ще му кажа колега или слагаш нови фолио или да си сваля фолиото и да ми върне парите!

Моля ви колеги кажете ми какво да правя!Не съм от тия дето се карат но просто мисля че утре е неизбежно трябва ли найстина тва фолио да го чакам 10 дни както той каза да прилепнело както трябва
Утре просто ще му кажа колега или слагаш нови фолио или да си сваля фолиото и да ми върне парите!
Последна промяна shalashaska на 02 Апр 2011, 20:33, променена общо 1 път

- riki_
- кандидат ентусиаст
-
Re: Никога повече при измисления майстор Гино Григоров ! Прочети
10 дни да прилепнело
абе колега утре се вьрни при тоя и вземи си парите или му с4упи главата.гледал сьм как се слага фолио няма такова не6то да прилепнело.ай 4е се ядосах 

- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Здравей колега.
Аз слагах фолио на страничните задни и на задното панорамно ,наистина ми свалиха кожата ,но такива са цените тук. 180 евро с доживотна гаранция и сертификат ,че иначе не мога да мина преглед.
Преди да изляза ми казаха ,че не трябва 5 дни да свалям задните стъкла,за да не се изкриви или подгъне фолиото (заради влагата която е между него и прозореца).Иначе климатик и реотаните на задното мога да ползвам спокойно.
Като излязох на слънце се виждаха някакви точки ,като въздух,но повече наподобяваха засъхнала вода.Със всеки изминал ден намаляваха и накрая изчезнаха.В крайна сметка не е било въздух.
Ако мислиш ,че имаш въздух -вземи една карфица и пробий едно балонче (ама да е по в края да не си личи) и виж какво ще излезе.Ако ти олигави пръста значи наистина е влага,но ако е въздух тичай при тоя да го оправя.
Преди да говориш с него му набий един шамар ,за да знае че си сериозен и да те слуша внимателно.
Аз слагах фолио на страничните задни и на задното панорамно ,наистина ми свалиха кожата ,но такива са цените тук. 180 евро с доживотна гаранция и сертификат ,че иначе не мога да мина преглед.
Преди да изляза ми казаха ,че не трябва 5 дни да свалям задните стъкла,за да не се изкриви или подгъне фолиото (заради влагата която е между него и прозореца).Иначе климатик и реотаните на задното мога да ползвам спокойно.
Като излязох на слънце се виждаха някакви точки ,като въздух,но повече наподобяваха засъхнала вода.Със всеки изминал ден намаляваха и накрая изчезнаха.В крайна сметка не е било въздух.
Ако мислиш ,че имаш въздух -вземи една карфица и пробий едно балонче (ама да е по в края да не си личи) и виж какво ще излезе.Ако ти олигави пръста значи наистина е влага,но ако е въздух тичай при тоя да го оправя.
Преди да говориш с него му набий един шамар ,за да знае че си сериозен и да те слуша внимателно.

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
ем то накрая така ще стане писна ми от изречението ще цакам другия да не съм цакан аз!!

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
За другите ефекти нз,но ако си с колата,която си написал на аватара,точките в края на прозореца са по-едри и е нормално да не прилепва идиално.Аз на мойта и слагах скоро и беше така,но след 3 дни,като изсъхна влагата ходих пак да прогонват въздуха и стана идиално.Сложи някоя снимка да видим какво е.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
утре колега ще я смимам дано и при мен така след някой друг ден да ида да я махне тая влага

