Тютюн
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Тютюн
Здравейте колеги.Напоследък се замислям да си закупя тютюн.Последната командировка за повече от месец си бях поръчал тютюн, че не ми се носеха 2-3 стека цигари по границите и бях си поръчал.Но съм запилял някаде телефоните номера.Тютюна беше хубав и цената му беше доста добра 45лв за кг ароматизиран накълцан за пълнене с машинка.Ако не ме лъже памета беше Плевен или Свищов или нещо такова ми се върти из главата.Или предложете от каде може да се вземе качествен тютюн на добра цена и някъкво такова количество.1-2кг 

Re: Тютюн
ако мога да ти дам един съвет е - не взимай тютюн които е ароматизиран. търси естествен и гледай да няма много клечки в него и парченцата да са що-годе близки по цвят.
пиша го защото като знам какво слагат в родния тютюн и ... на човек може да му се завие свят...
пиша го защото като знам какво слагат в родния тютюн и ... на човек може да му се завие свят...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- shengi
- ентусиаст
-
Русенец съм.Ами незнам тоя въпросния тютюн който бях пушил имаше съвсем лек аромат и беше приятен за пушене.Тогава ми казаха, че тютюна е Victory и ме питаха ароматизиран или не ....
Фирмата предлагаше тютюн от 30 до незнам си колко лв на кг.

- shengi
- ентусиаст
-
Най обикновенна найлонова торбичка черна запечатана.И това в опаковката на еконтците ....
Да го задам и така ако искате: Предложете тютюн който да става за пушене и да не смърди на гадно като изсъхне или като се пуши
Да го задам и така ако искате: Предложете тютюн който да става за пушене и да не смърди на гадно като изсъхне или като се пуши

По твоите критерии - електронна цигара
Майтап, майтап, ама толкоз брутална си взех, че вече доста време не ща и да видя истинска цигара, а като запалих на скоро,(че си бях забравил електронната), ми се догади чак и я метнах...

Майтап, майтап, ама толкоз брутална си взех, че вече доста време не ща и да видя истинска цигара, а като запалих на скоро,(че си бях забравил електронната), ми се догади чак и я метнах...
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Dpy написа:По твоите критерии - електронна цигара![]()
бъзикаш се нали?

9 мнения
• Страница 1 от 1