Немога да си взема талона

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Немога да си взема талона

Мнение от Fking » 31 Окт 2005, 13:37

По лична карта съм в Плевен
но след 3 удължавания на акта от КАТ там ми казаха, че талона трябва да ми е в София (в София ми го взеха)
и да ходя да си го търся в 8-мо районно...
е в bgmaps намерих някво 8-мо РПУ в дървеница, но като отидох там се оказа, че несъществува.

та въпросите са ми
- не трябва ли да си го търся от КАТ в София
- и ако не, къде е това 8-мо районно?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Окт 2005, 13:47

би трябвало да е в КАТ аз не съм си взимал талона от друго място, а те гадовете са ми го взимали не веднъж ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 31 Окт 2005, 14:02

От КАТ Плевен,трябва да си го вземеш,след около 6 месеца чакане.Толкова чака един приятел да му доиде от Плевен в Сф

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 31 Окт 2005, 14:47

Turboman написа:От КАТ Плевен,трябва да си го вземеш,след около 6 месеца чакане.Толкова чака един приятел да му доиде от Плевен в Сф

от София до Плевен обикновенно стигат за 3 месеца
вече сигурно 5-ти месец тече

явно вече са ме пречислили към софиянци и ми ги носят тука :>

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 31 Окт 2005, 14:48

8-мо е в дружба

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 31 Окт 2005, 14:57

Fking написа:явно вече са ме пречислили към софиянци и ми ги носят тука :>

Такова нещо няма... Ти си си плевенчанин, щом така ти шише в личната карта, няма как да те "причилсят".
Отиваш в КАТ - Дървеница и питаш - Районните нямат нищо общо с писането на актове :idea:
Но най-вероятно и те няма да могат да ти помогнат - постановлението и съответно контролния талон би трябвало да си вземеш от Плевен!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 31 Окт 2005, 15:10

tsvet40 написа:
Fking написа:явно вече са ме пречислили към софиянци и ми ги носят тука :>

Такова нещо няма... Ти си си плевенчанин, щом така ти шише в личната карта, няма как да те "причилсят".
Отиваш в КАТ - Дървеница и питаш - Районните нямат нищо общо с писането на актове :idea:
Но най-вероятно и те няма да могат да ти помогнат - постановлението и съответно контролния талон би трябвало да си вземеш от Плевен!

това беше шегичка
но щом има кат в дървеница ще ходя да си удължа акта поне, мерси :>

Потребител
Аватар
Кара: C4 2.6E V6 & Fabia 1.4MPI
Детайли за колата: Стара.

Мнение от Ivo_Dinkov » 31 Окт 2005, 15:50

Няма да искат да ти го удължат тук в София. Мен ме мотаха почти 5 месеца и накрая си го взех от Плевен, но от 2- ро РПУ, а не от КАТ. Интересното е, че на бивш колега талона съм му го взимал от КАТ Плевен :help:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 31 Окт 2005, 19:29

КАТ - Дървеница се занимава от началото на 2005 само с регистрацията на МПС. А по РПУтата направиха отделения на Пътна полиция. И сега като стане произшествие те идват, гледат и пишат актовете (изключение е отделение "Тежки произшествия" - те са си в Дървеница, но това е защото комплект с катаджията върви и следовател. А и са на денонощни дежурства). Така че щом акта е написан от 8-мо - там трябва да го търсиш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 31 Окт 2005, 20:16

8-мо РПУ ти е в Дружба 1 зад пазара. А това което ти трябва се намира зад 8-мо РПУ в една жълта сграда. на входа пише: Пътна Полиция. там се качваш на третия етаж в стаята с/у стълбите обясни за какво става въпрос те ще те ориентират. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 31 Окт 2005, 20:26

TheBoss написа:КАТ - Дървеница се занимава от началото на 2005 само с регистрацията на МПС. А по РПУтата направиха отделения на Пътна полиция. И сега като стане произшествие те идват, гледат и пишат актовете (изключение е отделение "Тежки произшествия" - те са си в Дървеница, но това е защото комплект с катаджията върви и следовател. А и са на денонощни дежурства). Така че щом акта е написан от 8-мо - там трябва да го търсиш.

може би има нещо такова замислено, но е факт, че аз си взех талона от там преди 2 седмици и поне още 4-5 човека с които си говорех и никой от нас не беше с тежко произшествие ... кой за паяк, кой за скорост някакви такива ... )

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 31 Окт 2005, 20:51

Напълно е възможно да са оставили и "Наказателни постановления" в Дървеница. Има логика, иначе по районните ще се развихри ебати корупцията за да анулират актовете. :evil: Ще поразпитам познати от КАТ, но инфото най-рано след два-три дни. А до тогава сигурно ще е много остаряло.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 31 Окт 2005, 21:38

А аз каде да си тарся талончето,при условие че ми написаха акта от пътна полиция,София?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 01 Ное 2005, 1:05

ходих днес в КАТ в Дървеница, казаха ми че постановлението са го пратили към Плевен (преди 3 месеца :> )
и ми удължиха акта до края на декември

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 01 Ное 2005, 2:01

Аз си вземах контролния талон от КАТ - Дървеница ...... имах акт за неспазване на пътната маркировка..... опашката беше от около има няма 30 човека... което ме навежда на мисълта че постановленията си излизат там!!!!!!
Талончета по районните ще намерите... ама талончета за кръвна проба в медицинско заведение :mhihi: За контролен талон само в КАТ Дървеница... ако си от друг град в регионалното КАТ !!!
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Следваща

Назад към Извън Темата