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
по принцип,наистина не може на 100% да се изкара влагата отдолу след поставянето на фолиото,точно за това е хубаво няколко дена след поставянето,колата да седи максимално на слънце или с пистолет за топъл въздух да я нагряваш от време на време
но ако е въздух колкото е да нагряваш няма да изчезне,снмаи да видиме и ако наистина е некадърно,с густо ми е курдов отиваш да си искаш парите,тея маистори са им любими,нито касови блежки,фирми и тн.
отделно 70лв. само за задно стъкло с китаиско фолио ми се вижда дебело
но ако е въздух колкото е да нагряваш няма да изчезне,снмаи да видиме и ако наистина е некадърно,с густо ми е курдов отиваш да си искаш парите,тея маистори са им любими,нито касови блежки,фирми и тн.
отделно 70лв. само за задно стъкло с китаиско фолио ми се вижда дебело
- ivelintiulev
- Потребител
-
- Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
- Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
- Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
Колега зимал съм такова фолио,3,50лв.са 3 метра китаиско е както и да го правиш винаги си стои гадно.А на оня до ботев стадиона съм ходил и аз да ми слага американско метара беше от порядъка на 40 кинта ама поне знаеш че е истинско,гърчи се като пластмаса 

Колега, на кои джамци стой гадно?
Щото и аз съм слагал на 2 коли и се получи доста добре
Щото и аз съм слагал на 2 коли и се получи доста добре

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
на задния панорамен колега слага такова фолио,значи колеги и аз стигнах до извода че е някво супер кирливо тва фолио утре ще ходя сутрина при него да го видя ще го сфаля ли ще слага хубаво фолио ли ще ми връща парите ли но ще има яко наливане ако на някой му се присъства да заповяда

- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
и аз като си слагах забелязах че остават по - светли, бледи петна по/под фолиото, но не са от мръсотия проверих - слагах го 3 пъти заради съмнения
. Стои все едно има сапунена вода или нещо подобно. Но след 1, 2 дена на топло,само въздуха и боклучетата останаха, мистериозните петна се изпариха
.
Пробвай да притиснеш фолиото към точиците, ако се е изпарила водата би трябвало да позалепне, но внимавай да не го надереш.
А колкото до фолиото от 3лв, тва се драска с поглед, камо ли да тръгнеш да искарваш въздух с шпакличката. Дори и с памучен парцал върху шпаклата пак успях да го надера тоя, боклук
моят съвет е да огледаш прозореца дали стои надран и има ли въздух, ако няма изчакай още 1 - 2 дена,невярвам да те заабрави за това врем, таа че нищо не губиш

Пробвай да притиснеш фолиото към точиците, ако се е изпарила водата би трябвало да позалепне, но внимавай да не го надереш.
А колкото до фолиото от 3лв, тва се драска с поглед, камо ли да тръгнеш да искарваш въздух с шпакличката. Дори и с памучен парцал върху шпаклата пак успях да го надера тоя, боклук

моят съвет е да огледаш прозореца дали стои надран и има ли въздух, ако няма изчакай още 1 - 2 дена,невярвам да те заабрави за това врем, таа че нищо не губиш

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
днеска нарочно го оставих около 5-6 4аса наслънце следобед найстина тия петна от сапуна изчезнаха но има доста точки с въздух не само около тия точки за тях да неговорим къв ужас е отделно има супер боклучета които не ги е махнал абе грозна работа,утре ще му кажа да го сфаля и да слага пак пред мен или да ми връща парите и кой от където е абе просто някой от пловдив ако реши при тоя фишек да си слага квото и да е фолио просто да не го прави ! ПИШМАН МАЙСТОР ама ако знаете кви мазни думи вика толкова коли съм направил а у,аз още тогава го усетих че е супер мистерия ама.. викам аиде иди дойде фолио все пак неслага турбо на колата или нещо от рода,но изглежда,че за всичко си иска майсторлък 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
shalashaska написа:днеска нарочно го оставих около 5-6 4аса наслънце следобед найстина тия петна от сапуна изчезнаха но има доста точки с въздух не само около тия точки за тях да неговорим къв ужас е отделно има супер боклучета които не ги е махнал абе грозна работа,утре ще му кажа да го сфаля и да слага пак пред мен или да ми връща парите и кой от където е абе просто някой от пловдив ако реши при тоя фишек да си слага квото и да е фолио просто да не го прави ! ПИШМАН МАЙСТОР ама ако знаете кви мазни думи вика толкова коли съм направил а у,аз още тогава го усетих че е супер мистерия ама.. викам аиде иди дойде фолио все пак неслага турбо на колата или нещо от рода,но изглежда,че за всичко си иска майсторлък
Колега, следващия път да знаеш - като попаднеш на човек като този (дървен философ), независимо за каква услуга, който ти обяснява половин час колко голям професионалист е, колко коли е правил и т.н. бягай надалеч. Като ти кажат спокойно, не се притеснявай и т.н., точно тогава най-много трябва да се плашиш.

