Търпеливият и избухливият.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Търпеливият и избухливият.

Мнение от Maxmadness » 12 Апр 2011, 16:09

В тази история ще се опитам да пресъздам,как понякога дори най-спокойния човек на земята,може да вземе винкела и да стане лош,когато късметът е твърдо против него,и конската подкова е обърната наопаки.

Неделя.10:30 сутринта.Събуждам се в много добро настроение,никой не ми пречи.Ставам от леглото и решавам да се изкъпя,речено сторено.Денят като цяло обещава да бъде слънчев и доста интересен.Незнам от къде извадих този лош късмет,да ми мине през акъла да се подстрижа малко по късо,най-вероятно след като съм излезнал от банята,най-накрая ми беше омръзнало да си суша главата с кърпата по 20 минути и реших да се подстрижа по късо.Добре,идеята потвърдена от мозъчните ми клетки и,вадиме лап топа да пъхаме чипа (машинката).Слагаме приставка номер 4,желаната от мен дължина.И от този момент нататък започна моят АД.Обрах някъде около 30 % от косата си с номер 4,след което машинката просто изгасна и умря...започвам да се чудя какво се случва,батерията е заредена.Пъхам в щепсела,ъъ...нема никой,просто не работи.Вадя другата машинка която пак е на батерия,и слагам отново приставка номер 4,и продължих при което ми остана само задната част на главата...щракваме отново копчето..обаче нищо ! .. пак поглеждам щепсела включен,батерията заредена... спряха тока,а честито ! В главата приличаме на женска лъвица,няма ток,няма как да излезна така,дори и да мога,още 1 честитка която ме удря като с лопата в челото,НЕДЕЛЯ,наоколо няма отворени фризьорски салони... айде звъни на приятелката ..звъня звъня..не вдига.Започвам да грея от вътре,но се сдържам...Изведнъж гледам,че телевизора светва... :!: имаме ток ! Айде пак при машинката,нервите намаляват като,че ли се успокоявам...Е ДА АМА НЕ ! Пускам машинката и започва да ме скубе,не иска да реже..отдръпвам от косата,поглеждам...няма задръстено..пробвам пак,просто отказва да реже,само ме скубе ! И започвам да си мисля вече, "КВО СЕ СЛУЧВА ПО ДЯВОЛИТЕ" ?!
В този момент ми звъни мойта приятелка,и и казах накратко за какво иде реч,при което получавам следния отговор : " Добре,спокойно.Няма проблем,сега
ще ти донеса наща машинка и ще оправим нещата".След края на този разговор,малко се поуспокоих,ДА..но не беше за дълго.Дойде до нас,и поглеждам машинката,хубава,тежи доста за разлика от тези китайски пластмасови боклуци,вижда се,че машинката е професионална,обаче греда ! Машинката е само със щепсел,няма батерия.До вратата на тоалетната има 2 контакта,но кабела на машинката не стига до огледалото,и трябва разклонител.Отивам в мойта стая да взема разклонителя...е тука вече ПОЛУДЯХ :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:
Откачам лап топа от тройника,откачам телевизора,откачам уредбата,дотук добре.Опитвам се да откача щепсела на разклонителя..дърпам дърпам,не ще да излезе.Хващам с 2 ръце пластмасата и дърпам силно..не става.В мен вече се надига невероятен гняв,и в същото време някаква комично злобна усмивка от сорта "E ТВА НЯМА КАК ПРОСТО ДА Е РЕАЛНО".Решавам да опитам да дръпна кабела,дърпам дърпам..не ще да излезе,просто така беше захапало контакта,че нямаше вадене ! Дръпнах по силно,и ..откъснах кабела и ,главата остана в контакта..при вида на което през мене,премина една студена вълна от гняв през цялото тяло,и имах чувството,че ще убия някой с голи ръце.При което мойта приятелка ми предлага,тя да ме подстриже,в средата на тоалетната,пък до където стигнел кабела до там,после ще изметем...еми имам ли друг избор? :kuku: :kuku:
Влизаме,тя включва машинката и започва..не минаха и 10 секунди при което,НЕЗНАМ ПО КАКЪВ НАЧИН кабела отвънка от вратата който влизаше от машинката във щепсела,се беше увил около моя крак,ама ТОЛКОВА НЕРЕАЛНО,че сигурно по Cartoon Network като си правят капани Том и Джери на краката с въжета ,не го правят толкова професионално,колкото тоя кабел се беше оплел на кръгче около крака ми.При което АЗ НЕ ЗНАМ,че той се е оплел и казвам НАЙ-внимателно на мойта приятелка "чакай малко..." при което исках да се обърна към огледалото да се погледна...и само в момента в който си мръднах крака,дръпнах кабела на машинката ...и както беше в ръката на мойта приятелка се озова като цяла линия 10-15см отзад на главата ми..1-ви номер..аре честито... :ranting: :ranting: при което вече тотално се отчаях,започнах да псувам и да викам като ненормален,защото повече просто нямаше на къде да си трая и да мълча,и се обръснах гола глава с бръсначката и теглих по една майна на всичко !
Изкъпах се отново,облякох се,взех си ключовете от BMW-то.Когато отключих колата,и седнах вътре,осъзнах...колко било хубаво ПРОСТО да си седнеш в колата....
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Търпеливият и избухливият.

