Немога да си взема талона
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Немога да си взема талона
По лична карта съм в Плевен
но след 3 удължавания на акта от КАТ там ми казаха, че талона трябва да ми е в София (в София ми го взеха)
и да ходя да си го търся в 8-мо районно...
е в bgmaps намерих някво 8-мо РПУ в дървеница, но като отидох там се оказа, че несъществува.
та въпросите са ми
- не трябва ли да си го търся от КАТ в София
- и ако не, къде е това 8-мо районно?
но след 3 удължавания на акта от КАТ там ми казаха, че талона трябва да ми е в София (в София ми го взеха)
и да ходя да си го търся в 8-мо районно...
е в bgmaps намерих някво 8-мо РПУ в дървеница, но като отидох там се оказа, че несъществува.
та въпросите са ми
- не трябва ли да си го търся от КАТ в София
- и ако не, къде е това 8-мо районно?
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
От КАТ Плевен,трябва да си го вземеш,след около 6 месеца чакане.Толкова чака един приятел да му доиде от Плевен в Сф
Fking написа:явно вече са ме пречислили към софиянци и ми ги носят тука :>
Такова нещо няма... Ти си си плевенчанин, щом така ти шише в личната карта, няма как да те "причилсят".
Отиваш в КАТ - Дървеница и питаш - Районните нямат нищо общо с писането на актове

Но най-вероятно и те няма да могат да ти помогнат - постановлението и съответно контролния талон би трябвало да си вземеш от Плевен!
tsvet40 написа:Fking написа:явно вече са ме пречислили към софиянци и ми ги носят тука :>
Такова нещо няма... Ти си си плевенчанин, щом така ти шише в личната карта, няма как да те "причилсят".
Отиваш в КАТ - Дървеница и питаш - Районните нямат нищо общо с писането на актове![]()
Но най-вероятно и те няма да могат да ти помогнат - постановлението и съответно контролния талон би трябвало да си вземеш от Плевен!
това беше шегичка
но щом има кат в дървеница ще ходя да си удължа акта поне, мерси :>
- Ivo_Dinkov
- Потребител
-
- Кара: C4 2.6E V6 & Fabia 1.4MPI
- Детайли за колата: Стара.
Няма да искат да ти го удължат тук в София. Мен ме мотаха почти 5 месеца и накрая си го взех от Плевен, но от 2- ро РПУ, а не от КАТ. Интересното е, че на бивш колега талона съм му го взимал от КАТ Плевен 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
КАТ - Дървеница се занимава от началото на 2005 само с регистрацията на МПС. А по РПУтата направиха отделения на Пътна полиция. И сега като стане произшествие те идват, гледат и пишат актовете (изключение е отделение "Тежки произшествия" - те са си в Дървеница, но това е защото комплект с катаджията върви и следовател. А и са на денонощни дежурства). Така че щом акта е написан от 8-мо - там трябва да го търсиш.

TheBoss написа:КАТ - Дървеница се занимава от началото на 2005 само с регистрацията на МПС. А по РПУтата направиха отделения на Пътна полиция. И сега като стане произшествие те идват, гледат и пишат актовете (изключение е отделение "Тежки произшествия" - те са си в Дървеница, но това е защото комплект с катаджията върви и следовател. А и са на денонощни дежурства). Така че щом акта е написан от 8-мо - там трябва да го търсиш.
може би има нещо такова замислено, но е факт, че аз си взех талона от там преди 2 седмици и поне още 4-5 човека с които си говорех и никой от нас не беше с тежко произшествие ... кой за паяк, кой за скорост някакви такива ... )
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Напълно е възможно да са оставили и "Наказателни постановления" в Дървеница. Има логика, иначе по районните ще се развихри ебати корупцията за да анулират актовете.
Ще поразпитам познати от КАТ, но инфото най-рано след два-три дни. А до тогава сигурно ще е много остаряло.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз си вземах контролния талон от КАТ - Дървеница ...... имах акт за неспазване на пътната маркировка..... опашката беше от около има няма 30 човека... което ме навежда на мисълта че постановленията си излизат там!!!!!!
Талончета по районните ще намерите... ама талончета за кръвна проба в медицинско заведение
За контролен талон само в КАТ Дървеница... ако си от друг град в регионалното КАТ !!!
Талончета по районните ще намерите... ама талончета за кръвна проба в медицинско заведение

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2