От пушач към непушач
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
От пушач към непушач
Здравейте,колеги!
Скоро имах рожден ден и сега съм решил,макар и малко позакъснял,да си направя следния подарък - здраве. Твърдо съм решил да спра цигарите. Психически мисля че съм подготвен. Проблема ми е, че не знам какво да правя когато дойде някой момент,в който да ми се пуши много. Не пуша от много време,но пък пуша доста. Има ли сред вас такива,които вече да са минали по този път,и ако има - какво правехте когато ви се прииска да запалите цигара?
Скоро имах рожден ден и сега съм решил,макар и малко позакъснял,да си направя следния подарък - здраве. Твърдо съм решил да спра цигарите. Психически мисля че съм подготвен. Проблема ми е, че не знам какво да правя когато дойде някой момент,в който да ми се пуши много. Не пуша от много време,но пък пуша доста. Има ли сред вас такива,които вече да са минали по този път,и ако има - какво правехте когато ви се прииска да запалите цигара?
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: От пушач към непушач
Barovski написа:............. какво правехте когато ви се прииска да запалите цигара?
Амииии....... проявявах си ината

Според мен цигари се отказват само с инат. Мен не ме мъчеше никотиновия глад ,а по скоро че нямам нещо между пръстите (без глупости)

Пробвай със солети....... когато ти се припуши захапвай по една

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Купи си електронна цигара. Работи на принципа на царевичните пръчици
Лапаш нещо, гълташ нищо. Така ще залъжеш навика си.

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Аз самия продавам въпросните цигари,но имам някаква непоносимост към веществото в пълнителите - вървят ми киселини
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
трябва да си набиеш в главата,че ако запалиш дори и една цигара си се провалил и ще пропупиш отново
и приказки от рода "само една...после мога пак да ги спра" провалят всичко,и трябва да ги зарежеш от веднъж,а не да ги намаляваш постепенно.
аз ги спрях така,а мойте приятели са големи келеши,всеки път като седнехме да пием и кафе дори ми предлагаха цигара.
първите 2 месеца са най трудни, после не е толкова зле.
успех
и приказки от рода "само една...после мога пак да ги спра" провалят всичко,и трябва да ги зарежеш от веднъж,а не да ги намаляваш постепенно.
аз ги спрях така,а мойте приятели са големи келеши,всеки път като седнехме да пием и кафе дори ми предлагаха цигара.
първите 2 месеца са най трудни, после не е толкова зле.
успех

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
От приятели съм чувал, че е най тегаво първата година и половина
Аз самия мисля да ги махна, миналия път успях да издържа 4 месеца
, но накрая толкова много ми се пушеше, че прецених че е по добре да си пуша отколкото нон стоп да мисля само за това как да не пуша
Сега напоследък пак обмислям да ги резна от раз, дано тоя път да е за винаги

Аз самия мисля да ги махна, миналия път успях да издържа 4 месеца

Сега напоследък пак обмислям да ги резна от раз, дано тоя път да е за винаги

Най-лесното нещо на света е да откажеш пушенето. Аз самият съм го правил хиляди пъти.
- Марк Твен

- vld
- Старши ентусиаст
-
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
През 2003г. се опитах да ги откажа с Табекс на майтап и успях.
Вече 8 години и през ум не ми е минавало да ги пропуша отново.
Даже яд ме хваща че не съм опитал по-рано да ги откажа,а съм ги пушил дълги години.
Трябва не само инат,а и желание за да ги спреш.
Вече 8 години и през ум не ми е минавало да ги пропуша отново.
Даже яд ме хваща че не съм опитал по-рано да ги откажа,а съм ги пушил дълги години.
Трябва не само инат,а и желание за да ги спреш.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- PavelPavlov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330d
- Мечтае да кара: BMW Alpina B7
Според мен има значение и колко години си пушил, предполагам ако са 20 е едно, ако с 2 е друго...
Аз пуших няколко години(4-5) и опитах няколко пъти да ги спра и заместя с нещо... дъвки, солетки и кви ли не простотиии... не проработи за мен.
Не съм пробвал табекс, изкуствени цигари и вскякакви простотии, защото не виждам полза да сменяш една глупост с друга... отделно че бях гледал някакъв репортаж по discovery, че въпросните изкуствени цигари дето "гълташ нищо" всъщност изобщо не са по-малко вредни от стандартните...
Този път(от 02.01.2011 3 сутринта
) опитах точно с инат и нагласа, че ако заплая дори и една цигара ще се проваля... за момента работи доста по-добре от тъпченето с дъвки, което ми струваше доста пари за нови пломби при зъболекарката
.
Според мен трябва да си намериш кво те гъделичка и да го използваш - при мен примерно е че съм голям инат и мразя да се провалям...
Още нещо което при мен сработи... замених цигарите със спорт... на мен това ми помогна да осъзная в колко потресаващо физическо състояние съм и допълнително ме надъха.
Успех!
Аз пуших няколко години(4-5) и опитах няколко пъти да ги спра и заместя с нещо... дъвки, солетки и кви ли не простотиии... не проработи за мен.
Не съм пробвал табекс, изкуствени цигари и вскякакви простотии, защото не виждам полза да сменяш една глупост с друга... отделно че бях гледал някакъв репортаж по discovery, че въпросните изкуствени цигари дето "гълташ нищо" всъщност изобщо не са по-малко вредни от стандартните...
Този път(от 02.01.2011 3 сутринта

Според мен трябва да си намериш кво те гъделичка и да го използваш - при мен примерно е че съм голям инат и мразя да се провалям...
Още нещо което при мен сработи... замених цигарите със спорт... на мен това ми помогна да осъзная в колко потресаващо физическо състояние съм и допълнително ме надъха.
Успех!
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Вече 9 месеца не пуша,пъшкам,охкам,килца качих което е добре,ма инат и воля си требва мой човек...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Брат ми сега наскоро ги спря с Табекс, явно наистина помага. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
alpina-ma6inata написа:Брат ми сега наскоро ги спря с Табекс, явно наистина помага.
Без Табекс пак става...17 години не съм ги спирал и изведнъш много се заинатих и ги отказах,особено ако имаш 5лв в джоба и влезеш в магазина и кво купуваш-цигари ли,хляб ли,кво ли и кой ще храни,а за други работи да не говорим..та сега съм доволен

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
аз ги спрях тия цигари от началото на март месец-причината беше че ме хвана един грип и благодарение на него сега вече не пуша
.за да се прят цигарите се иска-силна воля и голям инат 

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4