Мнение от malenov » 12 Апр 2011, 18:47

по рано да се беше качил в бмв-то, меджу другото голям касмет си имал в неделя
This is my FREEDOM

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Апр 2011, 18:50

Ти си луд, честно :mhihi: Такът ти е бил деня, косата пак ще порасте, само кажи как е 0 номер :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 12 Апр 2011, 19:01

:shock: :shock: :shock:

Леле, Макси, баси приключението.......

Са като ти порастне леко косата е най-гадно, щото космите са къси и яки и като си легнеш и като се обърнеш и изстрелваш възглавницата нанякъде... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Обличането на по-тясна блуза или пуловер също е яко фън :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 12 Апр 2011, 20:20

'Ма като стане около 1ви номер (сиреч без приставката), става готЕна на пипане :mhihi: За 0та с бръсначката , незнам как е...
Обличането... 'ше му свикнеш... първо е терсене малко, че забива блузата/тениската, ама надигаш и готово :mhihi:
Трябва да имаме и кофти дни, няма как :yes: Ще се наредят нещата... Гледай ги от добрата страна :yes:
Пък и ако всичко беше хубаво, нЕмаше да е интересно :ok: (Т'ва като си го кажа в такива моменти, като твоя, например, до известен степен ме успокоява :dunno: )

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp

Мнение от devil_vas » 12 Апр 2011, 20:29

хахахаахаахах :mhihi: то не е много хубаво да се смеем на чужд гръб де, но историята е забавна :mhihi: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 12 Апр 2011, 20:39

Хора полудях бе...това просто беше най-нереалния ден в живота ми ! :nono:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Апр 2011, 20:57

добре че,не е грабнала ножицата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 12 Апр 2011, 21:18

вече 12 години всяка седмица се подстригвам сам самичък 0 номер дори и без огледало мога, за тези години съм сменил точно 3 машинки и то само филипс и без батерий, повярвай ми няма по добри никога не съм се доверявал на друг да ме подстригва.а това твоито си е просто лош късмет случва се на всеки по добре ,че не си дръпнал кабела на LCD то та да падне на земята ;) КОСА РАСТЕ АМА АКЪЛ НЕ ИДВА kaзваше ротния в казармата
Последна промяна vin_diesel на 12 Апр 2011, 21:24, променена общо 1 път
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 12 Апр 2011, 21:22

И на мен ми се е случвало. Имах машинка Филипс с батерия. Не предполагах, че машинката не може да работи на зарядно, а със зарядното само се зарежда батерията и това ми изяде косата :mhihi: Само, че не търсих втора машинка, а директно с бръсначката. Усещането при полъха на вятъра е интересно :mrgreen:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 12 Апр 2011, 21:28

И аз много се дразня така. Имал съм дни, в които трябва да свърша дста неща и на края като направя една равносметка нищо не ми се е получило и е много гадно. :) Но това твойто... :shock:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 12 Апр 2011, 21:31

Един от онези дни..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 12 Апр 2011, 23:30

bmw-maximilian написа:Хора полудях бе...това просто беше най-нереалния ден в живота ми ! :nono:

ти незнаеш ли,че в неделя ,само се чде,пие и си караш колата за кеф....нищо др не се прави....ама ме кефиш,представям си те....дай една снимка поне да видиме как изглеждаш,да не те подминем на улицата....
нема се нервиш,коса расте,акъл не идва..... :angel:
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Апр 2011, 9:36

Боли те к*ра, има и такива дни. Седи си гола тиква, сега за лятото е супер,
а и жените казват, че било гот :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Апр 2011, 9:54

ох,за малко да напиша и аз една история,свързана с даване на една раУта в чашка...ама мисля да не я пиша че ще е грозно...иначе забавно :mhihi: :banghead:

Следваща

Назад към Извън Темата