Иначе му кажи да го слага наново и да сложи хамериканско, с ув защити както си трябва. Защото после ти казвам какво ще стане. Пак ще стане зле (дано не стане де, не ти го пожелавам) и ще ти каже - е съжалявам, ти не поиска от скъпото американско фолио, то затова стана така и т.н., поне да няма с какво да се оправдава.

Успех.
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
Днеска просто за 20 мин живота ми се скъси с 5 години.разбрахме се аз в 10 4аса да ида при него отивам и той кажи сега какъв е проблема с една ехидна усмив4ица и му казвам виж какво си направил и по4вам не съм доволен изобщо ако може да го махнеш и да сложи6 хубаво и той по4ва да го оглежда пръска джама 4е беше леко прашасал..и по4ва да ми говори как съм дошъл едва ли не аз да му се карам и кво ли още не каза даже и 4е искам пари на негов гръб да правя
при което адски много се вбесих и по4нах въшкар от 70 лв ли ще забогатея просто само от тия думи си представете къв боклук е!!!(с най голямата си наглост ми каза 4е съм му дал 60 лв и съм нямал право да съм го изнудвал пове4е отидох на 1 см от лицето му и по4нах колко ти дадох и гледам да го плюя в о4илата боклука му с боклук защото лъже при което от 5-6 пъти от моя страна той тихо отговори 70)тука и 4а6а ли нз си4ко преля!!!ядосан му казвам сфаляй фолиото и ми връщай парите 4е да нестава ло6о да викам полиция и сякви тука институции да те преглеждат и той най-нагло вика викай аз при което още пове4е се ядосах и викам бая силно сиг на 10 санта от гадния му фейс..и викам я викам влизай тука в импровизирания ти гараж да не ме слушат хората и той сиг се притесни още пове4е 4е сиг ще го пребия и то не не няма да влезна.. после по4на да мрънка ела в в сряда да ти оправя джама ще сфаля фолиото и ще сложа ново викам му нищо неискам от теб не ми докосвай колата пове4е искам си парите той нямам сега пари..ела в сряда забележете сряда!!!абе викам ти на луд ли ще ме правиш боклук къв търговец си ти посмешище и му крещя отивай намирай парите и си сфаляй фолиото и да не те видя физиономиията той пак в сряда ела нямам сега пари след 6 4аса ще ти дам парите викам няма само телефони да въртя и да ме разкарваш вси4ко е пари и му казах в понеделник в 9 4аса ако не ми даде парите ще го съсипя!той видно притеснен вика добре и нещо ми промърмори от рода на но ти ще си сфали6 фолиото ли нещо такова 4е после да не съм бил кажел 4е ми е надрал прозореца,казах аз ще ти кажа в понеделник кой ще ми сфаля фолиото и кон боб яде ли.. просто хора на колкото се може пове4е хора кажете за тоя боклук да не си патите и разберете винаги евтиното излиза скъпо поциганих се за 20-30 лв и просто виждате резултата,ако имам гре6ки извинете ме но това е защото тоя малумник ме разтрепери целия,в понеделник ще го видим кво ще стане и ако пак се цигани моля ви ако имате някви координати за институций всякакви проверки да миги напи6е на ли4но.Благодаря

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Звъни в господарите
Имам чувството, че повечето институций почват да си вършат работата след техните репортажи 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2