Препоръчайте аларма с пейджър
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Препоръчайте аларма с пейджър
Трябва ми много добра аларма с пейджър. Моля препоръчайте.
Главно ме интересува каква обратна връзка дава пейджъра за това какво става около/вътре в колата и обхват на действие. Цената няма значение, единствено ме интересува да дава адекватна обратна връзка, с минималнен брой сигнали с фалшива тревога
Държа на качеството и надеждността.
Ааа, и ако може сама да слага белезниците на джамбазите
Главно ме интересува каква обратна връзка дава пейджъра за това какво става около/вътре в колата и обхват на действие. Цената няма значение, единствено ме интересува да дава адекватна обратна връзка, с минималнен брой сигнали с фалшива тревога

Ааа, и ако може сама да слага белезниците на джамбазите

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Препоръчайте аларма с пейджър
Не мога да ти препоръчам аларма ,само мога да ти кажа впечатления от мойта . Преди 3 години когато я слагах на колата,нямаше много такива на пазара и струваше 240лв. Алармата е OCTOPUS . Обхвата и е 1,5км (проверен и потвърден) като връзката м/у предавателя на алармата,който е отделен модул с антенка и пейджъра (дистанционното) е на базата на FM сигнал. Дистанционното е с лсд дисплей,като индикира задействането на шок датчика,отворени врати и капаци и евентуално ако се прави опит да се пали двигателя.Също така показва състоянието на батерията и на обхвата .Притежава и всички останали "екстри" като откл/заключване и връзка с комфорт модула за вдигане на стъклата. Съмнявам се да е по-надеждна от нормалната аларма и да е по-трудно пробиваема,но има опция да се програмира като се спре сигнала на сирената при задействане на шок датчика и свири само дистанционното. Идеята е джанбазина да е спокоен ,че алармата не е задействана и да си кърти спокойно ,докато ти го изненадаш с тръбата изодзад
При отваряне на врата/капак ,сирената се задейства. За времето за което я ползвам не е дала дефект или някаква аномалия. Тва е от мен по темата 

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
А хващали ли сте някой ми е интересно ? 

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
///Maximalniq написа:А хващали ли сте някой ми е интересно ?
Да! И докато вървях към колата, не можех да повярвам, че е истина. Помислих си, че човека вътре е объркал колата, само не можех да разбера защо е на дясната седалка. За няма две минути откакто писна алармата и видях, че е отврена врата, докато стигна до колата, пича беше разбил ключалката, прескочил на дясната седалка, беше свалил ЦД-то и преровил жабката, от която си беше харесал една химикалка Паркер, която не знаех къде съм забутал.
Първата ми мисъл беше как ще го оставя там. Беше някакъв нормално изглеждащ човек около 170 см, 60 кила. След това си помислих, че не го знам какво носи и не ми се мре за едно радио, а като знам нашето законодателство, току виж ме изкарали виновен.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Спореде мен правилно си постъпил, защото си бил сам. Ако си бил с приятели и имаш и свидетели без проблемно е можело да го oсакатите 

Последна промяна Kroki на 17 Апр 2011, 13:28, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
няма вариант да го осакатиш безпроблемно
няма закон, който да оправдава саморазправата

няма закон, който да оправдава саморазправата

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
С ирония го казах, един здрав бой и това е 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Alpina_fanatic написа:Stanchev написа:тоест наблюдаваше скрит в храстите как те краде?

- sapio
- младши ентусиаст
-
Stanchev написа:Alpina_fanatic написа:Stanchev написа:тоест наблюдаваше скрит в храстите как те краде?
Не, вървях към колата и го виждах вътре.
За около 30 секунди ми минаха дузина мисли през главата - да го бия, да го заключа в колата, да викам ченгетата и да го чакам, да звъня на колеги, да викна някой от пътя...
Знам, че така пред компютъра на всеки му идват всякакви юнашки мисли. Както съм си мислел винаги, че там ще го оставя. Като се замислиш, че човек като го хванеш на тясно му избиват балансите и ако е някой наркоман, да вземе да ме наръга с някой нож, аре нема нужда.
И не, че това е важно, ама като търкаш пейките по арестите заради всякакви калъфи, дето са много отворени, преди да ядат шамарите, почваш да си мислиш дали си заслужава да раздаваш справедливост, според собствените си виждания, които много често се разминават със закона.
И сега ако някой може да отговори на колегата каквото пита, щото темата не е моя, да се оплаквам или хваля нещо.
Алармата с пейджъра си е добро решение, освен в буря, когато се пуска от гръмотевиците и трябва да я спираш. Както е казал колегата plradev по-горе, хитрината е колата да не издава звук. От друга страна, вече, според мен си редно да издава звук, за да не се налага послед да си ремонтираш колата без зор, а да има превенция на поразията. .
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Би ли споделеил марка, модел и къде я монтира, колега?
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Alpina_fanatic
-
-
sapio написа:Алармата с пейджъра си е добро решение, освен в буря, когато се пуска от гръмотевиците и трябва да я спираш. Както е казал колегата plradev по-горе, хитрината е колата да не издава звук. От друга страна, вече, според мен си редно да издава звук, за да не се налага послед да си ремонтираш колата без зор, а да има превенция на поразията. .
Аларма с пейджър на теб не ти трябва

- sapio
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:Би ли споделеил марка, модел и къде я монтира, колега?
Имаш ЛС колега.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
sapio написа:
Алармата с пейджъра си е добро решение, освен в буря, когато се пуска от гръмотевиците и трябва да я спираш. Както е казал колегата plradev по-горе, хитрината е колата да не издава звук. От друга страна, вече, според мен си редно да издава звук, за да не се налага послед да си ремонтираш колата без зор, а да има превенция на поразията. .
Превенцията е мигане на светлините ,колега . На мойта съм и вързал светлините точно с тази цел "превенция" . Вижда се ,че има аларма,защото светлините мигат,но не свири сирената,свири си само дистанционното ,ако се отворят врати или капаци ,вече е пълна програма ...
п.п. Не съм хващал никого ,да чукна на дърво ,а и не искам да хващам ,щото и на децата е ясно,че аларма крадците не плаши ...

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3